2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان نظرتون راجبع پاسماری چیه ؟بنظر من یه چیز اضافه است مگه نه؟من می‌خوام بفروشمشون .کیا پاسماوری ...

چرا میگید پاسماری اضافه اس؟

پس چای خشک و اینارو تو چی میریزید؟

من پاسماوری لیمون دارم، جلوش یه قسمت شفاف داره که داخلش معلومه

من گذاشتم تو کابینت بالایی ها و رو کانتر آشپزخونه نیست،ولی تو یکی نمک ریختم که میریزم تو غذا،تو یکی چای خشک و تو اون یکی گاهی وقتا نبات میخریم میذارم،گاهی وقتا غنچه گل محمدی و از اینجور چیزا

ولی استفاده دارم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
هیدوا جان چندتا سوال دارم ازت بپرسم ؟من حالم خوب نیست واقعا .همش تشنمه همش عطش دارم .یکسره دارم میخو ...

احتمالا سردی گرفتی

یه متخصص طب سنتی هم برو

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من سماور ندارم ولی برای گنار گاز یه سینی دکوراتیو دارم با چای و نبات و نمک واویشن و پاپریکا و زردچو ...

عکس میدین ازش؟

[QUOTE=292368233]احتمالا سردی گرفتی یه متخصص طب سنتی هم برو[/QUOیعنی چی عزیزم ؟من از این چیزا سر در نمیارم .سردی گرفتم یعنی چی ؟منظورت اینه غذاهای سرد خوردم اینجوری شدم ؟من بیش از حد خرما و دلستر و نوشابه میخورم .والا نمیدونم دیگه این چه دردی بود دچارش شدم .

👩‍❤️‍👨

سلام دوستان .....خیلی وقته خواننده خاموش این گروه بودم اما امروز خروجی داشتم اومدم حس خوبمو با شما در میون بزارم  

خروجی دو دست بشقاب البته تو دیوار با قیمت خوب فروختم ....دوتا قابلمه که تا شب اونا رو هم رد میکنم اونم تو دیوار

ورودی هنوز نداشتم

سلام به همه ی دوستان 

*لیست جهیزیه مینیمال* پیشنهاد بدین

سبک زندگیا متفاوته مثلا الان ممکنه یکی بگه سزخ کن بخر من خیلی استفاده میکنم دیگری بگه نه ضرپری نیست نخر و استفاده نمیکنم.

بر اساس حداقل و کارایی پیشنهاد بزارین پیشاپیش مچکرم 

[QUOTE=292368233]احتمالا سردی گرفتی یه متخصص طب سنتی هم برو[/QUOیعنی چی عزیزم ؟من از این چیزا سر در ...

نه فقط خوردن نیست

تو طب سنتی میگن صداها طبع دارن،بوها طبع دارن،حرف ها طبع دارن و غذا و تصاویر و هرچی

مثل همون حرفی که درباره انرژی منفی و ... میزنن

مثلا صدای بلند مثل جیغ طبعش سرده،مثلا خود عمل جراحی طبعش سرده،مثلا بوهای خوب مثل بوی گل نرگس و گل محمدی طبعش گرمه

ولی بعضی عطرها سرد هستن و وقتی بو میکنی حس میکنی خنک شدی

مثلا حرف های بد مثل چقد چاق شدی،چه خونه نامرتبی داری و ... طبعش سرده

تصاویر مستهجن و تصاویر چیزای بد مثل ببخشید روم به دیوار پی پی و ... طبعش سرد هست

وقتی زیاد در معرض این چیزای سرد باشی مثلا رو چشم و گوش و مغز و کل بدن سردی میاره و باعث یه مشکلی میشه

مثلا طرف تازه زایمان کرده،خود عمل سزارین سرد بوده و تیغ جراحی و آمپول بی حسی هم سرد بود و اینا مریضش کرده، حالا یکی اومده خونشون و میگه وااای چقدر چاق شدی،بچه ات کپ مادرشوهرته،و ...

دیگه آنقدر مقدار سردی ها یا انرژی منفی زیاد میشه که بیماری شدت میگیره

خرما فک نکنم اون جوری مریضت کنه،من هم دکتر نیستم ولی تونستی یه طب سنتی برو

سعی کن نوشابه و اینا نخوری و مثلا گلاب رو با آب قاطی کن بخور،خاکشیر بخور یا تخم شربتی و اینا

تو فضایی که انرژی منفی هست کمتر برو،جایی برو که بهت خوش میگذره

مثلا طبیعت،صدای اب و صدای بلبل و اتیشی که از چوب باشه،نه آتیش بنزین و گاز و ...

❤️لیست جهیزیه کاربردی برای عروس خانم ها❤️ ❤️بخش آشپزخونه❤️ 🏠وسایل بزرگ:یخچال،اجاق گاز،ماشین لباسش ...

کاربری که دنبال جهیزیه مینیمالی،برو این پست شروع شده و درباره اش گفتن

سلام به همه ی دوستان  *لیست جهیزیه مینیمال* پیشنهاد بدین سبک زندگیا متفاوته مثلا الان ممکنه ی ...

پست بالایی منو بخون

سلام دوستای گلم خروجی امروزم:

یه تاب و شلوارک ویه جفت کفش که پارسال فقط بخاطر مدلش خریده بودم پوشیدنی شدیدا اذیت میشدم

یه شلوارخونگی و کلاه دخترم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام به همه من دیگه وقت نمیکنم پست بزارم خونه رو هم نمیرسم پاکسازی کنم.نوزادم همه وقتمو میگیره.

خروجی های این مدت 

ی شال و ی روسری ک باد برد😂😂😂😂

یه شلوارمم امروز دادم ب خواهرم

خداروشکر ورودی نداشتم چندان

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم