2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734997 بازدید | 44643 پست

من امروز ترکوندم از اتاق دخترم سه تا کیسه زباله خارج کردم از اسباب بازی و عروسک بی دست و پا و سر بگیر تا یه عالمه خرده کاغذ و کاردستی و تکه پارچه 😒😒🙈🙈🙈

اسباب بازی های دیگه اش هم مثل عقاب بالاسر ش وایساده و اصلا اجازه نمیده حتی برای مدتی جمع بشه گذاشتم به حساب سنش و اینکه رو وسایلش حساسه بهش سخت نگرفتم ولی تصمیم گرفتم ورودی رو به شدت کنترل کنم که یادم اومد عید نزدیکه و باز هم کوهی از اسباب بازی هدیه وارد خانه خواهد شد 🙈🙈🙈

تصمیم ملغی است🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ورودی امروز خرید اینترنتی :

یک صافی سینک استیل ک با این فعلی ک پلاستیکی هست و کهنه شده عوض بشه . یک دست قاشق چنگال استبل ک با اون دسته پلاستیکی ها ک دارم جایگزین بشه 

این خروجی ها می‌ره خونه باغ پدرشوهرم که تا پاییز آماده میشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

دو تا ورودی ناخواسته هم داشتم مادرشوهرم برا دخترم یک دست لباس خریده و جاری م هم یک دست برای عیدی ش خریدن خوشحالم ک کم لباس براش خریدم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

سلام دوستای گلم یک سوال داشتم برای غذا خوردن بچه برنظرتون این صندلی خوبه ؟ با توجه براین ک ما میز ناهار خوری نداریم و روی زمین غذا میخوریم 

بچه ها من دارم خونه تکونی میکنم ولی چیز زیادی بجز خورده ریزه ها نذاشتم کنار

خدا قوت همین خورد ریزها خیلی نامرتب می‌کنه فضا رو 

سلام دوستای گلم یک سوال داشتم برای غذا خوردن بچه برنظرتون این صندلی خوبه ؟ با توجه براین ک ما میز نا ...

عزیزم میز ناهارخوری ندارین استفاده نمیشه و اینکه بچه رو نمیشه محدود به یه فضا کرد واسه غذا خوردن بچه های من هم صندلی غذا داشتن هم اینکه یه تشک بزرگ ابری درست کردم واسه غذاخوردنشون ولی با وجود کنترل زیاد بازم نتونستم موفق بشم شایدم واسه من دوقلو بودن شرایط اوکی نشد 

عزیزم میز ناهارخوری ندارین استفاده نمیشه و اینکه بچه رو نمیشه محدود به یه فضا کرد واسه غذا خوردن بچه ...

دقیقا منم برا همین گفتم اینجا مطرح کنم یه وسیله بدرد نخور نمونه روی دستم . مرسی که تجربه ت روی اشتراک گذاشتی گلم . حالا بقیه مامانا هم بیان نظرشون رو بگن 

من امروز ترکوندم از اتاق دخترم سه تا کیسه زباله خارج کردم از اسباب بازی و عروسک بی دست و پا و سر بگی ...

از الان میتونی بسته به سنش یه جوری بهش بگی قانون اینه که مثلا هر کادویی که گرفت به جاش یه اسباب بازی بره بیرون. بذار خودش انتخاب کنه چی خارج بشه.

حتی اگر یه اسباب بازی کوچیک رو میذاره خروجی قبول کن. کم کم یاد میگیره

سلام دوستای گلم یک سوال داشتم برای غذا خوردن بچه برنظرتون این صندلی خوبه ؟ با توجه براین ک ما میز نا ...

اگه رو زمین میشینین بدون صندلی هم میشه بشینه کنارتون و غذا بخوره. به نظرم نگیر

پسر من صندلی غذای پایه دار داشت کنار میز میذاشتم. همون دوره خیلی استفاده شد. از ۳ سالگی به بعد تو صندلی معمولی میشینه.

اگه رو زمین میشینین بدون صندلی هم میشه بشینه کنارتون و غذا بخوره. به نظرم نگیر پسر من صندلی غذای پا ...

اره گلم روی زمین میشینیم برا همین این بدون پایه رو فرستادم .ولی خب درست میگید الان ک فکر میکنم می نشونم روی زمین نهایت ی بالش بزارم پشت سرش اون اوایل ک نیوفته بالش شیردهی هم دارم میتونم بزارم پشت سرش ک حالت حمایت داشته باشه نیوفته

اگه رو زمین میشینین بدون صندلی هم میشه بشینه کنارتون و غذا بخوره. به نظرم نگیر پسر من صندلی غذای پا ...

منظورم این بالش های Cشکل هست دارم ازشون 

2810