2777
2789

زشته ؟ بدتون میاد یا ن؟ مثلا تو کافه نشستیم یا رفتیم یجا بیرون یا داریم پیاده روی میکنیم یهو از لپم بوس می‌کنه بی هوا خیلی خجالت می‌کشم آب میشم از خجالت جلوی همه . ایندفعه تو پارک نشسته بودیم ی عالمه آدم دورمون یهو گف بیا نزدیک هرچی گفتم ن ولش کن زشته هی اصرار اصرار هرچی میگم نه باز میگه آخر لپم بردم بوسم کرد . ی بار بهش گفتم نکن اینکارو گف چ اشکالی داره یا مثلا داریم راه میریم دستشو میندازه دورم خیلی خجالت میکشم ی بار دستشو انداختم بعد ناراحت شد خیلی . یاد این کارای خزبازی دوران نامزدی میوفتم با خدم میگم دیگران تو دلشون چندششون میشه چقد نمیدونم چجوری بهش بگم نکنه اینکارو . سنشم کم نیس ۳۵ سالشه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

۳۵ سال نداری کشیده از اینجا به بعدم تو نداری بهش نده

نامزدا همینن دیگه مگه چیه :)

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نه اوکیه حالا ماچ و بوس در اون حد نه ولی اوکیه

چنبار بهش گفتم تو مکان عمومی اینکارو نکن میگه عیبی ندارع هرچیم میگم گوش نمیده اون لحظه هی میگم نه نمیخاد بعدن بوسم میکنی یجای خلوت زشته بعد ناراحت میشه می‌ره تو قیافه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

نه چه اشکال داره

بقیه یجوری نگاه میکنن بهمون حس خجالت دست میده

منم دوست ندارماما با مهربونی بهش بگو که نمی پسندیتو ذوقش نزن

هرچی میگم نمی‌فهمه بخدا اعصابم خورد کرده

2810