بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من دير رسيدم ولي اتفاقي امروز داشتم كشوهاي اتاقمو مرتب مي كردم كه تاپيك و ديدم ، منم امروز پنج تا از كشو هاي اتاقمو و كمد ميز ارايشيمو مرتب كردم همه شونه ها برس هاي مو و ارايشيمو شستم ،چند تا لاك و يه ريمل خشك شده ويه اينه شكسته ر و انداختم دور با يه سري كاغذ باطله تا فردا برم سراغ كمد لباسا . مشكل اساسي من اسباب بازي هاي پسرمه واقعا خودم مخالف اين همه اسباب بازي ريز ودرشتم ولي اطرافيانم مخصوصا شوهرم به هر بنونهاي دراس اسباب بازي و ماشين مي خرن . و به هيچ وجه هم هيچكدوم از اسباب بازياش و فراموش نمي كنه و تا همه رو. رديف نكنه ول كن نيست
نگران اين نباش كه زندگيت زيرورو شود از كجا معلوم زير زندگيت بهتر از رويش نباشد
ممنون از تایپکتون واقعن عالیه ،من متاسفانه دیر اینجا رو پیدا کردم ولی خوشبختانه ندونسته یک مینیمالیست شدم ، قبل عادت داشتن به نگه داشتن یادگاری و کلکسیون جلد عطر وخودکار زیبا و غیره ولی دوساله کم کم رو خودم کار کردم الان عاشق خونه شیک و خلوتم ،احساس ارامش میکنم توش