2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734998 بازدید | 44643 پست
نمیتونم سختمه افسردگی غلبه کرده خیلی غصه بچه رو میخورم تا خالا نمیذاشتن الان که کاری ندارن نمیشه&nbs ...

عزيزم به خودت مسلط باش خودتوناراحت نكن اگه قسمت باشه خداخودش بهت فرزندميده اگه نه كه هيچ اينهمه ادم بچه ندارن چيشده؟اسمون به زمين اومده.به خودت مسلط باش وتوكل كن من مطمنا خدا خودش دامنتوسبزميكنه.ماهم چنتافاميل داشتيم بعدكلي انتظاربچه دارشدن پس غصه نخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرامشتو حفظ کن اینو بدون اگه خدا بخواد خودش همه چی رو ردیف میکنه به دیگران هم اهمیت نده من بعد ۱۰ ...

عزيزم مشكلي پيش نيومدبعدده سال اخه دكترميگه بعددوسه سال ريسكه

نمیدونم  به نظرم باید تو نگه داشتن اطرافیانم هم مینیمال بشم😊

اره دقيقامنم يه نفرهميشه باعث استرس وناراحتيم ميشدكه چندماهه حذفش كردم فقط بعضي وقتاميبينمش استرسم كمترشده

من مشکلم اینه که وقتی غذا درست میکنم تشریفاتی نیستا اما زیاد درست میکنم. و از طرفی من و شوهرم همیشه ...

وووووای دقیقن منم اینطورم همش میگم کم میاد 3برابر اندازه واقعی میپزم ،خیلی اذیتم،کاشکی تایپکی بود از تجربیاتشون تو این زمینه میگفتن اسراف در مواد خوردنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره دقيقامنم يه نفرهميشه باعث استرس وناراحتيم ميشدكه چندماهه حذفش كردم فقط بعضي وقتاميبينمش استرسم ك ...

من دوتا از این ادما دارم فقط تونستم کمتر ببینمشون 

جرئت ندارم حذفشون کنم چون اعتماد به نفسم کمه ولی اینکارو خواهم کرد 

خونه مم به زودی عین گل خواهم کرد قول میدم

من دوتا از این ادما دارم فقط تونستم کمتر ببینمشون  جرئت ندارم حذفشون کنم چون اعتماد به نفسم کم ...

من مطمنم توميتوني.من رفت وامدنميكنم اونم ديگه نميادولي يكي دوماه يبارميبينمش درحد1ساعت كه بازم محلش نميدم وباهاش زيادحرف نميزنم كه ناراحتي نكشم.

وااي منم اونطوري ام مثلا10نفرمهمون داشته باشم اندازه20نفرغذادرست ميكنم همش ميگم دوست ندارم غذاكم بيا ...

تو پخنت غذا یه معیار مشخص داشته باش 

مثلا برای پلو اگه پیمانه پلوپز استفاده میکنی برای هر نفر یک پیمانه بزار برنج ایرانی 

اگه برنج هندی استفاده میکنی 2 پیمانه برای سه نفر کفایت میکنه چون رشد برنج هندی زیاده

برای مرغ برای هر نفر یه تیکه و بسته به تعداد نفرات برای هر 3-4 نفر یه تیکه اضافه بزار 

برای خورش حبوبات با قاشق پیمانه کن لوبیا هر نفر 2 قاشق لپه هر نفر یک قاشق

سالاد هم اگه شیرازی درست کردین برای هر سه نفر بسته به اندازه خیار 2 خیار متوسط و یه گوجه و یه پیاز ریز

برای سالاد کاهو هر دو برگ کاهو برای یه نفر و برای هر 3-4 نفر هم یه خیار و گوجه و هویج 

برای سالاد کلم هم یک سوم کلم متوسط رو خورد میکنم برای 5 نفر و یه هویج و کمی کشمش و یکی دوبرگ کلم بنفش و یه خیار کوچیک و یه گوجه ریز 

این معیار منه البته جدیدا این معیارو کشف کردم

منم خیلی غذام اضافه میاومد

الان با روش بالا خیلی خیلی عالی شده

مثلا برای 10 نفر مهمون حدود نیم کیلو بادمجون با 10 تا گردو 3 ق کشک و یکی دو قاشق نعناع داغ درست کردم بعنوان پیش غذا که خیلی اضافه نموند.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
تو پخنت غذا یه معیار مشخص داشته باش  مثلا برای پلو اگه پیمانه پلوپز استفاده میکنی برای هر نفر ...

ميدوني چيهعزيزم اندازه هاشواندازه ميريزم ولي چون هم غذاهست هم سوپ هم دلمه وسالادماكاروني ياالويه ياكشك بادمجون براي همين زيادميادمن بايدغذاي اصلي روبه تعداددرست كنم بقيه روكمترولي متاسفانه من همه غذاهاروبه تعدادنفرات درست ميكنم غذام اضافه مياد.

ميدوني چيهعزيزم اندازه هاشواندازه ميريزم ولي چون هم غذاهست هم سوپ هم دلمه وسالادماكاروني ياالويه ياك ...

خودمم ميدونم اضافه ميادا امابازم زياددرست ميكنم.نميدونم فازم چيه

سلام من دير رسيدم ولي اتفاقي امروز داشتم كشوهاي اتاقمو مرتب مي كردم كه تاپيك و ديدم ، منم امروز پنج ...

پسر منم هیچ کدوم از اسباب بازی ها رو یادش نمیره.یعنی من یه مدت که قایم میکنم دوباره همونو میخواد.برای همین پیشنهادم اینه کم بخریم اسباب بازی.

یه گام در جهت مینیمال شدنه.

پسر منم هیچ کدوم از اسباب بازی ها رو یادش نمیره.یعنی من یه مدت که قایم میکنم دوباره همونو میخواد.برا ...

اينو بايد به شوهرم بگم وقتي براش اسباب بازي مي خره خودش ذوق مي كنه باورتون مي شه ولنتاين برا اونم ماشين خريده بود؟ ديگه منم يه بار مي گم نگير دو يار مي گم هر بار كه نمي تونم بگم

نگران اين نباش كه زندگيت زيرورو شود از كجا معلوم زير زندگيت بهتر از رويش نباشد 
2810