2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه 

امروز صبح تا نی نی خواب بود ظرف ها رو شستم و صبحانه خوردم 

دور خانه جمع شد 

لباس های شسته شده رو تا کردم 

ناهار ابگوشت گذاشتم

شلوار پسرم یه جاش پاره شده بود دوختم 

تازه ساعت ۱۲ یادم اومد که فقط اندازه خودم و شوهرم ناهار درست کردم🤪و از خانواده شوهرم یادم رفته (مادرشوهرم هنوز برنگشته )

سریع گوشت و حبوبات گذاشتم تو زود پز و الان قاطی ابگوشت کردم ان شالله که خوب بشه🤦‍♀️

تا شب باید 

پلاستیک ها رو مرتب کنم خیلی بهم ریخته است (من و همسرم تمام پلاستیک های خرید ها رو نگه می داریم و دوباره با همونا میریم خرید مثلا پلاستیک مشکی ها رو میذارم برای سطل زباله حمام و دستشویی بقیه رو اونایی که بزرگ هستن خرید سوپر مارکتی و کوچیک ها برای سیب زمینی پیاز  و میوه برای نون هم یک کیسه پارچه ای جدا داریم اینجوری سعی میکنیم پلاستیک کمتری مصرف کنیم )

یه دور ماشین بزنم 

رو کانتر تمیز شه 

زنگ بزنم مادرشوهرم

لیست خرید رو آماده کنم برای شوهرم تقریبا یخچال و فریزر همش خالی شده🤧

برنامه غذایی هفته بعد رو بنویسم

برم یه سر به دوره هی ضمن خدمت بزنم که چند ماهه هیچی شرکت نکردم

شام کو کو سیب زمینی بزارم

سینک خالی باشه

سلام و صبح به خیر.  امروز کسالت دارم نمی دونم موقتی است یا پیش درآمد یه بیماری جدی تر.  ...

انشالله که بهتر بشی🌹🌹

اون کاغذ یا نت حاصل از تخلیه ذهنیتو اگه دوست داشتی با ما به اشتراک بزار، ایده بگیریم🥰

خیلی قشنگه،موفق باشین. متولد چه سالی هستین؟ منم شماره دوزی میکنم و خیلی دوستش دارم. کم و بیش گلدوز ...

حدیث عزیزم، شماره دوزی پروفایل، کار خودتونه؟ 

هم بسیار قشنگه هم حس بسیار خوبی رو منتقل می کنه. 

ان شاء الله همین روزا با سلامت و دل خوش، سومیشون رو هم تو بغلت یا همونطور که سوزن زدی، زیر پر و بال مهربونت بگیری. 💝💝💝

و سلام. تا اینجا که اومدم، یه تک پا بشینم، یه کم از کارهای خونه بگم و رفع زحمت کنم.

امروز باید:

لباسهای تیره با لباسشویی شسته بشه

شام شب و ناهار فردا آماده بشه

شیر، مایه بزنم برای ماست

لباسهای خشک رو تا کنم

آشپزخونه رو تمیز کنم

کیک بپزم

و خونه تکونی. 

کمد دیواری اتاق دخترم تموم شد:

قسمت مربوط به باکسهای لباس، تمیز شد

باکس ها که پارچه ای بودند، شسته شدن

لباسها دوباره توشون به ترتیب فصل و موقعیت استفاده چیده شدن

خوشبختانه از این قسمت دور ریز نداشتم( برام مهمه خرید هدفمند) 

یه قسمت دیگه هم بود مال انواع خورده ریز:

شستشوی کفپوش، گردگیری باکس‌ها و مرتب کردن، انجام شد

برای این گنجه ، به نظر میاد یه باکس پارچه ای کوچیک لازمه بگیرم 

و درش هم باید امسال رنگ بخوره. همسرم مایله این مدل کارهای خونه رو خودش انجام بده، باید بگم وقت بذاره. 

خب بعدش رفتم سراغ کمد رختخواب ها:

هر چی رویه و زیره مال هرچی بالش و تشک بود رو درآوردم و شستم

در واقع هیچ چیزی نبود که بشه شست و نشسته باشم

اون روز لباسشوییم بالغ بر پنج دور، روشن شد. 

من معمولا از این شوخی ها نمی کنم با لباسشوییم چون دیگه بعد این همه سال زندگی باهاش، قلقش دستم اومده. 

ولی لباسشوییم هم ظاهرا داره متوجه میشه که زندگی، بالا و پایین زیاد داره و این روزا تو زندگی هر لباسشویی ای پیش میاد... امیدوارم نسبت به میزان درکش اشتباه نکرده باشم... 

بالشها رو نوبتی گذاشتم تو تراس، آفتاب گرفتن یه مدت، 

همه ی روکش ها رو تن رختخوابها کردم و دوباره کمد رو باهاشون مرتب کردم

امسال لازمه رو بالشی ها تعویض بشن 

و در این کمد هم باید رنگ بخوره. 

فعلا تا همینجا. 🌨️🎅🌨️🎅🌨️🎅🌨️🎅🌨️

سلام

و من:  دیروز صبح خواب موندم و فایزه طفلی نیم ساعتی پشت در موند،  شب قبلش پسرا با گوشیم بازی میکردن و گذاشته بودن رو سایلنت،  طفلی هر چی زنگ زده بود صدای گوشی در نمیومده

نیم ساعت بعدش یهو از خواب پریدم،  بدو رفتم پشت پنجره دیدم هنوز هست، رفتم سریع در رو براش باز کردم(ایفون خرابه و ما به روش نیاکانمون تا دم در باید بریم در رو باز کنیم😂). 

کلی عذاب وجدان گرفتم فایزه طفلی یخ زده جلو در. 

نشستم پای لپتاپ و تا ظهر کلی تمرین کردم و اموزش دیدم وسطش یه دوش هم گرفتم

نهار خوردیم با هم و فایزه رفت و با پسرا یه خواب عصر گاهی زدیم. 

بیدار که شدم یکم دیگه نشستم پای لپتاپ

همسرم گفت بریم عیادت جاری بزرگه

حاضر شدیم رفتیم دنبال پدر همسرم و به اتفاق رفتیم خونه جاری جون

پسر جاریم امتحان دانشگاه داشت،  علاقه ای هم نداشت مطالعه کنه،  با هم گروهی ازمون دادیم،  من یه دونه سوالشو تونستم تو نت پیدا کنم،  با تلاش فراوان اخرش شدیم ۶😂😂😂 و افتاد.(خدایی ما چجوری درس خوندیم و امتحان داذیم بچه های الان چجوری دانشگاه میرن،  ما کتاب تکست میخوندیم که الان به دانشجوها فقط کتاب رو نشون بدی انصراف میدن، چه برسه بشینن بخونن امتحان بدن🙃🙃). 

خلاصه کلی خندیدم از بابت نمره درخشانی که تازه گروهی کسب کرده بودیم

برگشتیم خونه انچه گذشت تو یخچال رو خوردیم. الویه و ماکارونی بود. 

همسرم یکم با علی جون تکالیفشو کار کرد

مدرسه شون خیللللللی سبک میگیره،  من دیگه حوصله م سر رفت خودم یسری مباحث اموزشی براش تدوین کردم خودشم علاقه داره امیدوارم پیوسته باشه و هر شب انجامشون بده. 

قبل خواب ادامه وبینار کسب و کار رو به صورت صوتی فقط گوش دادم،  بازم چیز به درد بخوری ازش در نیومد، نمیدونم چرا اصرار دارم همه شو ببینم، خب ولش کن عزیز من🙄😁. 

امروز صبح هم علی جون رو فرستادم مدرسه،  نشستم پای لپتاپ،  تمرین کردم و اموزش دیدم. 

مهدی جون بیدار شد صبحانه خوردیم،  

علی جون دیروز ازم قول گرفت امروز نهار سیب زمینی تخم مرغ باشه.  سیب زمینی سرخ کردم اماده شد

ظرفا رو شستم

خونه مرتب بود خداروشکر

رفتیم با مهدی پایین و علی جون رو تحویل گرفتیم

یکم شلغم داشتیم گذاشتم بپزه

نهار خوردیم با کوچولوها

یه حموم حسابی برم،  بعدش دیگه یه خورده بخوابیم،  امشب همسرم میره شرکت دوستش و دیر میاد، اگه پسرا با هم سرگرم باشن اموزشمو پیگیری کنم. 

تقریبا ۵٠ اپیزود باقیمونده، یک چهارم اخرشه حدودا👌😊. 

برای شام احتمالا بادمجون میذارم. 

همسرم یه لپتاپ جدید خریده ازم خواسته بررسیش کنم ببینم اگه کیفیتش خوبه و نرم افزارهای تخصصی که لازم دارم روش با سرعت مقبول کار میکنه،  نگهش دارم وگرنه ردش کنیم. هنوز وقت نکردم نگاش کنم،  اگه بشه اخر هفته ویندوز ده روش نصب کنم و بررسیش کنم. 

( لپتاپ خودم اکی هست ولی باطریش خراب شده و باید همیشه به برق باشه، البته که لپتاپ جدید علاوه بر باطری، به لحاظ قطعاتش هم خیلی بهتر از مال خودمه، به همین دلیل جوابم باید مثبت باشه به هر حال😁😁) 

حدیث عزیزم، شماره دوزی پروفایل، کار خودتونه؟  هم بسیار قشنگه هم حس بسیار خوبی رو منتقل می کنه. ...

دوست خوبم سلام

خدا قوت

بله کار خودمه.دیروز داشتیم با @ماماناترا    ا صحبت میکردیم درباره شماره دوزی و بعدش رفتم یه سر به گالریم زدم و پرنده کوچولوی آبی رو دیدم و گذاشتمش پروفایل😊

ممنون از دعای خوبتون🌷🌷🌷

این نیز بگذرد...                                                       
سلام و من:  دیروز صبح خواب موندم و فایزه طفلی نیم ساعتی پشت در موند،  شب قبلش پسرا با گوش ...

زهرا جون لپ تاپ جدید مبارک

اگه اشکال نداره میشه بدونم چه بر ندیه؟

ما هم قصد خرید داریم ولی نمیدونم به چه ویژگیهایی باید دقت کنم یا چه مارکی خوبه ؟

این نیز بگذرد...                                                       
دوست خوبم سلام خدا قوت بله کار خودمه.دیروز داشتیم با @ماماناترا    ا صحبت میکردیم درب ...

به به چه قشنگه عاااالی 👌😍

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
سلام و من:  دیروز صبح خواب موندم و فایزه طفلی نیم ساعتی پشت در موند،  شب قبلش پسرا با گوش ...

مبارک باشه 😊💝

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

دوستان عزیزم 🥰

من به خاطر سلامتی و شرایط جسمی حتما هر روز باید ورزش کنم از امشب گزارش ورزش جدا میزارم خواهش میکنم تشویقم کنید که ادامه بدم ممنون 🙏😍❤️♥️😍

گزارش ورزش امروز من 🏝️🏝️🏝️

پانزده دقیقه قدرتی + پیاده روی 

دوستان عزیزم 🥰 من به خاطر سلامتی و شرایط جسمی حتما هر روز باید ورزش کنم از امشب گزارش ورزش جدا میز ...

ان شاالله

خیییلی کار خوبیه. امیدوارم منم انگیزه بگیرم هرروز ورزش کنم

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام دوست عزیز 😍

شما مهندس کامپیوتر هستی ؟