2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
دققیقا من اونا رو قطعی میدونستم نمیخوام همه رو خروجی دادم تو مراحل اول پاکسازی به حدی انباشتگی ...

با خوندن این پست دارم به دوتا چیز فکر میکنم 

یکی اینکه با خروج نهایی این انباشتگی ها چقدر به آرامش میرسی

و اینکه با کنترل این ورودی های هیجانی،چقدر میتونی پس انداز داشته باشی

این فوق العاده ست به شرط اینکه ادامه بدی تا این بشه سبک زندگیت عزیزم 

❌لایک❌
@رهابامنست     به این عکس دقت کن وسایلی که میذاری نو یا در حد نو باید باشه تا مشتری رغب ...

اره عزیزم درسته .من هرچی رو میذارم دیوار اول تمیزش میکنم و عکس خوبم میگیرم .چیزی هم که کهنه ی کهنه رو باشه نمی‌ذارم .مگه اینکه دیگه خیلی نوستالژی باشه .

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@رهابامنست     به این عکس دقت کن وسایلی که میذاری نو یا در حد نو باید باشه تا مشتری رغب ...

والا فلاسکم نونو بود فقط سه بار استفاده شده بود .من دست به دیوارم خوبه زود فروش میرن البته قیمتارم مناسب میذارم 😂😂😂اگه یادتون باشه تو پستهای قبلیم گفتم اتفاقا باید برای برنامه ی دیوار عکس مناسب و تمیز وشیک بگیری .مثلا من رورویک دخترمو فروختم نو نو بود بازار قیمتش یک میلیون و خورده ای هست من دادم ۳۰۰.تازه کلی ازم تشکر کردن گفتن خدایی انصاف داری 🤭😂یا مثلااون دوتا سس خوری رو گذاشتم یجورایی آنتیک و قدیمی بودن سریع بردنشون....ممنونم هیدوای عزیز 🌺🌺🌺♥️

👩‍❤️‍👨
دوستان نظرتون راجبع پاسماری چیه ؟بنظر من یه چیز اضافه است مگه نه؟من می‌خوام بفروشمشون .کیا پاسماوری ...

سلام منم پاسماوری مدل گل پنبه ای دارم اضافه ست منم باید بزارم دیوار  ولی نمیدونم چه قیمتی بزارم،؟ 

من حتی ماکروویو و چایسازم هم اضافه است  ده ساله دارم ولی استفاده نمیکنم😐🙄

یه سرویس کفگیر ملاقه دارم شاید واسه ۱۸ سال پیشه  اتیقه شده😁 ولی هنوز تو کارتون آکبند مونده 🙄و کلی وسیله دیگه که میدونم هیچ وقت استفاده نمیکنم ...🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

خانومااا کمکککک...کابنتای اشپزخونه ک مرتب کردم لوازمی ک نمیخاستم الان هنوز تو اشپزخونست...اتاق خابا ...

عزیز دلم دزکت میکنم ولی اینو بخاطرداشته باش دونه دونه پاکسازی کن ک شلوغ نشه دور و برت 

من الان چند روزه درگیر بیماری هستیم کاری نکردم اما تمام کشوها و کابینت ها رو نوشتم و شماره گذاری کردم و چون بچه کوچیک دارم تصمیم گرفتم روزی ی دونه پاکسازی کنم 

تا پاکسازی و خروجی اون کشو یا کمد یا کابینت تمام نشده سراغ بعدی نرو 

منم بچه کوچیک دارم واقعا سخته خدا قوت 

مینیمال 

خروجی: چند تا ظرف گیاههای دارویی که خیلی وقت بود داشتم مصرف می کردم که بالاخره تموم شدن . حذف تختخواب و پاتختی ها . الان اتاق خوابم فقط یه فرش و میز آرایش و یه سطل آشغال داره . یه تابلوی کوچک بسم الله هم هست . خیلی حس خوبیه

با لایک شدن مشکلی ندارم
سلام منم پاسماوری مدل گل پنبه ای دارم اضافه ست منم باید بزارم دیوار  ولی نمیدونم چه قیمتی بزارم ...

بنظر من همه رو بذار دیوار بفروش...چون اینهمه سال استفاده نکردی پس سالهای آینده هم استفاده نمیکنی .من اصلا چای داخل چایسازو نمی‌خورم .یجوریه مزه اش .قیمتاشونم میتونی بزنی گوگل ببینی این وسایلا به نرخ روز چقدن بعد شما نصف اون قیمت رو بذار .مطمینم خوب فروش می ن .🌺

👩‍❤️‍👨
عزیز دلم دزکت میکنم ولی اینو بخاطرداشته باش دونه دونه پاکسازی کن ک شلوغ نشه دور و برت  من الان ...

مرسی عزیزم.فرمودین ک کشوهارو نوشتین...صفحه های اول هم خونده بودم متوجه نشدم.ینی کل کشو و وسیله های اتاقو ب ترتیب تو کاغذ بنویسیم بعد دونه دونه پاکسازی انجام بدیم درسته؟؟؟

با خوندن این پست دارم به دوتا چیز فکر میکنم  یکی اینکه با خروج نهایی این انباشتگی ها چقدر به آ ...

هیدوا جان چندتا سوال دارم ازت بپرسم ؟من حالم خوب نیست واقعا .همش تشنمه همش عطش دارم .یکسره دارم میخورم .اونم چی کیک و شیرینی خامه ای و نوشابه و دلستر .واقعا حالم بده 😔خیللللللللی عطش دارم دارم میمیرم .گفتم برات بعد سزارین لعنتی اینجوری شدم .یعنی از ساعتی که من سزارین شدم این بلا سرم اومد .این عطش لعنتی کی تموم میشه .روزسه چهار فلاسک چای میخورم .شربت آبلیمو دلستر و نوشابه ی مضر .اما عطشم نمیخوابه تموم نمیشه 😭😭😭😭😭دلم همش شیرینی میخواد .هرکی از جفتم رد بشه میگم یه لیوان آب یا نوشیدنی هرچی که باشه بده دستم ...هندونه بستنی اووووو....توروخدا کمکم کنین کسی تجربه ای نداره؟ .هرکسی که پست منو میخونه اگه راهکاری بلدین بگه.آزمایش و چکاب هم دادم دیابت ندارم .پس من چمه؟کسی تو شیردهی اینجوری بوده ؟هیدوا جان شما گفتی سر زایمان اولت اینجوری بودی ؟شما چطوری خوب شدی ؟خواهش میکنم کمکم کن .دیگه کم آوردم ؟کلی تاپیک زدم بخاطر این موضوع ...یعنی من خوب میشم این عطش لعنتی از بین می‌ره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

👩‍❤️‍👨
والا فلاسکم نونو بود فقط سه بار استفاده شده بود .من دست به دیوارم خوبه زود فروش میرن البته قیمتارم م ...

خواهش میکنم بانو🌺

بله دقیقا همه اینها تاثیر داره و خوب رعایت میکنید شما ❤️❤️❤️

❌لایک❌