2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام به همه ی دوستان  *لیست جهیزیه مینیمال* پیشنهاد بدین سبک زندگیا متفاوته مثلا الان ممکنه ی ...

سلام دوست گلم 

پیشاپیش برات آرزوی خوشبختی میکنم چقدر خوبه که از الان برای شروع زندگی جدید میخوای مینیمال باشی 

از نظر من لوازم برقی آشپزخانه خیلی هاش رو اگر نداشته باشی لنگ نمیمونی 

مثلا آب میوه گیری من این مدت ک مریض بودم همسرم برام از بیرون آب هویج می‌گرفت و خیلی راحت و بی دردسر بود شاید کلا دیگ از بیرون بگیرم البته من مصرفم فقط برای هویج هست اگر میدونی مصرف دیگه ای خواهی داشت بخر 

بهت پیشنهاد میدم ی گوشت کوب برقی چند کاره بخری 

همزن خرد کن دو سه تا صفحه رنده و خود گوشت کوب برقی کارت رو کاملا راه میندازه 

اگر کیفیت خوبی داشته باشه گوشت و مرغ نیمه یخ زده و نخود داخل خرد کنش بزاری کاملا برات خرد می‌کنه و نیازی به چرخ گوشت نخواهی داشت 

بقیه لوازم مثل پلوپز سرخ کن کتری برقی چای ساز قهوه ساز و.... همه شون میشه با لوازم دیگ کار راه انداخت 

فر گاز خوبه داشته باشی اگر گازت صفحه ای باشه ی توستر یا سولاردام بخر 

من خودم سولاردام دارم خوبی ش اینه هم بخارپز داره هم گریل و هم ماکروفر هست و جوجه گردان و فر برقی و کامله اما قیمتش چهار برابر توستر هست از طرفی اگر شما چیز اضافه نخری می‌تونی برای این مورد هزینه کنی 

لباسشویی هم ک دیگه همه میخرن و دارن 

ظرف شویی رو من خودم بیشتر از لباسشویی استفاده دارم خودت ببین اگر مثلا شاغلی و میدونی حوصله ظرف شستن نداری و.. بخر وگرنه نخر 

یخچال هم من دوقلو خریدم اون موقع مینیمال نبودم 

الان تصمیم دارم رفتم خونه جدید عوض کنم ساید بگیرم چون همین الان هم نصف فرریزرم خالی هست و خب ساید شیک تره و جمع و جور تر 

جاروبرقی و اتو هم ک لازمه 

تلویزیون  هم اگر می‌بینید بخر 

........

این از لوازم برقی  پست بعد ادامه داره ...🌺

مینیمال 
سلام به همه ی دوستان  *لیست جهیزیه مینیمال* پیشنهاد بدین سبک زندگیا متفاوته مثلا الان ممکنه ی ...

خب راجب ظرف و ظروف 

ب نظر من چینی نخر چون خیلی سرویس هاش تکه های اضافی داره و نیاز نیست 

چهار دست آرکوپال بخر هم برا دم دست هم مهمان همه رو هم یک شکل بخر 

سرویس پذیرایی هم ب نظر من کریستال بخر چون مدش نمیره همیشه هم هست طرح ساده بخر پارچ و لیوان هم از طرح همون  بردار و لیوان شربت خوری و غذا و اینا اصلا خدا نخر . این دو سه مدل لیوان هیچ ضرورتی نداره . سرویس پذیرایی هم در حد همون دوازده نفر اوکی هست 

سرویس قابلمه هم مارک خوب بخر پنج تا قابلمه و چهارتا ماهیتابه کافیه دیگ سرویس مهمان و اینا نخر همونا رو سایز بزرگ هاش رو میزاری برا مهمان 

ی ویس پلاسکو نخر هرچیزی ذوکم بخر ولی استیل 

سه سایز  آبکش لگن استیل بخر 

ی رنده و دو‌تا چاقو با گوشت و سبزیجات 

قاشق چنگال هم بدون سرویس بردار چهار دست با کفگیرو ملاقه و چیزای ضروری خیلی از موارد سرویس استفاده نمیشه 

از ابزار آشپزخونه هم ب نظرم پوست کن برا من کاربردی بوده و از پرتی جلوگیری کرده برای من. گوشت کوب هم برا من هم حکم گردو شکن داره هم گوشت کوب ابزار زیادی ندارم راستش 

در بازکن داشتم بی استفاده بود خارج کردم 

اسلایسر و اینام ندارم کلا نیازم نشده 

یه صافی چایی هم بگیر 

ی الک هم برا شیرینی پزی با ی قالب کیک و ی قالب ژله کافیه 

ی کتری قوری و یک شیرجوش و اگر اهل اسپرسو هستین ی اسپرسو ساز گازی 

سه تا پنج تا هم ظرف یخچالی در دار  بخر 

کفگیر ملاقه هم دو سه تا کافیه چوبی خوبه 

ی شکر پاش و قندون و ی پارچ پلاستیکی و شش تا لیوان چای ‌‌و دو تا سینی هم برا مهمان و ی سینی برا دم دست خودت . 

چند تا هم جا سبزی برا سر سفره 

سفره مهمان نخر یک بار مصرف مجلسی میندازی 

ی یک متری برا خودت بخر 

چند تا فنجون برا قهوه 

ی هاون بخر 

دو تا انبر سالاد 

ی قیف 

دستگیره و دستمال آشپزخونه و 

سرویس آشپرخونه نخر با توجه به نیازت من خودم فقط دستکش و دستگیره هاش  استفاده م شد پیشبند و دم کنی هاش رو رد کردم رفت   

سیخ و جا سیخی و توری ماهی و انبر کباب و منقل 

ی زیر انداز مسافرتی و یه سبد مسافرتی و چند تا ظرف ملامین و اینا برا مسافرت 

ی فلاسک و کلمن 

ی سطل آشغال 

دو تا هم سبد خوب بگیر برا سیب زمینی و پیاز 

چند تا هم بانکه برا حبوبات 

ی جا ادویه کاربردی و ساده ک توی کابینت جا بشه 

ادامه داره 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رخت آویز آپارتمانی اگر امکان نصب بند نداری 

میز اتو 

رخت خواب مهمان چهاردست 

ی تخت و آینه قدی جای میز آایش تخت کشو داشته باشه حتما 

پرده هات حریر ساده بخر 

روتختی مارک خوب بخر . زارا خیلی خوبه 

ی چهارپایه حمام . تشت حمام 

ی فرچه و سطل برا توالت اگر مثل ما قطعی آب دارین آفتابه هم بخر 

میز تی وی اگر فضا داری 

فرش و مبل و میز مبل ساعت 

میز ناهار خوری اگر استفاده دارین من ندارم کمبودش هم حس نکردم 

دوستان اگر چیزی از قلم  افتاد بگید لطفاً 

من با توجه وسایل و خونه خودم گفتم چیزای اضافی خودمم نگفتم 

مینیمال 

دوباره سلام

یه مشمای بزرگ اسباب بازی های پسرمو گذاشتم توی کمد دیواری دور از چشم پسرم و باباش بندازم بیرون.همه شون شکسته ن.یه سری ماشین هاش سالمه ولی چرخ ندارن

شوهرم اگر ببینه نمیذاره بندازم ولی دیگه عزممو جزم کردم ک بذارم بیرون چون دائم خونمون به هم میریزه خسته شدم از بس خونه رو جمع و جور کردم.🙄🙄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

چندتا کارت ویزیت و دوتا جواب ازمایش هم گذاشتم سطل زباله

خواهرم لباسایی ک برای پسرش کوچیک شده بود رو اورد برای پسر کوچیکم از بین اونا هم سه تا تیشرت رنگ و رو نداشتن گذاشتم دستمال کنم.

سه تا لباس هم از خودم ، دوتا کلاه نوزادی هم گذاشتم خروجی

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام عزیزان خروجی یه بطری شیشه ای ک داخلش روغن میزاشتم 

دیگه ترجیح میدم از ظرف خود روغن استفاده کنم چون این طرف بعد مدتی چرب میشه و هیچ جوره چربی ازش پاک نمیشه دیدم دارم زیادی در خدمت تمیز کردنش قرار میگیرم 🙂 گذاشتم خروجی 

و چند تا تکه کهنه برای تمیز کاری اونا هم رفتن خروجی 

مینیمال 
بله رو زمین اصلا حس زلزله ندارم ولی رو تخت همش فکر می کردم زمین میلرزه

شما احتمالا کم خونی داری یا یه ویتامینی چیزی تو بدنت کمه،منم یه مدت روتخت می‌خوابیدم حال بدی داشتم