2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734349 بازدید | 44639 پست
مثلاساده يعني چه جوري؟ميشه بگين لطفا

منوی شام مهمونی چند شب پیشم شامل این چیزا بود :کشک بادمجون در حد نیم کیلو بادمجون و پلوزعفرانی و فسنجون و سالادکلم 

نوشیدنی همیشه آب کلا نوشابه حذف کردیم و گاهی بسته به غذایی که داریم دوغ میزارم

چند تا ظرف کوچیک هم ترشی گذاشتم .

آها ژله هم اکثرا ساده درست میکنم چون همه دوست دارن

کشک بادمجون هم فقط بخاطر این گذاشتم که مهمونم تازه عروس بود و به نوعی پاگشا محسوب میشد.

وگرنه عادی دعوت کنم فقط غذای اصلی که برنج یا یه جور خورشت حالا یا مرغ یا انواع خورشت 

و سالاد و گاهی ماست گاهی هم ترشی

و نوشیدنی هم که گفتم همیشه آب گاهی دوغ

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من آخرین مهمونی که گرفتم 

مهر ماه بوده.

زرشک پلو بامرغ و قیمه غذای اصلی بود.اشترودل و سالاد ماکارونی و دلمه.سالاد کاهو و ماست وخیار.دومدل دسر.آها ته چین مرغم بود.

یعنی داغون شدم.قراره چندروز دیگه هم مهمون داشته باشم ولی نمیخوام به این سنگینی برگزار کنم.

این نیز بگذرد...                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تازه اینجا رو کشف کردم الان صفحه ۱۲ام خیلی تاثیر گرفتم نصف خونه ام رو دادم رفت

خوش اومدی میتونه بهترین تغییر امسالت باشه

اما حتما الگوی خرید هم برای خودمون تعیین کنیم که دوباره این انباشتگی ایجاد نشه

من آخرین مهمونی که گرفتم  مهر ماه بوده. زرشک پلو بامرغ و قیمه غذای اصلی بود.اشترودل و سالاد م ...

عزیزم به سلامتی خودت رحم کنننننن

والا هرچی بیشتر زحمن بکشی کمتر بچشم میاد

امروز س تا کشو خودم رو مرتب کردم ی نایلون لباس زیر ریختم دور ...کشو دستمالای اشپزخونه رو هم مرتب کردم چنتا ریختم دور 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
امروز س تا کشو خودم رو مرتب کردم ی نایلون لباس زیر ریختم دور ...کشو دستمالای اشپزخونه رو هم مرتب کرد ...

به به بوی عید مییییاد😍😍😍

به به بوی عید مییییاد😍😍😍

😘😘ارههه ولی خیلیییییی سختهههه تا تکون میخورم پسرم نق نق میکنه همه خونم بهم ربختس 😫😫😫😫😫😫

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
😘😘ارههه ولی خیلیییییی سختهههه تا تکون میخورم پسرم نق نق میکنه همه خونم بهم ربختس 😫😫😫😫😫😫

ایراد نداره منم یه فسقلی نق نقو دارم

در کنارش کم کم کاراتو انجام بده

خوش اومدی میتونه بهترین تغییر امسالت باشه اما حتما الگوی خرید هم برای خودمون تعیین کنیم که دوباره ا ...

از نظر هزینه و خرید فوق العاده عمل کردم به نظرخودم ..شیش ماهه که تغییر کردم هم پس انداز خوبی تونستم بکنم هم زندگی و ذهنم خلوت تر شد .امروز انقدر خونه رو خلوت و مرتب کردم که الان از هیجانش خوابم نمیبره پشیمونم از سالهای گذشته 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
از نظر هزینه و خرید فوق العاده عمل کردم به نظرخودم ..شیش ماهه که تغییر کردم هم پس انداز خوبی تونستم ...

عزززیزم هزاران بار آرامش رو برات از خدا میخوام تا در کنار نظم و خلوتی خونه ذهنت هم آرامش داشته باشه.

دقیقا مبتونیم با مینیمالیست  به آرزوهامون برسیم و با جلوگیری از خریدهای اصافی پولش رو صرف آرامش خودمون کنیم مثلا سفر بریم یا برای ورزش موردعلاقمون خرج کنیم یا هنری که دوست داریم

من خونمو بازسازی کردم دارم تازه میرم توش کلی لباس و برگه و کتاب دارم الانم باید بر م اتاق خودمون رو بچینم ادعا اصفهان انسجام خیلی زیاده وقت ندارم بخونم بهم کمک کنید تا منم مرتب باشه خونم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
2810