2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981380 بازدید | 11748 پست
نیلو خطش بیش فعالیه دیگه چه صیغه ایه؟خوب یا بد خطه یا خوش خط ...نکنه خط بیش فعالی هم اختراع شده ما خبر نداریم

جل الخالق

نیلو نمیخوام مرددت کنم ولی من جای تو باشم دارو نمیدم ...دختر من از نظر درسی و تمرکز عالیه ولی اعتماد به نفس اصلا نداره و سر کلاس اصلا اظهار نظر نمیکنه ...تازگیها میگه من خیلیها رو میبینم که قیافه شون آشناست ولی اسمها یادم نمیاد
کافیه من برم همینارو به روانپزشک بگم فوری میگه تمرکز نداره و ریتالین میده
ولی پسرم حوصله کلاس رو نداره همش وول میخوره حواس بچه ها رو پرت میکنه مجبورم برای اینکه دعواش نکنن و تحقیر نشه دارو بدم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ممنونم پروین جون. نازی جون. نیلو جون

اره نازی جون وقتی موهاش کوتاه شیطونی هم میکنه اینگار به چشم خودم هم کمتر میاد ولی وقتی با موهای بلند و فرش شیطونی میکرد عین این بچه تخسهای پررو میشد. باباش که نمی ذاره موهاشو کوتاه کنم ولی من میکنم
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نیلو جان منم خط بیش فعالی نشنیدم پروین جان راست میگه بچه های ما اصلا سر کلاس توجهی به درس ندارند اگه بهشون دارو ندیم همه ازشون شکایت میکنند من خودم اول سال با معلمش مطرح کردم من خودم غیر از مادرم کسی نمیدونه داره دارو میخوره ولی به نظرم معلم باید بدونه اتفاقا معلم پسرم خیلی اقای یاتجربه ای هم بود به من گفت من سالیان سال با این بچه ها سر و کار داشتم (36 ام سالی بود که کلاس اول درس میداد)و خدا رو شکر از همه نظر هواش رو داشت چون خوب میدونه اگه این بچه ها یه جایی از درس مشکلی براشون پیش میاد از کجاست و صبر و حوصله بیشتری به خرج میدن همینطور هم شد کلاس اول که برای خیلی از مادرا مثل کابوسه به خوبی سپری شد حتی یه کتاب کمک درس هم که معلمشون داده برا تابستون رو میبینم به خوبی جواب میده
وووووووووییییییییییییی ماشالا هزار ماشالا بزنم ه تخته پسر نسیم جون چه آقاییه برا خودش
اسفند براش دود کن نسیم جون
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
نیلو جون لطف دارین عزیزم
خوشحال میشم اگه تجربه من کمک کوچولوئی به کس دیگه ای بکنه:))))

شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سومیسو جون یزد گل میدم ها
خیلی هم خوشگله
خطرات جانی هم نداره:)))))))))))))))))))))))
نسیم جاننننننننننننننننننننننن
هزار ماشالا به این پسر خوش تیپت
بابا اینجا همه پسرا جنتلمنن که
کار مارو چرا سخت میکنین اخه؟
الان بچه من تو راهی مونده!
چرا دختر منو اذیت میکنین اخه؟؟
خوب این طفل معصوم من الان چه طوری انتخاب کنه اخه؟؟
اقا من شخصا مو فرفری بلند رو خیلی دوست دارم
ولییییییییییییییی
چون دخترم یکم خشنه و اگه شاکی بشه مو میکشه در حد تیم ملی همون موهای پسرت کوتاه باشه بهتره نسیم جان
جهت حفظ امنیت خودش:)))
مرسی ایلار جون دود کردم اسفند

بهاره جون فکر کنم پسر منو انتخاب کنه بهتر باشه اخه خصوصیت اخلاقیشون بیشتر با هم جور با تعریفهایی که شما میکنی

فقط من نگران نومون میشم که با این پدر و مادر چی میخواد بشههههههههه فکر کنم بشه بمب اتم
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
مامانا تو رو خدا بهم بگین پس من چیکار کنم

بار اول که دکتر اولی تشخیص بیش فعالی داد و دارو نوشت خیلی واکنش بدی به دارو داشتم اما وقتی دیدم این دکتر دومی هم که هوش ور و خیلی های دیگه تائیدش کردن هم گفت باید دارو بخوره با خودم گفتم نکنه کار اشتباهی بکنم و با دارو ندادنم به این بچه ظلم کنم

از طرفی هم دیگه خودتون نوشته هامو خوندین ، با خودم میگم اینکه تو مدرسه مشکلی نداره پس چرا باید دارو بخوره

من یه باره دیگه خصوصیات منفی که باعث شد نگران وضعیتش بشم رو مینویسم لطفا نظر بدین
الهی من فداش شم به خدا یه عالمههههه خصوصیات خوب داره این نابغه ی من

خیلی عجول
بی دقت اکثر اشتباهای تو املاش و چیزای دیگه ش ناشی از بی دقتیه
کم صبر و حوصله
گاهی عصبی
دائم تو حرف دیگران میپره
خیلی پرحرف
هیجانی
منفی باف
گاهی مضطرب(ناخن میجوید که با تشویق و این جدول ستاره ایها ترکش کرده فعلا)
ترسو البته نسبت به بعضی چیزا
نق نقو
و چیزای فیزیکی هم مثل اینکه دائم وول میخوره و اگه کنار کسی که باهاش رودرواسی نداره بشینه یا بخوابه انقدر باهاش ور میره یا آزارش میده تا جیغش در بیاد

مشکل اصلی ، از مشق نوشتن و کلا تمرین کردن مباحث درسی بدش میاد اوایل فکر میکردم میخواد تنبلی کنه و لجبازی اما بعدا دیدم نه ، یه ربع که کار میکنه کلافه میشه
اولش که به زور دم به تله میده و یکم که میگذره دیگه شرو ع میشه دستم درد میکنه ، گشنمه ، تشنمه و ...منم هی مجبورم استراحت بدم برا همین کلا خیلی طول میکشه مشق نوشتنش
اوایل خطش خوب بود ولی بعد افتضاح شد این آخرا هم بسکه منو معلمش تشویقش کرده بودیم یکم بهتر شده بود

مرسی که وقت میذارین و پرحرفی های منو تحمل میکنین

درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
نیلو جان

علائمی که گفتی می تونه علائم بیش فعالی باشه ولی فراموش نکن یکی از علت های بیش فعالی مشکلات رفتاری و اضطراب بچه هاست. شیطنت بیش از حد بچه ها یا همون هایپر بودنشان باعث میشه که به شدت از طرف والدین و همسالان و اقوام تحت فشار قرار بگیرند و این فشار به صورت مشکلات رفتاری نظیر مواردی که گفتی نشون می ده و این مشکلات رفتاری خود به خود باعث پایین اومدن اعتماد به نفس وتمرکز میشه .
این چرخه هست که مرتب داره حرکت می کنه.
یه جایی باید این چرخه معیوب قطع بشه.
ریتالین شاید برای مدت چهار تا شش ساعت این چرخه رو متوقف بکنه ولی فکر نمی کنم اثر درمانی طولانی مدت یا دائمی داشته باشه. این مدت کوتاه این فرصت رو به دخترتون می ده تا در آرامش بیشتر و با تمرکز بهتر درس بخونه و وقتی که درس رو بهتر بفهمه و مضطرب نباشه بازده کارش در مدرسه بهتر میشه و مورد تشویق معلم و والدین قرار می گیره و به تدریج این چرخه معیوب با اصلاحات رفتاری از بین می ره.
ولی نکته مهم اینجاست که باید اثرات ریتالین رو هم در نظربگیرید. از جمله اثرات مخرب ریتالین کم خوابی و بدخوابی، کم شدن اشتها و بعضا پرخاشگری و تیک های عصبی هست.
در هر حال باید از روش آزمون و خطا استفاده کنید. من پیشنهاد می کنم از ابتدای سال تحصیلی بعد از تعطیلی مدرسه و خوردن ناهار ظهر به دخترتان ریتالین رو بدهید. از همون دوز پایین هم شروع کنید. بعد از نیم ساعت ازش بخواهید که تکالیفش رو شروع کنه. ظرف چند روز می توانید تشخیص بدهید که ریتالین روی رفتارش چه اثری داشته . اگر اثر مثبت نداشت کمی دوز رو بالا ببرید همین طور مراقب سایر عوارض هم باشید. فکر می کنم در کمتر از دو هفته متوجه شوید که اثر این دارو روی دخترتان تا چه حد هست.
روش دیگه هم رو هم قبلا گفتم با روش های غیر دارویی مثل رفتار درمانی، کار درمانی به تدریج این علائم رو کاهش دهید. برای این منظور می توانید از کتابها و مقالات موجود و تجربیات دوستان استفاده کنید.

خط شناسی یکی از راههای اثبات بیش فعالی می تونه باشه. بچه های مضطرب خط های کج و معوج دارند. بچه های بی حوصله خیلی آروم ولی بی دقت می نویسند.
یکی از کارهایی که من برای کم کردن غلط های املایی پسرم کردم خواندن های مکرر بود. هر روز بلا استثنا وادارش می کردم چندین صفحه داستان رو با صدای بلند برام بخونه. بعد از همون داستان تعدادی کلمه رو بهش دیکته می گفتم. چون داستان رو خودش خوانده بود خیلی بهتر املاء رو می نوشت
نکته دیگه اینکه از پسرم می خواستم به من دیکته بگه . مخصوصا بعضی از کلمات رو اشتباه می نوشتم، نقطه ها رو کم یا زیاد می ذاشتم، سرکج ها رو جابجا می ذاشتم و ازش می خواستم دیکته منو بر اساس کتاب تصحیح بکنه. این طوری متمرکز میشد و متوجه غلط های من می شد.
پیشنهاد می کنم مجموعه سه جلدی کتابهای مربوط به اختلالات ریاضی، دیکته، خواندن دکتر تبریزی رو بخرید و مطالب یاد داده شده در این کتاب رو امتحان کنید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نسیم جون
من که به نوه نمیرسم ولی از تصورش هم طپش قلب گرفتم !
نیلو جون
بیش فعالی صرفا شیطنت نیست عدم تمرکز هم یه بخش خیلی مهمه
توضیحات نازی جون اونقدر کامل و عالیه که من همشو به ذهنم سپردم برای دوران مدرسه دختری

امیدوارم با همین یک چهارم ریتالین و تمریناتی که نازی گفت مشکل رفع بشه