2777
2789

پسره باباش کارگره مامانش خانه داره خودش دانشجو سال ۴ دارو سازی خواهرش معلمه وضعیت اخلاقیش عالیه قیافش خدایش بده معمولیه شاید وضعیت مالیش مامان باباش فقیرن خیلی چیزی ندارن ولی پسره با کارو تلاشش ماشین خونه همه چیز خریده من بابام دو جا کار داره کارمند اداره هست مامانم فوق لیسانس گرافیک داره تک فرزندم دانشجو روانشناسی هستم قیافه که نمی تونم در باره خودم نظر بدم واخلاق وضعیت مالی مامان و بابام خوبه فکر کنم ولی خودم ماشین بابام برام خریده کار هم میرم دستیار دندان پزشکم

منم همینم یعنی اعتقاد دارم به خدا اینا توهین هم نمیکنم ولی تیپ بیرونم باز و اینا من که عاشقشم یعنی اصلا برام مهم نیست چطوریه چیه یا کیه اونو بخاطر خودش می خوام عاشق اخلاق مردونشم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تومیخای بری خواستگاری کنی ازش؟بخدامن ۸سال تلاش کردبراب درست آوردنم خیلی ببخشیدرییییییییییییییییییدی ...

خب چرا نمیاد خواستگاری یا حتی پیشنهاد رابطه نمیده که من بگم من اهلش نیستم بیا خواستگاری اگه خواستی 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بری ازش خواستگاری کنی؟😐چشمم روشن دیگه چیییییی😑بشین سر جات دختررررررررر

دوسش دارم خیلی 

چرا اون نمیاد بخدا زشت نیستم 

اینقدر عنوانتون منو حرص داد که دلم نکشید متن رو مطالعه کنم .

چطور غرور و عزتتوم اجازه میده به زبون بیارید حتی برم خواستگاری کنم؟!

این موضوع  خواستگاری خانم از آقا ارتباطی به غرب و شرق و اسلام و مسیحیت و زرتشت و این چیزا نداره. 

طبیعت و درستش اینه که آقا برای به دست آوردن خانم تلاش کنه اگر برعکس بشه فقط آسیب به جاست . احتمال اینکه آسیب نبیند بسیاررررررر پایین هست.

از همون اول اسپرم ها بودن دنبال یک  تخمک دویدن.

مجنون در پی لیلی بوده 

فرهاد در پی شیرین بوده 

تمام عشق های عمیق مرد های با جنم برای. جلو رفتن داشتن

اینقد به خودت تلقین نکن دوسش دارم عاشقشم بدون اون نمیتونم چون مغزت باور میکنه نهایت یه حرکتی بزن اون ...

من اگه بلد بودم اینجا چیکار میکردم اخلاقی آروم مهربون ساده وبی ریاح از نظر دوستام