2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740496 بازدید | 44731 پست
چقدر قشنگ شده✨️فرشتون هم خیلی زیباست.کاور مبلتون رو خودتون دوختید یا دادین براتون بدوزن؟جمع نمیشه از ...

خیلییییی ممنونم عزیزم  

آره خودم دوختم . نه جمع نمیشه چون یه قسمتهاییش میره داخل و پشت دستگیره ها هم گره میخوره . ولی خب روش میشینیم یا جارو برقی  روش میکشم باز بعدش  یکم مرتب کردن میخواد ولی در کل خیلی به هم نمی‌ریزه و مبل خوب  محافظت میشه . پارچه اش دقیقا پارچه مبلمه . مخمل راسان کد ۱ . شما هم خواستید بدوزید حتما عین پارچه مبل خودتون بگیرین . در ضمن من فقط نشیمن و دستگیره ها رو کاور کردم و پشتی های مبل رو کاور نکردم که مدل مبل پوشونده نشه .چون کثیفی اصلی هم همین دستگیره و نشیمنه بیشتر . عکس از پشت دستگیره براتون میزارم .و الگوشو .اگر سوالی داشتید در خدمتم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان

دیروز از اتاقمون پاکسازی رو شروع کردم و خوشبختانه چیز زیادی برای خروجی نبود چون از همون اول که این تاپیک و پیج لیلی دیلی رو دیدم شروع به پاکسازی کرده بودم...

مدارک رو چک کردم و حدود ۲۰ تا برگه اضافی تو مدارک بود که دیگه نیازی بهشون نبود با همسرم چک کردیم و خروجی شد!

یک قاب النگو، تعدادی برگه ی چسبی، ۲ تا نوت، یک اسفنج صورت، یک ماسک زغال و تعدادی خرده ریزه...

کمد حسابی رفع انباشتگی و پاکسازی و مرتب شد👌🏻

بعدشم کل خونه صفر تا صد گردگیری و جارو شد🧹🫧

خیلی لذت داره فقط حواستون باشه همون قدر که ورودی هیجانی بدهخروجی هیجانی هم بدهحتما یه باکس جدا درنظر ...

پست عالی پارسالی(امسالی)👆👆👆

دوستان در پاکسازی به این نکته توجه کنید

پست عالی پارسالی(امسالی)👆👆👆دوستان در پاکسازی به این نکته توجه کنید

دقیقا خیلی درسته . من جدا از اینکه دوباره به اون وسيله نیاز پیدا کنم ،سرنوشت خروجی ها هم برام مهمه . اگر به دست کسی برسه که بتونه ازش دوباره استفاده کنه خوبه وگرنه خیلی وقتا تولید زباله هایی میشه که فقط باعث آسیب به محیط زیسته. و مقصر ماییم. 

خیلییییی ممنونم عزیزم آره خودم دوختم . نه جمع نمیشه چون یه قسمتهاییش میره داخل و پشت دستگیره ها هم ...

خیلی عالیه اسکیرین گرفتم حتما تو اولین فرصت میدوزمش چون همیشه این مشکل کثیفی مبل رو دارم و از کاور های بازاری هم خوشم نمیاد

ممنون که توضیح دادین🤍

نهال🌱

خیلی عالیه اسکیرین گرفتم حتما تو اولین فرصت میدوزمش چون همیشه این مشکل کثیفی مبل رو دارم و از کاور ه ...

خواهش میکنم عزیزم . اره منم دقیقا مثل شمام از کاور بازاری خوشم نمیاد . ولی این خیلی برای من عالیه حتی یبار پوشک دخترم نم داد به کاور ،راحت سریع درش اوردم انداختم لباسشویی . و چون پارچه ضخیم بود به مبلم اصلا نرسیده بود .

برای جای دوخت بند ها هم اول این سه تا مستطیل رو بدوز و روی مبل بکش بعد همون موقع نگاه کن  ببین بند رو کدوم قسمت بدوزی بهتره . چون هر مبلی یه جوره دیگه . 

خیلییییی ممنونم عزیزم آره خودم دوختم . نه جمع نمیشه چون یه قسمتهاییش میره داخل و پشت دستگیره ها هم ...

خیلی عالیه اگه هیدوا جان نمیگفتن من متوجه نمیشدم که روکشه افرین بهتون هنرمند عزیز 😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را