2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981389 بازدید | 11748 پست
میدونی پروین جون دقیقا حرف دکتره همین بود که باید نگاه کنی ببینی کی لازمه اونموقع بهش بده . خوب وقتی فکر میکنم میبینم از طرف مدرسه یا معلمش هیچ شکایتی نیست میشینه قشنگ درسو خوب یاد میگیره و خوب جواب میده ، فقط معلمش میگه اعتماد به نفسش پایینه علیرغم اینکه جوابارو بلده تو شروعش باید کمکش کنم . تو خونه هم که خوب من باهاش کنار میام درسته میکشه منو تا مشق بنویسه ولی خوب مینویسه . دکتره میگفت اگه بخوای هی با تشویق یا تهدید ازش بخوای مشق بنویسه ممکنه زده بشه و رابطتون سر این موضوع ممکنه خراب بشه . از طرفی فقط گفت صبحا باید دارو بخوره و تاکید کرد که اثر این دارو 4 ساعته حالا سوال من اینه اگه تاثیرش فقط چهار ساعته چجوری قراره رو مشق نوشتن دخترم اثر بذاره؟
شما که صبح دارو میدادین کی حس میکردین اثرش از بین رفته؟
امیدوارم امسال پسر گلت نیاز به دارو نداشته باشه
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
نیلو جون به نظر من 3تا قرص در روز براش زیاده.بازم تشخیص دکتر مهمتره.من فعلا داروی پسرم رو قطع کردم تا ببینم خدا چی بخاد.تنها امیدم به خداست که کمکش کنه و بتونه بدون دارو درس بخونه....
تابستون براش کتاب کار گرفتم و دیگه اواخر کتابش هست.یه جوری تشویقش کن تا درسهارو باهاش دوره کنی.
نیلو جون دکتر پسرم میگه ریتالین رو باید در صورت لزوم حتما مصرف کرد و با مصرف درست میشه مطمئن بود که انشاالله به مرور دیگه نیازی به دارو نداره.یه جایی هم میخوندم که ریتالین قسمتهایی از مغز رو تحریک میکنه و باعث درمان بیش فعالی و کمبود تمرکز میشه.توکل به خدا کن و فعلا دارو رو شروع کن.ولی به نظر من بیشتر از یک قرص بهش نده.ولی بازم میگم نظر دکتر مهمتره
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلو جان

من یه سئوال برام پیش اومده

اگه دخترت در مدرسه مشکل درسی نداره و می تونه بدون مشکل درس رو یاد بگیره و کلا اولیاء مدرسه ازش شکایتی ندارند پس چرا دکتر گفته تمرکزش پایینه؟؟؟؟

ریتالین داروی سریع الاثری هست که حدودا نیم ساعت بعد از مصرف اثرش شروع میشه و بین چهار تا شش ساعت اثرش باقی می مونه.

برای امتحان از اول مهر شروع کنید. نیم ساعت قبل از شروع تکالیف در خانه بهش بدهید حداکثر یک ساعت بعد باید اثرش رو ببینید و دخترتون بدون دردسر بشینه سر تکالیفش.

بهتره اصلا به دخترتون نگید این دارو برای چی هست .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نیلو جان منم مدرسه میرفتم همیشه باید اولشو میگفتن تا من بقیشو بگم منم اعتماد به نفس نداشتم خجالتی هم بودم خیلی تا جاییکه معلمم بهم گفته بود درسارو جلوی اینه بخونمو تمرین کنم هیچوقت نتونستم کنفرانس بدم حتی یه بار گریم گرفت رفتم نشستم وقتی رفتم دانشگاه تازه اعتماد به نفسم رفت بالا ولی باز نه در حدی که بتونم کنفرانس بدم همیشه هم معلمام میگفتن فقط اشتباهاتش از رو بی دقتی حالا نمیدونم مشکل اونموقع منم عدم تمرکز بود یا چیز دیگه خلاصه که الان با حرفهای شما یاد بچگیهای خودم افتادم همیشه هم تو مدرسه و دانشگاه شاگرد متوسط بودم نه تنبل نه زرنک هر چقدر هم میخوندم1
بچه ها الان که فکر میکنم میبینم شاید منم مشکل عدم تمرکز دارم چون الانم حتما باید تنها باشم تا بتونم کارهای خونمو بکنم حتی یه مهمون میخواد بیاد خونمون نمیذارم کسی بیاد کمکم چون اونوقت نمیتونم کاری بکنم تازه با تلفن هم که حرف میزنم همه دستام کل کاراشونو انجام میدن اما من فقط چند دقیقه میتونم بعد میرم لم میدم تا حرفامون تموم شه نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
فرناز عزیز!پسر منم مثل بچه توست.میشه بگی از کی گذاشتیش مهد؟الانم دو سال چهار ماهش.میشه بگی بچت از دو سالگی تا الان چه فرقی کرده؟راستی دیروز رفتیم مهمونی از اول اینقدر بیقراری کرد هر کار کردم سرش گرم نشد همش نق میزد و حاضر نبود حتی یک سانت ازم دور شه
نیلو جان دکتر برا منم از یک چهارم شروع کرد و به تدریج با بالا رفتن سنش دارو رو زیاد کرد البته من نمیدونم دختر شما چند سالشه ولی پسر من که 8 سا لست سه چهارم صبح و سه چهام عصر میخوره یعنی روزی یکی و نیم من فکر میکنم سه تا دیگه خیلی زیادی پسر من که با همین دوز دارو خیلی هم خوب میشه البته چیزی هم که نازی جان گفت کاملا درسته من سه چهارم صبح رو قبل از رفتن به مدرسه میدم و سه چهارم عصر رو نیم ساعت قبل از اینکه بشینه سر مشقاش میدم من سه ساله دارم به پسرم ریتالن میدم دقیقا همین که دکترت گفت درسته من الان هر وقت که صلاح بدونم به پسرم میدم تو این تابستون روزهایی رو که نیاز دونستم رو دادم و روز هایی دیگه رو مدارا کردم بعضی از وقتا هم با یک دوم کارم در رفته من فکر میکنم تنها مامانی هستم که این همه سال دارو داده و وقتی به گذشته و حال پسرم نگاه میکنم پشیمون نیستم چون دارو رفتار پسرم رو کنترل میکرد و من در مدت زمان اثر دارو تمدید اعصاب میکردم
دوستان من هر روز نوشته های شما رو میخونم دقت کردین خیلی کارای بچه هامون شبیه همه من ازتون خیلی چیزا یاد گرفتم و خواهم گرفت و همیشه از خوندن نوشته های شما عزیزان سومیسو-بهاره و نازی لذت بردم واقعا راهنمایی هاتون به جا و سنجیده است
به به نسیم ماشاالله به این پسر خوش تیپ و خوشگل ...زدم به تخته

سومیسو جان من و پسرم هم خوبیم ...منم دارم کتابهای گاج رو باهاش مرور میکنم البته به زور میشینه ...دیروز هم براش کیف و لوازم التحریر خریدم ...

نیلو جان منم فکر میکنم 3 تا زیاده من جای تو باشم اگه تمرکزش خوبه و معلمها شکایتی ندارن بهش نمیدم ...من از خدامه پسرم مثل بچه آدم سر کلاس بشینه و سر به سر بچه ها نذاره و سرش به کار خودش باشه ...تازه پسر من با اینکه تپله و وزنش زیاده با یه دونه اضطرابش بالا میرفت .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

وای نسیم چقدر پسرت بامزه هست

اول صبحی با دیدن این قیافه شیطون و پر انرژی حسابی خوشحال شدم

می دونم این کوچولوهای بلا انرژی زیادی از ما می گیرن ولی باور کنید پر از شور و هیجان زندگی هستند

خدایا شکرت
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نسیم حق با توئه .

بذار موهاش کوتاه باشه اینطوری آقاتر میشه

منم برادر کوچکترم موهاش فرفری هستش. البته الان بنده خدا در سن سی و یک سالگی فقط چند تار مویی براش باقی مونده ولی در زمان بچگی هر وقت که موهاش بلند می شد به شدت شیطون به نظر می رسید.

من موهای فرفری رو دوست دارم و همه مو فرفری ها رو هم دوست دارم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون ، سومیسو جون ، پروین جون ، نسیم جون و بهاران جون مرسی که نظرتون رو نوشتین

اول اینکه فکر کنم من بد نوشتم دکتر گفت از یک چهارم شروع میکنی ممکنه همین دوز براش کافی باشه اما اگه نبود یک چهارم یک چهارم اضافه میکنی و تا سه تا قرص در روز هم جا داره ، نه اینکه الان سه تا بدم

دوم اینکه آره نازی جون خودمم وقتی نگاه میکنم میبینم دخترم که سر کلاس درست میشینه و گوش میده و به قول معلمش تو هوا میگیره پس کجای تمرکزش مشکل داره ، دکتره میگفت تمرکز مداومش مشکل داره یعنی همینکه نمیتونه به راحتی مشقشو بنویسه و فعالیت فکری خسته اش میکنه ، ولی خوب نقاشی و پازل و شطرنج و همه ی کارای فکری دیگه رو دو ساعت هم باشه انجام میده مگه این تمرکز مداوم نیست؟؟؟؟

نسیم جان بیتا اینجوری نیست برا جشن پایانیشون بیتا و سه تا از بچه های دیگه رو برا دکلمه خوندن انتخاب کردن و نمیدونین اون بالا جلوی این همه آدم با چه قشنگی اون دکلمه ی سخت رو خوند

راستی دکتره دفتر املاشو که دید گفت خطش بیشفعالیه

در مورد اینکه دکتره گفت باید خودت دقیق بشی بهش تا ببینی دوز مناسبش چیه یه سوال دارم ، وقتی اون صبح دارو بخوره که تو مدرسه است من چجوری میتونم بفهمم دوز دارو براش مناسب بوده یا نه؟ ، ضمنا من اصلا نمیخوام این موضوع رو با معلمش و هیچکس دیگه در میون بذارم

نسیم جان ماشاله به گل پسرت خیلی نازه

درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!