صبح به خیر خانومهای گل .
از ابتدای هفته تا اینجا:
اتو، جارو، نظافت سرویس و ورودی، تمیزکاری هود، اجاق، سینک و آشپزخانه، انجام شد.
گوشت، چرخ و بسته بندی شد.
آبگیری هویج انجام شد.
ذرت پختم و فریز کردم.
نعنا پاک کردم و شستم که خشک کنم. ( یه کم موهیتو هم باهاش درست کردم.)
کیک پزی و ماست بندی به راه بود.
شله زرد درست کردم. (هر بار درست می کنم، یاد فیلم لیلا ی داریوش مهرجویی می افتم.)
سالاد شیرازی رو به روشی درست کردم که برای من جدیده:
نمی دونم همه ی شیرازی ها، اینطور درست می کنن یا نه ولی از یه آشپز شیرازی شنیدم که نسبت خیار باید حدود دو برابر گوجه باشه، پیاز کم، سبزی خشک زیاد و آبغوره ای که اصلا جزیی از سالاد باشه مثل ناز خاتون.
نمی دونم شما دخترا چطور درست می کنین ولی من پیش از این، نسبت گوجه و خیار رو مساوی در نظر می گرفتم و آبغوره رو صرفا به عنوان طعم دهنده. در حالی که سالاد اون عزیز شیرازی، تو آبغوره، غرق بود. البته ترشی زیادی هم نداشت و معده ام رو اذیت نکرد.
هفته ی قبل مجبور بودم هم تو وعده ی برنجی ناهار، هم شام که تو خونه ی ما نونیه، غذاهای بذار خودش بپزه رو ارائه کنم. اهل خونه با وجود این که این مدل غذاها رو دوست ندارن ولی کمال انعطاف رو به خرج دادن. برای همین این هفته، زمان آشپزی رو بیشتر از تمیزکاری گذاشتم تا غذاهایی بذارم که مورد علاقه ی دوتایی شونه.
این هفته دوباره پای نان جو رو به خونه باز کردم: باهاش تست فرانسوی درست کردم و توپک خرمایی( به علاوه ی گردو، موز، خرما و کنجد).
دلم می خواد به جای تستش، از نان جو معمولی استفاده کنیم ولی فعلا واقع بینی پیشه کردم و به خودمون فشار نمیارم.
خیلی دوست دارم با تغییر فصل، یه کارای کوچیکی مثل تعويض روکوسنی ها متناسب با رنگ فصل رو انجام بدم ولی باز هم نرسیدم آماده شون کنم. فقط یه سینی مسی رو پر انار کردم گذاشتم روی میز. البته همین هم حال و هوام رو واقعا بهتر کرد.
و امروز.
خدا بخواد باید به:
شام امشب و ناهار فردا
گردگیری
شستشوی حمام
شستشوی لباس های تیره با ماشین
و یه سری خرده کاری معمول
برسم.
روز خوبی داشته باشین بچه ها. 😘😘😘