سلام
و من: دیروز صبح خواب موندم و فایزه طفلی نیم ساعتی پشت در موند، شب قبلش پسرا با گوشیم بازی میکردن و گذاشته بودن رو سایلنت، طفلی هر چی زنگ زده بود صدای گوشی در نمیومده
نیم ساعت بعدش یهو از خواب پریدم، بدو رفتم پشت پنجره دیدم هنوز هست، رفتم سریع در رو براش باز کردم(ایفون خرابه و ما به روش نیاکانمون تا دم در باید بریم در رو باز کنیم😂).
کلی عذاب وجدان گرفتم فایزه طفلی یخ زده جلو در.
نشستم پای لپتاپ و تا ظهر کلی تمرین کردم و اموزش دیدم وسطش یه دوش هم گرفتم
نهار خوردیم با هم و فایزه رفت و با پسرا یه خواب عصر گاهی زدیم.
بیدار که شدم یکم دیگه نشستم پای لپتاپ
همسرم گفت بریم عیادت جاری بزرگه
حاضر شدیم رفتیم دنبال پدر همسرم و به اتفاق رفتیم خونه جاری جون
پسر جاریم امتحان دانشگاه داشت، علاقه ای هم نداشت مطالعه کنه، با هم گروهی ازمون دادیم، من یه دونه سوالشو تونستم تو نت پیدا کنم، با تلاش فراوان اخرش شدیم ۶😂😂😂 و افتاد.(خدایی ما چجوری درس خوندیم و امتحان داذیم بچه های الان چجوری دانشگاه میرن، ما کتاب تکست میخوندیم که الان به دانشجوها فقط کتاب رو نشون بدی انصراف میدن، چه برسه بشینن بخونن امتحان بدن🙃🙃).
خلاصه کلی خندیدم از بابت نمره درخشانی که تازه گروهی کسب کرده بودیم
برگشتیم خونه انچه گذشت تو یخچال رو خوردیم. الویه و ماکارونی بود.
همسرم یکم با علی جون تکالیفشو کار کرد
مدرسه شون خیللللللی سبک میگیره، من دیگه حوصله م سر رفت خودم یسری مباحث اموزشی براش تدوین کردم خودشم علاقه داره امیدوارم پیوسته باشه و هر شب انجامشون بده.
قبل خواب ادامه وبینار کسب و کار رو به صورت صوتی فقط گوش دادم، بازم چیز به درد بخوری ازش در نیومد، نمیدونم چرا اصرار دارم همه شو ببینم، خب ولش کن عزیز من🙄😁.
امروز صبح هم علی جون رو فرستادم مدرسه، نشستم پای لپتاپ، تمرین کردم و اموزش دیدم.
مهدی جون بیدار شد صبحانه خوردیم،
علی جون دیروز ازم قول گرفت امروز نهار سیب زمینی تخم مرغ باشه. سیب زمینی سرخ کردم اماده شد
ظرفا رو شستم
خونه مرتب بود خداروشکر
رفتیم با مهدی پایین و علی جون رو تحویل گرفتیم
یکم شلغم داشتیم گذاشتم بپزه
نهار خوردیم با کوچولوها
یه حموم حسابی برم، بعدش دیگه یه خورده بخوابیم، امشب همسرم میره شرکت دوستش و دیر میاد، اگه پسرا با هم سرگرم باشن اموزشمو پیگیری کنم.
تقریبا ۵٠ اپیزود باقیمونده، یک چهارم اخرشه حدودا👌😊.
برای شام احتمالا بادمجون میذارم.
همسرم یه لپتاپ جدید خریده ازم خواسته بررسیش کنم ببینم اگه کیفیتش خوبه و نرم افزارهای تخصصی که لازم دارم روش با سرعت مقبول کار میکنه، نگهش دارم وگرنه ردش کنیم. هنوز وقت نکردم نگاش کنم، اگه بشه اخر هفته ویندوز ده روش نصب کنم و بررسیش کنم.
( لپتاپ خودم اکی هست ولی باطریش خراب شده و باید همیشه به برق باشه، البته که لپتاپ جدید علاوه بر باطری، به لحاظ قطعاتش هم خیلی بهتر از مال خودمه، به همین دلیل جوابم باید مثبت باشه به هر حال😁😁)