2777
2789
عنوان

بعد از ده سال رفتم آرایشگاه

1154 بازدید | 120 پست

واقعاً این ده سال زندگی مشترک که داشتیم 

بخاطر قناعت همه کارامو‌ خودم کردم

موهامو کوتاه کردم

آبرو برداشتم 

مو رنگ کردم

مو دکلره کردم

اصلاح کردم

.

بعد از ده سال به شوهرم گفتم زنی که خرج نداره ارج نداره

به زور کارت بانکی شو گرفتم 

رفتم موها مو کوتاه کردم 

موهامو رنگ کردم

آبرو هامو رنگ کردم

شد یه تومن

.

همش شوهرم غر زد گفت..پولام تموم شد

چرا رفتی آرایشگاه

منم گفتم ازین به بعد وضع همینه.

دیگه همه کارام تو آرایشگاه 

مگه ده سال خودم اینارو کردم

یه گرم طلا خریدی برام برا تشکر و قدردانی 

چرا من باید قناعت کنم

مگه قراره آخرش بهم مدال زن فداکار بدن

.

شما چی

؟؟؟؟

آرایشگاه می‌رید!؟به نظرتون کار خوبی کردم؟

کار بسیاااااار پسندیده ای کردی،مرحبا

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در عجبم چجوری با یه تومن جمع شد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کار بسیاااااار پسندیده ای کردی،مرحبا

اولین‌بارم بود..مثل ملکه ها نشستم موهامو رنگ کردن..شستن ‌.خشک کردن چقدر حس خوبی بود دستام و لباسام رنگی نشد مثل همیشه تو خونه 

آنقدر ندید بدید بودم هی از آرایشگاه تشکر میکردم

دلم برا خودم سوخت 

افررررین بهت بلاخره به خودت اومدی

منم برای عید میرم یه رنگ خفن میزارم

از ماه بعدم لیزرو شروع میکنم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

کارت درسته  روشت غلطه میتونی بگی میخوام برای شوهرم خوشگل کنم میخوام برات جوان بمونم‌‌حیفه عمرمون داره‌ می‌ره بعدشم ازش تشکر کنی و الکی‌اب و‌تاب بدی که احساس مردانه بگیره‌

برسه روزی که منم تیکر بزنم
خوبه اینکاربایدم خرج کنیولی دیگه گفتن و خرج نداره ارج داره و اینا نگو

آخه همش میگفت چرا پولامو هدر دادی و مگه واجب بود .... مامانش هفتاد سالشه همش آرایشگاه است..من تا حالا موی سفید شو ندیدم‌‌..بعد منم دلم میخواست 

منم اوایل نکردم الان بعداز۱۱سال دیگه هرکاری میکنم شوهرم نمیده،بازبون گفتم،دعواکردم قهرکردم نمیده ک نمیده

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

کارت درسته روشت غلطه میتونی بگی میخوام برای شوهرم خوشگل کنم میخوام برات جوان بمونم‌‌حیفه عمرمون دار ...

غلط کرده پررو‌ بشه

باید بفهمه زنش به خودش اهمیت میده تا  براش ارزش قایل بشه

نه اینکه باز ارایشگاه هم بخاطر آقا بره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵