2777
2789
نه لفظشو نیا عشقمبگو راضی نیستم هیچ کسی رو از دست بدم ولی میخوام اونم داشته باشم خدایا خیرش کن و بهم ...

برا منم

همینطوریشم گناه نکردن خیلی سخته

منم رو تعدادو اینا وسواس میم

ترجیح میدم بدم نایب

ولی کو پول

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منمهمینطوریشم گناه نکردن خیلی سختهمنم رو تعدادو اینا وسواس میمترجیح میدم بدم نایبولی کو پول

واقعا امیدوارم بهترین اتفتق برات بیوفته و دلت شاد بشه و اعضای خانوادتم سالم و سلامت باشن و به عشقت برسی

یعنی ممکنه من برای حاجت عشقی بخونم خانوادمو ازدست بدم؟

نه اگه صلاح نباشه به طریقی متوجه میشی

اما اگه بازهم چله رو ادامه بدی حاجت میگیری ولی عواقبش پای خودته

شایدم به نفعت باشه که هیچی

به ضرر باشه بهت میفهمونن مثلا خواب میبینی

شاگرد حاج اقا دوبار خواب دیده گفتن به صلاح نیست ولی بازم ادامه داده حاجت گرفته

عزیزدلم ممنونم که راهنمایی کردیمن امروز چله بسم الله رو شروع کردم ولی از بس گفتن نه برندارید چله تو ...

حاجت عشقی محال ینی چقد محال؟

مثلا من با یکی چن ماهه جدا شدم ولی همه آیندمو با اون میدیدم و دلم میخواد تهش رسیدن باشه

این محاله؟

چه غریب ماندی ای دل :)

حاجت عشقی محال ینی چقد محال؟مثلا من با یکی چن ماهه جدا شدم ولی همه آیندمو با اون میدیدم و دلم میخواد ...

خودت باید بتونی بگی محاله یانه

طرف من ازم بدش میاد اره اینکه دوباره عاشقم شه محالترینه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
نه اگه صلاح نباشه به طریقی متوجه میشیاما اگه بازهم چله رو ادامه بدی حاجت میگیری ولی عواقبش پای خودته ...

عجب بعد حاجت که گرفتن دخترشونو به جاش ازدست دادن

حاجت شاگرد حاج اقا چی بوده که انقدر اصرار داشتن شما میدونید؟

خودت باید بتونی بگی محاله یانهطرف من ازم بدش میاد اره اینکه دوباره عاشقم شه محالترینه

فک کنم مال مام محاله

خیلی دوست داشتیم همو ولی مارو با دعا گرفتن جدا کردن ینی به کل عوض شد

من هر چی بر میدارم به این امیده که اون شکسته بشه 

چه غریب ماندی ای دل :)

من حاجت گرفتم ولی رابطم با شوهرم بد بود در حد طلاقالان به لطف امام حسین خیلی بهم علاقه مند شدیمشوهرم ...

حق شناس خوندی

2810