2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740415 بازدید | 44731 پست
با این گرونی حیفه چیزی دور ریختنی بشه

وقتی سالیان سال ازش استفاده نمیشه حیف نیست

اگه وسیله سالم هم هست بهتره بخشیده بشه تا یکی دیگه ازش استفاده کنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها من ی زمانی عاشق لوازم آرایش بودم ی کشو میز آرایشی و طبقات پشت آینه پر از لوازم آرایشی بود.حدود ۳۰ تا فقط رژلب داشتم

ولی الان که مینیمالیست شدم تازه میبینم لوازم آرایشی تموم هم میشه!☺️قبلاً قبل از اینکه تموم بشه تاریخشون میگذشت

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ها تمام لوازم آرایشی هست که من دارم به اضافه یه ست جمع و جور براش

عالیه عزیزم👌

لوازم آرایشیای من:

یه رژ مدادی یه رژ ۲۴ ساعته

یه خط چشم یه ریمل

یه سایه ۱۰ رنگ و رژگونه و یه براش

یه فرمژه و یه پودر فیکس

یه پنکیک ، ضدآفتاب و مداد چشم 

روزانه فقط ریمل ،ضدآفتاب و درنهایت یه رژ میزنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من یه مسئله دیگه هم داشتم خواستم بدونم کسی میتونه راهنماییم کنهمن حدودا ۱۱ ماهه عروسی کردم و چایی سا ...

من مارک بوش دارم هم دسته بلند میشه هم کوتاه حای زیادم نمیگیره من میزارم پشت والان پرده هال اصلا هم دیده نمیشه

شبتون بخیر دوستای عزیز؛ 

چند آیتم از کمد لباسم از اول تابستون گذاشته بودم دم دست تا بیشترین استفاده رو بکنم و در آخر شهریور برن خروجی، امروز بعد از شستن رفتن قسمت اهدایی ها؛ 

✔️2تاشال 

✔️یک مانتو

هر3تاشون رو سال ها بود که داشتم و حسابی بهم خدمت کردن، دیگه کمی بور و دون دون شده بودن. 

جایگزین نمیشن تا به مرور تعداد لباسام به ایده آلم برسه.