2777
2789
عنوان

چشم زخم روی بلاگر ها🤧😄

347 بازدید | 37 پست

یه موضوعی که بنظرم عجیب اومده اینه ...

چرا بلاگر ها که از ریز و درشتی زندگی خودشون پست و استوری میذارن؛ اونم دقیقااااا به قصد به رخ کشیدن و جذب مخاطب ولی نه تنها انرژی منفی سمتشون نمیره بلکه هرروز هم وضعیتشون بهتر میشه 

اما آدم میاد داخل نی نی سایت میگه از زندگیم راضیم از همسرم راضیم از فرداش همسری که یه عمر درست زندگی کرده هم می‌ره نزول می‌کنه هم خیانت می‌کنه هم سر خانم داد میزنه میگه نمیخوامت 😂😅

داستان چیه واقعا ؟!

البته ما تو زندگیشون نیستیم اما خب باز از نظر مالی هم حساب کنیم هیچوقت ضربه نمیخورن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره والا من اینجا گفتم دو کیلو لاغر کردم از اون روز همش داره وزنم اضافه میشه 😐

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

حالا ک حرف اینستا شد یه سوال بپرسم؟؟

بچها من تو اینستا ب یه نفر پیام دادم پیجش خصوصی بود و فالو ندارمش بعد نوشت دعوت ارسال شد حالا الان تو اینستا نوشت حسابت تعلیق شد این دو تا حسابم داره تعلیق میشه نمیدونم چرا اخه الان سوالم اینه الان ک تعلیق شدم اون شخص پیام منو میبینه

یه مدتم همه گیر داده بودن رونالدو چرا چشم نمیخوره؟

آخرش بچش فوت شد 

حالا نمیدونم چشم زخم بود یا چی 

ولی منم جواب قاطعی پیدا نمیکنم

خودم یه خانواده میشناسم آخ نمیگن از هررررر لحاظ 

ظاهرا که اوکی هست همه چیشون 

حالا ماشالله چشم نخورن 

😂

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
تهش همشون طلاق میگگیرن🤣همش فک میکنم بعد از هر پست دعواشون میشه ولی ما نمی‌بینیم

داستان های طلاقشون برای جذب فالور هست 

اتفاقا بعد از. فیلم بازی کردن میشینن کلی باهم خوش و بش میکنن به ریش ملت میخندن که از حماقت و سادگی بعضیا پول در میاریم