2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734969 بازدید | 44643 پست
دخالت میکنن شوهرمو یاد میدن که بچه نخواد که ما جدا شیم خیرخواه نیستن اینم دهن بین قصذشونو نمیدونه

شما با همسرت صمیمی باش و بهش نزدیکتر شو.البته میدونم که باهوش هستی.

زندگی شماست.میفهمم که حرفهای بقیه هم آدمو خیلی اذیت میکنه.

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما با همسرت صمیمی باش و بهش نزدیکتر شو.البته میدونم که باهوش هستی. زندگی شماست.میفهمم که حرفهای بق ...

خیلی با هم خوب شدیم خیلی مشکلات کمتر شده تا وقتی سعی نکنن رایش رو عوض کنن 

من اینقدر ضعیف نبودم 

این فریبا رو دوس ندارم 

پنجم اسفند که برسه دوباره زندگی رو محکم شروع میکنم 

اره خوبه ی پیشنهاد دیگ هم اینکه تقسیم کنید اسباب بازیا رو تو چن تا جعبه هر دوهفته جعبه رو تغییر بدین ...

اینم خیلی ایده خوبیه.عالییه.

البته برای مینیمال شدن بهترین کار  خرید کمه حتی واسه اسباب بازی.

سه سال

عززیزم خوشبخت باشین

یه جوری گفتی خسته شدی گفتم ۱۰ ۱۵ ساله در اقدامی😑😑😑

دخترجون اعتماد بنفست رو زیاد کن

هیچکس نمیتونه زندگیتو خراب کنه مطمین باش

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
میخوام کنار هم باشیم تا بتونیم همیشه اتاق مرتبی داشته باشبم با وجود بچه با وجود شوهر نامرتب و با هم ...

خیلی تاپیک خوبیه. میخونمش تا ته اما سر فرصت ک بتومم نکته برداری کنم💕💕دوس دارم مینیمال بشم حس ارامش داره 

خیلی تاپیک خوبیه. میخونمش تا ته اما سر فرصت ک بتومم نکته برداری کنم💕💕دوس دارم مینیمال بشم حس ارامش ...

خوش اومدی

و آرزوی موفقیت برات دارم دوست گلم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام من دير رسيدم ولي اتفاقي امروز داشتم كشوهاي اتاقمو مرتب مي كردم كه تاپيك و ديدم ، منم امروز پنج تا از كشو هاي اتاقمو  و كمد ميز ارايشيمو مرتب كردم  همه شونه ها برس هاي مو و ارايشيمو شستم ،چند تا لاك و يه ريمل خشك شده  ويه اينه شكسته ر و انداختم دور با يه سري كاغذ باطله تا فردا برم سراغ كمد لباسا  . مشكل اساسي من اسباب بازي هاي پسرمه واقعا خودم مخالف اين همه اسباب بازي ريز ودرشتم ولي اطرافيانم مخصوصا شوهرم به هر بنونهاي دراس اسباب بازي و ماشين مي خرن .  و به هيچ وجه هم هيچكدوم از اسباب بازياش و فراموش نمي كنه و تا همه رو. رديف نكنه ول كن نيست

نگران اين نباش كه زندگيت زيرورو شود از كجا معلوم زير زندگيت بهتر از رويش نباشد 

ممنون از تایپکتون واقعن عالیه ،من متاسفانه دیر اینجا رو پیدا کردم ولی خوشبختانه ندونسته یک مینیمالیست شدم ، قبل عادت داشتن به نگه داشتن یادگاری و کلکسیون جلد عطر وخودکار زیبا و غیره ولی دوساله کم کم رو خودم کار کردم الان عاشق خونه شیک و خلوتم ،احساس ارامش میکنم توش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم به سلامتی خودت رحم کنننننن والا هرچی بیشتر زحمن بکشی کمتر بچشم میاد

اره واقعاسلامتي خيلي مهمه من وقتايي كه مهمون دارم ازپادرميام خيلي خوبه اگه همه ساده بگيرن.

من مشکلم اینه که وقتی غذا درست میکنم تشریفاتی نیستا اما زیاد درست میکنم. و از طرفی من و شوهرم همیشه ...

وااي منم اونطوري ام مثلا10نفرمهمون داشته باشم اندازه20نفرغذادرست ميكنم همش ميگم دوست ندارم غذاكم بيادسرسفره

2810