2777
2789
عنوان

خیلی خستم از دست شوهرم

166 بازدید | 10 پست

همش دعوا میکنه

بهانه میگیره

هر هفته سر یه چیز، فقط خانوادش که میان یا ما میخوایم بریم اونجا ، مهربون میشه

احساس بی ارزشی میکنم

هر چی دلش میخوادمیگه ، بعد میاد دوتاا بوس میکنه که آشتی شیم مثلا

خسته شدم

خیلی خستم ، دیروز تولدم بود ، هیچی به هیچی ، گله نکردم ازش که چرا کاری نکرده

هم مریض بودم سر کار نرفتم ، هم همزمان پریود شدم

اما هیچ منو درک نکرد ، تا رسید شروع کرد غر و دعوا

حالا مامانش مریض شه ، پا میشه عدسی میپزه براش 

دیگه امروز از سرکار میخوام به بهانه مریضی برم خونه مادرم ، میخوام شب بمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما برو وبمون سرحال شو برگرد براحال خوبت تلاش کن اصلا بحث نکن دیگه هبچوقت متوجه نمیشه که دنیاچ خبره

اره واقعا 

یه سری برگشت گفت ما زبون همو نمیفهمیم راست میگفت 

اصلا دیگه نباید جدیش بگیرم

مردا همشون همینن . چن روز پیشم من مریض بودم . انگار نه انگار . شب تا صبح از نفس تنگی همش نشسته بودم میترسیدم خفه بشم . اقا صدا خروپفش خونه رو برداشته خونه مامانش بودیم . صبح پاشده میگم بریم من حالم بده میگه نه مگه قرار نبود دو روز بمونیم ؟ بعدشم رفتن بیرون همشون منو گذاشتن تو خونه ۵ ساعت تنها یکی نیومد بگه مردی یا زنده ای ؟ 

برگشتیم خونه خودمون هیچیییی  تو خونه نبود . میگم خوبه میدونی مریضم حداقل ی میوه ای میخریدی  . بعدشم برد منو انداخت خونه مامانم دو کیلو پرتقالم خرید گذاشت دم در و رفت 

خوبی هم داره ، منکرش نیستمولی همش این حس رو بهم میده که دوستم نداره

فک میکنم بخاطر فشار کاریه که این اخلاقاش بیشتر به چشمت میاد 

متاسفانه متاسفانه دیگه کمتر زن و شوهری هستن که هرروز تو خونه بهم محبت و عشق کنند

میدونی بخاطر فشارای روانی جامعه و اقتصادی هست که رو مردمه و بیشتر به فکر اسایش هستن تا ارامش برا همین اعصاب برا کسی نمونده برا اینکارا مخصوصا مردا 

مادرشم چون مدام پیشش نیس بهش عشق داره اگه به دوران مجردی برگرده و مدام پیش مادرش باشه مطمئن باشه از این خبرا دیگه نیس 

اکثریت همینن 

منم همینم 

اگه خوبی‌هاش بیشتر و بهتره دودستی شوهرتو بچسب 

این دور و زمونه شوهری که خیانت نکنه کم گیر میاد 

اون که میگی مادرشه بازم دلت اروومه اگر خدای نکرده به زن دیگه محبت کنه اون ادمو اب میکنه نابود میشه ادم

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
فک میکنم بخاطر فشار کاریه که این اخلاقاش بیشتر به چشمت میاد متاسفانه متاسفانه دیگه کمتر زن و شوهری ه ...

نمیدونم والا

ولی میدونم جفتمون به جدایی فکر میکنیم

مخصوصا اون