2777
2789

شوهرم غروب اومد برام یک انگشترخیلی ظریف خریده.گفت این هدیه من برای زایمانت .چون بایدپول بیمارستان خصوصی بده .دیگه واقعا وسعش بیشترنبودکه گرون بخره انگشترم کلا شده بود ۱۲ملیون .

منم برای تشکرازش .اینستا استوری کردم وازش تشکرکردم .کلا همه اقواممون ازاین کارها میکنن منم عکس انگشترواستوری کردم زیرش نوشتم .من و پسری ازت ممنونیم بابت هدیه قشنگت بابا جونش .

نیم ساعت بعد دیدم دختر عمم دایرکت پیام داده که ابرومون وبردی .خواهرشوهرم اومده داره مسخرم میکنه (اخه خواهرشوهرش من و فالو داره)گفت .خواهرشوهرم گفته خوبه طلا بزرگ برای دختر داییت نخریدن وگرنه کل اینستاروتشکرمیکرد.شوهرمن هزاران بارمیخره من ازهر چندباریکبارش واونم اگر گرون باشه استوری میکنم .ن یک انگشتر چوس تومنی .خلاصش انقدحرف بارم کرد .منم فقط خوندم  .خیلی خجالت کشیدم .استوری و پاک کردم .کلی گریه کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای کاش پاک نمیکردی

ولی برات درس عبرت میشه دیگه هیچوقت خوشی هاتو حتی اگه خیلی کوچیکه استوری نکنی 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩