2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734996 بازدید | 44643 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه رو زمین میشینین بدون صندلی هم میشه بشینه کنارتون و غذا بخوره. به نظرم نگیر پسر من صندلی غذای پا ...

اگر زحمتی نیست نظرت رو راجب پیشبند مناسب هم بگو 

من قصد دارم فقطی دونه بخرم چون قطعا بین وعده ها زمان هست و خب اگر کثیف بشه میشورم تا وعده بعد خشک میشه . نمی‌خوام چیزی بی مصرفی بگیرم می‌خوام کاربردی باشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خیلی خوبه همینا😍

خوبه پس صندلی غذا حذف شد 😁😁😁

لیست نوشته بودم ست  ظرف غذا که آجیم بهم کاسه و بشقاب ملامین میده فقط ی لیوان باید بگیرم قاشق هم داره . صندلی غذا هم که حذف شد  . پیش بند روهم فعلا دارم تحقیق میکنم و زیر انداز  ضد آب هم نوشتم ک اونو خودم میدوزم ی مقدار ملافه اضافی خواهرم داره ک استفاده نمیکنه قراره بهم بده 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اگر زحمتی نیست نظرت رو راجب پیشبند مناسب هم بگو  من قصد دارم فقطی دونه بخرم چون قطعا بین وعده ...

چقدر خوشگلن ، اون‌پلاستیکیه کاربردی تره چون اصلا خراب نمیشه ، اما این پارچه ای ها هم قشنگن ، همه رو بخر ، ببین خودت کدوم رو می پسندی ،دیگه لطفا تو پیشبند مینیمال نباش 🤭😊 اون استین دارها برای نقاشی و ابرنگن ، من دیدم تو مهدکودک ها استفاده میکنن .

چقدر خوشگلن ، اون‌پلاستیکیه کاربردی تره چون اصلا خراب نمیشه ، اما این پارچه ای ها هم قشنگن ، همه رو ...

یعنی چهار تا بخرم ؟ 🤣🤣🤣🤣 

ن بابا نمیشه که 

اون آستین دار رو یکی از اقوام برای بچه ش گرفته اما موقع غذا خوردن ندیدم چجوره 

چقدر خوشگلن ، اون‌پلاستیکیه کاربردی تره چون اصلا خراب نمیشه ، اما این پارچه ای ها هم قشنگن ، همه رو ...

میترسم اون پلاستیکی گردن بچه رو اذیت کنه راحت نباشه حس میکنم کاربردی نیست 

اگر زحمتی نیست نظرت رو راجب پیشبند مناسب هم بگو  من قصد دارم فقطی دونه بخرم چون قطعا بین وعده ...

سومی رو اصلا دوس نداشت پسرم با اینکه پارچه ای نیست و خشک شدن نمیخواد ولی خوشش نیومد. راحت نبود باهاش.

مدل آخری هم کوچیکه و رو لباس رو نمیگیره به اندازه کافی.

آستین دار نداشت پسرم اصلا. به نظرم آستین دار از همه بهتره. فقط ممکنه گرمش بشه بچه.

من نظرم رو اولی و دومی هست

حالا بچه های دیگه بیان نظر بدن و از تجربه شون بگن.

سومی رو اصلا دوس نداشت پسرم با اینکه پارچه ای نیست و خشک شدن نمیخواد ولی خوشش نیومد. راحت نبود باهاش ...

مرسی خودمم حس کردم اون پلاستیکی کاربردی نیست . اون آستین داره جنسش مثل چتر هست از نزدیک دیدم منتها بچه رو موقع غذا خوردن ندیدم و سایز بندی نداره بچه منم ریزه فک کنم برا یک و نیم  سالگی ب بعد سایزش خوب باشه 

مرسی خودمم حس کردم اون پلاستیکی کاربردی نیست . اون آستین داره جنسش مثل چتر هست از نزدیک دیدم منتها ب ...

پسر من اصلا با سومی راحت نبود. حالا شاید بچه های دیگه باهاش راحت باشن.

آره حتما سایز رو نگاه کن اگر داره

من همه مدلاش داشتم😄😄آخرش آستین دارا به دردم خورد 

چون بچه هام موقع غذاخوردن هی آستینهاشون میمالیدن دور دهانشون باز باید لباس عوض میکردم ولی این آستین دارا خوب بود دیگه لباساشون کثیف نمیشد 

اون بدون آستین ها برای بچه ای خوبه که آب دهانش مدام میاد پایین

پسر من اصلا با سومی راحت نبود. حالا شاید بچه های دیگه باهاش راحت باشن. آره حتما سایز رو نگاه کن ...

انکار اون آستین داره برای بالای نه ماه هست خیلی برا دختر من بزرگه  🥺🥺

یعنی چهار تا بخرم ؟ 🤣🤣🤣🤣  ن بابا نمیشه که  اون آستین دار رو یکی از اقوام برای بچه ش ...

دختر من از پیشبند خوشش نمیومد واقعا تحملش رو نداشت آنقدر غر میزد و میکشید و درگیرش میشد که از غذا لذت نمی‌برد اوایلش که هنوز به راه نیفتاده بود و فقط می‌نشست 😍(چه دوران طلایی بود 🤣)یه دستمال بزرگ پهن میکردم رو پاهاش و یواش یواش بهش غذا میدادم 

میتونید همون مدل اول رو بگیرید و امتحان کنید 

پس از بزرگتر شدنش پیشبند کاراییشو از دست میده چون به خاطر اینکه میخان مستقل بشن علاوه بر پیشبند ،شلوار و زیر انداز هم کثیف میشه 😁از هشت نه ماه به بعد باید دنبال شوینده مناسب باشید 😁

2810