2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738200 بازدید | 44695 پست
گرمیجات مثلا چی ؟خرما اره زیاد میخورم .اما هرچی رفتم دکتر خوب نشدم میگن چیزیت نیست .اره یه چیز عجیبی ...

همون خرما و ارده گرمه گلم 

ولی سردی خوردن زیاد هم باعث میشه انسان مزاجش سمت بلغمی شدن و افسردگی پیش بره 

حتما برو طب سنتی عزیزم 

منم زیاد تشنم میشد و مایعات زیاد میخوردم ولی نه انقدر

انقدر عطش داشتن برام عجیبه.

❌لایک❌
مرسی عزیزم.فرمودین ک کشوهارو نوشتین...صفحه های اول هم خونده بودم متوجه نشدم.ینی کل کشو و وسیله های ا ...

یه نمونه برات بگم

تو اتاق خواب این قسمتها برای مرتب سازی هست

۱.کمد

ا.کشو اول

ب.کشو دوم

ج.کشو سوم

د.قسمت آویز 

و.بالای کمد

الان یه کمد به ۵ قسمت تقسبم شده 

شما ممکنه امروز فقط فرصت کنی یه کشو رو تمیز کنی پس بقیه قسمتها رو دست نزن

همون کشو هرچی داخلش هست بیار بیرون

کشو رو تمیز کن

و هرچی که بدردت میخوره و برات استفاده داره برگردون به کشو

این تمرینات از صفحه ۸ تاپیک شروع میشن و بهتره فرصت داشتی بخونیش

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرمیجات مثلا چی ؟خرما اره زیاد میخورم .اما هرچی رفتم دکتر خوب نشدم میگن چیزیت نیست .اره یه چیز عجیبی ...

عزیزم طبق گفته هیدوا جان حتما به پزشک طب سنتی مراجعه کن من تو حالت عادی خیلی عطش داشتم بعد زایمان و اینا نبود طوری که شبا همیشه از تشنگی از خواب پامیشدم و بالا سرم همیشه آب میزاشتم ولی به خاطر چیز دیگه ای به پزشک طب سنتی مراجعه کردم گفت کبدت خیلی گرم شده و این باعث تشنگی و عطش میشه یه سری مراعات تغذیه ای طبق گفته ایشون انجام دادم خیلی بهتر شدم شماام یا به پزشک مراجعه کنین یا یه سرچی کنین از لیست موادی که باعث گرم شدن کبد میشه یه مدت مراعات کنین ان شاالله جواب میکیرین

هیدوا جان چندتا سوال دارم ازت بپرسم ؟من حالم خوب نیست واقعا .همش تشنمه همش عطش دارم .یکسره دارم میخو ...

منم شیردهی دخترم خیللللی چای میخوردم و شیرینیجات

اما برنامه غذایی نوشتم 

سعی میکردم طبق اون برنامه پیش برم

و آخرشبا که دخترم میخوابید تو حیاط ورزش میکردم

اگه میتونی یه مدت مراعات کن انشاالله بهتر میشی عزیزم

و نکته ای که در مورد خودم تاثیر داشت

نخوردن نون لواش و کلا کم خوردن نون در وعده صبحانه ولع خوردن شیرینیجات رو خیلللی کمتر میکنه

و روزی یه لیوان اول صبح ابجوش با یه ق خاکشیر دم میکردم ولرم که میشد میخوردم 

اول صبح سعی کن دولیوان آب گرم بخوری اگه برات سخت بود از نصف لیوان شروع کن و اول هفته مقدارشو بیشتر کن 

این مورد هم در بهبود عملکرد کبد تاثیرگذاره

به یاد عطش امام حسین (ع) و خونواده شون،یه زیارت عاشورا نذر کن بخون  چون خیلی انگار داری اذیت م ...

چشم حتما .ممنون .اره خیلی دارم زجر میکشم برای این عطش .دارم هلاک میشم ....منم از دوستان عزیز معذرت می‌خوام که بحث خارج ازتاپیک داشتم .واقعا مجبور شدم .🙏

👩‍❤️‍👨
منم شیردهی دخترم خیللللی چای میخوردم و شیرینیجات اما برنامه غذایی نوشتم  سعی میکردم طبق اون ب ...

عالییییییی .زنده باشی ..اتفاقا خواهرم صبحا همین آب جوش سرد شده رو میخوره یعنی ولرم منظورمه.خداروشکر سالم سالمه ..اما من نمیتونم بخورم .یه حالت بدی بهم دست میده .....موفق باشی عزیزم .🙏🌺

👩‍❤️‍👨
چشم حتما .ممنون .اره خیلی دارم زجر میکشم برای این عطش .دارم هلاک میشم ....منم از دوستان عزیز معذرت م ...

عزیزم ایرادی نداره 

بحث تغذیه درست هم در مینیمال شدنمون تاثیر گذاره چون یادمیگیریم به اندازه و با لذت بخوریم و چبزای مضر رو کنار بزاریم

عالییییییی .زنده باشی ..اتفاقا خواهرم صبحا همین آب جوش سرد شده رو میخوره یعنی ولرم منظورمه.خداروشکر ...

منم اوایل احساس میکردم داره حالم بهم میخوره

اما هفته اول فقط نصف لیوان

هفته دوم دو سوم لیوان

هفته. سوم لیوان

و تقریبا این روزا شده ۳تا چهارلیوان آب 

پس شمام میتونی

منم اوایل احساس میکردم داره حالم بهم میخوره اما هفته اول فقط نصف لیوان هفته دوم دو سوم لیوان هفته ...

درسته عزیزم .خدا کنه منم بتونم بخورم .حتما امتحان میکنم .بزرگواری 🌺

👩‍❤️‍👨

[QUOTE=292340413]عزیزم ایرادی نداره  بحث تغذیه درست هم در مینیمال شدنمون تاثیر گذاره چون یادمیگیریم به اندازه و ...[/QUOTEاره واقعا ...اتفاقا میخواستم بگم جای بحثهای تغذیه و خوراک اینجا خالیه .کاش یه برنامه ی درست درمون مینیمال راجبع به بحث تغذیه اینجا بذارن دوستان .تا ماهم انگیزه بگیریم و ادامه بدیم .🙏🌺واقعا من خسته شدم از نوشابه خوردن خیلی مضره .اما چکار کنم عطش شدید امونمو‌ بریده .....میشه یه برنامه ی غذایی مینیمال ایرانی اینجا بذارین تا طبق اون پیش بریم ؟یه برنامه ی منظم و هفتگی ؟من دخترم همش برنامه هامو بهم میزنه ...قربونش بشم

👩‍❤️‍👨
مرسی عزیزم.فرمودین ک کشوهارو نوشتین...صفحه های اول هم خونده بودم متوجه نشدم.ینی کل کشو و وسیله های ا ...

والا باید نیست اما من چون خیلی یهو جو گیر میشم همه چیزو میریزم بیرون این کارو می‌خوام بکنم ک ب ترتیب و آروم برم جلو 

بله نوشتم مثلا۱- کشو بالایی میز آرایش ۲-کشو وسطی م آ ۳-کشوپایینی م آ و...

مینیمال