2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981363 بازدید | 11748 پست
بهاره جون قبوله.اتفاقا کارهای دخترت خیلی شبیه کارهای یکی دوسال پیش پسرمه.از الان باهم تفاهم هم دارند
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
زیبا جون خیلی خوبه که با بچه ها توی مهد باشه.بچه های ما هر چقدر با همسالاشون باشند توی درمانشون خیلی تاثیر خوبی داره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلو جون منم وقتی میخاستم ریتالین رو شروع کنم حال شمارو داشتم.گاهی درمان دارویی باید انجام بشه.منظورت از 3تا قرص در روز یعنی روزی 3 تا قرص بخوره؟؟؟اینجوری که خیلی دوز دارو زیاد میشه.
من برای پسرم هفته اول رو با یک چهارم قرص شروع کردم.بعد تا 2ماه یا بیشتر نصف قرص و بعد روزی یک قرص کامل رو میخورد.دقیقا همین حرفهایی که در مورد ریتالین از دکتر پرسیدی،دکتر پسر منم همینارو گفت.نگران نباش نیلو جون.انشاالله بعد از مدتی نیازی به ریتالین نخواهد داشت
آره سومیسو جون منظورش این بود که اگه دیدی تاثیر نداره تا سه تا قرص هم جا داره . امسال هم به پسر گلت ریتالین میدی؟
عزیزم اینکه گفتی بعد مدتی نیاز به ریتالین نداره یعنی چی ؟ آخه هممون میدونیم که این داروها مثل عینک عمل میکنن و درمان نمیکنن

درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
راستی سومیسو جون شما درسای پارسالشو براش؟ من که زیاد حریف دخترم نمیشم وقتی میگم میخوام باهم تمرین کنیم همش دنبال یه راه فرار میگرده
آیلار جون
دقیقا حق داری دوتا بچه خیلی خیلی سخته
ولی سعی کن کمتر طرف دخملتو بگیری یعنی سعی کن بدون بیان کردن هواشو داشته باشی
حساسیت پسرتو کم کن یواش یواش
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
زیبا جون
خوب اگه ظهر هم نمیخوابه بایدشب زود بخوابه
ببین با چه روشی راحتتره بخوابه بدون این که بهش بگی وقت خوابه حدودای ساعت 8 محیط رو برای خواب اماده کن
سرو صدا رو کم کن
نور رو کم کن
محیط رو ارامش بخش کن
لباس مناسب خواب بپوشه دندوناشوبشوره
قصه بخونین
خلاصه اعمال واجب و مستحب قبل از خواب رو ادا کنین
پروین جون:))))))))))))))))))))))
دخترم قدیما عاشق کش رفتن و داغون کردن عینک داداشم بود ولی الان دیگه خیلی ور نمیره به عینک:))
به پسرت بگو مرد خونواده باشه بگو مرد که نباید جز زنش زن دیگه ای رو ببینه والا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی خدا وکیلی
بچه ان ما داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نیلو جون
این یعنی خیلی دقیق بشی به رفتار دخترت تا دوز مناسبش دستت بیاد
امیدوارم خیلی زود دوز مناسبو پیدا کنی وو اثرش هم عالی باشه
سومیسو جون
پس من کلا جهاز به دخترم وسائل نشکن و پلاستیکی میدم
گرچه که اونارو هم میجوئه!!!

ای خدا
این عروس و داماد زندگی برای ما که نزاشتن هیچ برای خودشون هم رو هم داااااغون میکنن:)
آره بهاره جون خودمم اینجوری فکر میکنم
یه چیزی بگم هروقت نوشته هاتو میخونم باور چیزایی که از گذشته ت خوندم برام سخت میشه . عزیزم انرژی مثبت تاپیکی . زدم برات به تخته
میدونی بهاره جون منم دلم میخواد مامان سرزنده و پرحوصله ای باشم برا دخترم چیزی که فکر میکنم این بچه ها بیشتر از هر چیز بهش نیاز دارن
فعلا که داغونم اما امیدوارم بین شماها بتونم موفق بشم
بهاره جون پسر منم هستا خیلی هم بانمک همه عاشقش میشن با همه شیطونیاش
تازه منم قصد دارم موقع خواستگاری از عروسم تعهد بگیرم که بعدا جا نزنه خخخخخخخخخخخخ
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
نسیم بزار من هستم

نیلو جان دکتر اول به پسر من نصف ریتالین داد چون پسر من تپل بود دیدم نصف اثر نمیزاره یه دونه دادم دکتر گفت نصفی هم بعد از ظهر بدم که من بعد از ظهرها باهاش کنار اومدم و اون نصفی رو ندادم ...دکتر پسر منم میگفت تا 6 تا دونه هم تجویز کردیم ولی پسر من با همون یه دونه هم دچار تیک و اضطراب شد...امسال بستگی به رفتارش تو کلاس داره و البته قبل از مدارس یه مشورت بات دکترش میکنم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...