2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044892 بازدید | 88245 پست
ممنم برف ندیدم تا الان 😢😂 ولی توی شهر  های ما نباره بهتره . ان شاءالله بریم شهرهای دیگه ببینی ...

چرا نباره؟؟؟؟ 

مشهدم چند ساله خیلی کم شده برف تقریبا میشه گفت نمی‌باره 

بچه هامون لذت برف بازی رو فراموش کردن انگار 😢

یادمه پارسا که 6 ساله بود یک جفت چکمه بلند براش خریدیم قبل زمستون، خودش که بزرگ شد و برف اونطوری نیومد دیگه، ثنا و علی هم همینطور، الان دیگه کم کم داره اونا سایز محمد میشه و هنوز برف درست و حسابی نیومده 😢

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام   برنامم برای امروز 

بعد از رسوندن پسرم خوابیدم تا ۱۰  

نهار و صبحونه رو یکی   الان خوردم   برم سر کارم 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

اتاقم برقی بکشم و طی   بارون همه جا رو نابود کرد  اب ریخته تو اتاقم 

بالکن دستمال بشه   افتضاح 

نهار پسرم درست کنم 

ظرفای دیشب بشورم + نهاری که پختم    یه دفعه برنج فردا رو هم میپزم 

پذیرایی مرتب بشه  

برقی زده بشه و اشپزخونه هم همین طور

همه جا طی کشی بشه 

ابچکون مرتب بشه 

برم دنبال پسرم   

باهاش درساش کار کنم 

برسونمش فوتبال 

برم خونه ی مامانم 

از اونجا برم قصابی گوشت بخرم 

شام درست کنم 

ظرفای شام بشورم 

سطل زباله خالی بشه 

نمازا خونده بشه 

داروها خورده بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دیشب دخترم آنقدر سرفه کرد نبردمش مهد دقیقا از روز دوم مهد مریض شده سه بار بردم دکتر انگار نه انگار 

رختخواب ها رو جمع کردم صبحانه خوردیم ی سری لباس ریختم لباسشویی باید اتو بزنم ی جارو برقی بکشم که دیگه شده جزو کارهای روزانه 

ناهار بزارم 

آشپزخانه رو طی بکشم

تا عصر ببینم چی میشه 

سلام دیشب دخترم آنقدر سرفه کرد نبردمش مهد دقیقا از روز دوم مهد مریض شده سه بار بردم دکتر انگار نه ان ...

به دختر گلت عرق پونه یا دمکرده پونه با عسل بده.

البته اگه سنش مجازه عسل بده.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام دوست جونا 

پریشب پسر کوچیکم حالتهای سرماخوردگی داشت و دیروز کاملا سرماخورده بود البته درحد آبریرش بینی.

منم از صبح تدابیر سرماخوردگی و ....فراهم میکردم.

مدرسه هم نرفت.

سوپ و شیربرنج و شربت عسل و شلغم پیاز و......

خلاصه برای بزرگه  و خودم و همسر طفلک ناهار و شام درست و حسابی نذاشتم.

اما امروز با اینکه دیشب خیلی خوب نخوابیدم،از صبح مشغول پخت و پزم.

چند نوبت شربت به پسرجان دادم.

یه مقدار مرغ پختم که باهاش دو سه مدل غذا بذارم.

فعلا فسنجون آفتابگردون داره میپزه

آب گذاشتم جوش بیاد که برنج درست کنم برای ته چین مرغ.

بعدی باقالی پلو و پلو سفیده!

خلاصه کنم امروز همش پای گازم😋

رژیم همسرم طوری که باید غذاهاش نمک یددار نداشته باشه،و همینطور آبلیمو و هرگونه ترشی!!! خیلی سخت بود.زنگ زدم از بیمارستان پرسیدم و گفت نمک بدون ید ایراد نداره منم انگیزه گرفتم آشپزی کنم‌.

ان شالله خودتون و دسته گلهاتون سلامت باشین

خواستین حامله بشین اول خانواده رو چکاپ سلامتی کامل کنید بعد اقدام کنید😄

این نیز بگذرد...                                                       
ساعت 5 و نیم بیدارشدم نمازم قضا شده بود و از این بابت خیلی ناراحت شدم.   پسرارو صبحونه دادم را ...

کارای امروزم . 

قضای نماز صبح ✔

قضای قران صبح ✔

برقی کشیدن هال ✔

جارو زدن آشپزخونه ✔برقی کشیدم

فکر کردن درمورد شام و اماده کردن مقدماتش✔✔

شستن ظرفای شام و صبحونه 😬✔✔

جم کردن رخت خوابای گل پسرا ✔

مرتبیدن پذیرایی ✔ جارو هم شد ✔

اینا باید تا ساعت 9 تموم شن ❌

خب بعضی مسائل رو نمیشه پیش بینی کرد از قبیل بازی دراوردن جارو برقی نصغپف هال جارو زدم مکشش کم شد هی زدم و کوبیدمش درست نشد تا بالاخره با یه چوب باریک اشغالایی که گیر کرده بودن رو دراوردم  ولی در عوض اتاق پسراو اشپزخونه رو برقی کشیدم

کمی مطالعه ازاد قبل ساعت 10 ✔❌ کمی ها یعنی یک صفحه 😂

بعد جارو زدن اتاق پسرا ✔

زبانم لغات مرور کردم 

و اما چای زعفران دم کردم خوردم چند روزه کمر درد دارم پری هام نزدیک بود خوردم تا شاید خلاص شم .

ولی بله دوساعت یک ساعت بعد پری شدم و الان حالم باید بیایید ببینید کمر و پا و شکم درد میکنن . به شدت هم گرسنمه 😬 خداروشکر واسه ناهار غذا داریم . منتظرم گل پسرام بیان باهم بخوریم .

با مامانمم تلفنی صحبت کردم 

🖤🖤🖤🖤

دوباره سلام..تاحدودی کارام انجامشده دارم شاممو درست میکنم.درادامه....دخترموبخوابونم.جاروبرقی بکشم.همسری صبح موقع رفتن شیرگرفته بوداونو جوشوندم تاماست درست کنم.یدونه روسری وپیرهن دخملی رواتوکنم.لباسهای خشک شده توحیاط جمع بشه ناهاراماده کنم.شایدبرم دنبال دخترام اگه نشدخودشون میان نزدیکه امارفتنی دنبالشون ذوق میکنن.  اینه اتاقوتمیزکنم نمیدونم کدومشون کرم رومالیدن به اینه...دخترا.آقای همسر...بایدبراشون خط ونشون بکشم  فعلاهمینا....

سلام دوست جونا  پریشب پسر کوچیکم حالتهای سرماخوردگی داشت و دیروز کاملا سرماخورده بود البته درح ...

سلام.خسته نباشید. عزیزم برای سرماخوردگی گل پسرت آویشن وپونه وپنیرک دم کن بخوره عالیههههه البته توش یخورده ابلیموونبات بریز.من به دخترام همیشه اینها رمیدم وکمتر وقتی پیش میاد داروی شیمیایی بدم بهشون.به دانه وچهارتخمه هم برای گلودردش خوبه.البته شما راهنمایی نخواسته بودیدولی من گفتم شایدبه دردتون بخوره.

سلام.خسته نباشید. عزیزم برای سرماخوردگی گل پسرت آویشن وپونه وپنیرک دم کن بخوره عالیههههه البته توش ی ...

خیلی لطف کردی 

حتما درست میکنم

دورهمیم که از تجربیات خوب هم استفاده کنیم.

ممنون❤🧡💛💚💙💜

این نیز بگذرد...                                                       
وای پاییز من ورودی 84 پیام نور بودم  مهر وارد دانشگاه شدم و دی عقد کردم  خیییلی سخت بود ...

ننه الان خیلی اسون تر شده . نمره منفی نداره . حجم کتاباش بعضیاش واقعا زیاده ولی بیشتر حفظی و قابل فهم مال شما شیمی بوده و سخت . منم دیپلمم تجربیه ولی رشته های پیام نور زیر شاخه تجربی رو دوست نداشتم . 

🖤🖤🖤🖤
کارای امروزم .  قضای نماز صبح ✔ قضای قران صبح ✔ برقی کشیدن هال ✔ جارو زدن آشپزخونه ...

من مجردی کمر دردهای فجیع میگرفتم موقع پری . 

میگن از سردی رحم هست 

اما درمانم دمکرده گل بومادران بود مثل اب رو اتیش بود .

خیلی خیلی تلخه و مثل زهرمار میمونه 🥴 ولی واقعا درمانه