2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733328 بازدید | 44584 پست
سلام خانوما بنظرم اکثر به هم ریختگی خونه بخاطر اسباب بازی زیاد بچه هاست.باید حساب شده اسباب بازی خر ...

اره خوبه ی پیشنهاد دیگ هم اینکه تقسیم کنید اسباب بازیا رو تو چن تا جعبه هر دوهفته جعبه رو تغییر بدین هم واسه بچه تنوعه هم اینکه کمتر اسباب بازی دورو ورشه ....ی چیز دیگ هم ک دیدم خیلی خوشم اومد ی نفر ی پارچه گنده رو دورشو نخ گزاشته بود ک نخو میکشیدی مث کیسه جمع میشد اینو واس بچش پهن میکرد میگفت تو همون باید بازی کنی این ی کشتیه هر اسباب بازی ک ازش بیوفته بیرون تو دریا غرق میشه و هر اسباب بازی ک بیرون اون میوفتاد و تو ی جعبه قایمش میکرد ک مثلا غرق شده بعد ی کار مثبت ک بچش انجام میداد یکی از غرق شده ها رو پس میداد ....من ازین ایده خیلی خوشم اومد تا مهمونم بیاد سریع نخو میکشی همه اسباب بازیا جمع میشه .....امیدوارم تونسته باشم منظورمو بفهمونم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باز افسردگیم عود کرده  هرچی ریختم وسط همونطور مونده شوهرم ناراحته چون از یهم ریختگی بدش می ...

عزیزم افکار منفی رو از خودت دور کن

چرا این حالتت تکرار میشه؟

سعی کن دمنوشهای آدتمبخش بخوری مثل گل گاوزبان اسطخودوس بهارنهارنج بیدمشک گلاب

یه دوس با اب ولرم بگیر 

و پاشو بهم ریختگیها رو مرتب کن

از فردا خواستی خونه تکونی کنی فقط یه بخش کوچیک از خونه رو انتخاب کن و ساعت بزار مثلا بگو اینو نیم ساعته مرتب میکنم.

و تموم سعیتو بکن زودتر از نیم ساعت تمومش کنی.

برات از خدای بزرگ بهترینها رو میخوام همراه با آرامش قلبی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم افکار منفی رو از خودت دور کن چرا این حالتت تکرار میشه؟ سعی کن دمنوشهای آدتمبخش بخوری مثل گل ...

نمیتونم سختمه افسردگی غلبه کرده خیلی غصه بچه رو میخورم تا خالا نمیذاشتن الان که کاری ندارن نمیشه 

حوصله ندارم باز دخالتا شروع بشه 

سرکار یه همکار جدید اذیتم میکنه اونجا هم ارامش ندارم 

نمیدونم چرا حالم خوب نمیشه

و از همه مهمتر به هم ریختگی خونه و موندن کارا خودش یه دغدغه ذهنی بیشتر دارم تشویق میشم همه چی رو بد ...

عزیزم برو ورزش

فکرتو از اقدام دور کن

استرس برات از همه چی  بدتره

چله نذر کن

و حتما حتما آهنگ شاد بزار

چند روز دیگه موعدمه سندرم پی ام اس هم که ماشاالله ول کن نیست  بدتر باعث شده بریزم به هم

آرامشتو حفظ کن

اینو بدون اگه خدا بخواد خودش همه چی رو ردیف میکنه

به دیگران هم اهمیت نده

من بعد ۱۰سال از ازدواجم بچه دار شدم هرکس هم چطزی میگفت ،خیلی صریح حواب میدادم فعلا قصدشو نداریم

چند روز دیگه موعدمه سندرم پی ام اس هم که ماشاالله ول کن نیست  بدتر باعث شده بریزم به هم

اصلش همون pmsبی تربیته.

تینها که وسطه جمع کن دوستم بعد چندروز آف بده دوباره خودت سرحال میشی.من که همیشه اینجوریم.الان روزهای آخر پری هستم دوباره انرژیم داره برمیگرده.

این نیز بگذرد...                                                       
عزیزم برو ورزش فکرتو از اقدام دور کن استرس برات از همه چی  بدتره چله نذر کن و حتما حتما آهن ...

رقص و شکلات تلخ هم خوبه.من ازش اثر گرفتم

این نیز بگذرد...                                                       
2810