2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734999 بازدید | 44643 پست
داشتم فکر میکردم که این سالی که گذشت چیا ورودی داشتم و چیا خروجی دیدم به غیر از اینه کنسول و یه گلدو ...

منم هر بار که حساب کتاب میکنم ورودی ندارم اما همیشه خروجی هست برای همین هر سال خونه ام خلوت تر میشه . الان میبینی چند سال دیگه خودم نشستم وسط خونه خالی 😄

الان ورودی من فقط تیشرت و شلوار ورزشیه برای خونه گاهی جوراب و لباس زیر و کفش ورزشی که اونا هم خیلی استفاده میشن و هر سال دوباره باید تهیه بشه .

انقدر کم خرید میکنم که خونواده ام برام هدیه میخرن که چرا هیچی نمی خره برای خودش .

دیگه هیچی ندارم خلوت کنم  برای همین  از خواهرم قول گرفتم که برم خونه اش با هم لباس هایی که نمیپوشه رو بدیم بره . خودم خیلی خوشحالم اما میدونم اون من رو میشناسه و از ایده هام خیلییی استقبال نمیکنه . یکبار هر چی گذاشتم کنار میگفت اینوبذار برای کار کردنم ، اخرش یه کوه تلنبار شد ، گفتم مگه تو کارگری که انقدر لباس کار میخوای . لباس کار یکی دوتا سه تا ، بسه دیگه .🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه چیزی من الان تو خودم درگیرم یه من قوی دارم که دلش میخواد همه اضافات رو رد کنه و یه من غرغرو که مدام یاداوری میکنه چیزی که گذاشتی خروجی اگر لازمت بشه تو این اوضاع اقتصادی باید چند برابر پول بابت خریدش بدی ننداز دور🫤🫤🫤

بچه ها یه چیزی من الان تو خودم درگیرم یه من قوی دارم که دلش میخواد همه اضافات رو رد کنه و یه من غرغر ...

یه کارتن بزار کنار برا چیزایی که شک داری بهش شش ماه مهلت بده اگر بعد شش ماه استفاده نکردی خارج کن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
یه کارتن بزار کنار برا چیزایی که شک داری بهش شش ماه مهلت بده اگر بعد شش ماه استفاده نکردی خارج کن&nb ...

حیلی چیزها هست که مطمئنم به کارم نمیاد ولی فعلا در کشمکشم هر چیزی رو نمیخوام سریع میزارم سر کوچه تا از دیدرسم خارج ب شه

سلام دوستان اینم خروجی های من

سه تا شلوار خانگی که دو تاش دیگه کهنه شده بود ولی یکیش رو تازه خریده بودم دختر عموم اومد خونمون شلوارش راحت نبود دادم پوشید که دیگه بعدش دلم نیومد بگیرم ازش دادم بردش چون مطمئن بودم دیگه نمیپوشمش گفتم حداقل اون استفاده کنه و اینکه خوششم اومده بود از اون شلوار دیگه به عنوان هدیه دادم برد

یه کیف گلگلی با روسری ستش که دیگه الان این مدلی نمیپوشم گذاشتم بدم به کسی که از من کوچیکتره استقاده کنه

یه ساعت مچی که چند سال پیش خالم از مکه آورده بود ولی چون خودم چند تا دیگه که با سلیقه م جوره این رو گذاشتم بدم کسی استفاده کنه

یه شومیز که عید خریده بودم به نظرم به اندازه کافی ام پوشیده بودمش ترجیح دادم بدم فرد دیگه ای ام بتونه استفاده کنه

و یه شال که پارسال خالم برای تولدم خریده بود خیلی دوسش داشتم خیلی ام پوشیدمش اینم با اینکه چیزی نشده بود ولی دیگه گذاشتمش بدم به یکی یه مدت هم اون استفاده کنه ازشون

شما برا اسباب بازی بچه ها چیکار میکنید ؟من یه عالمه اسباب بازی شکسته گذاشتم خروجی دلم میخواد یه سبد ...

ی جعبه هایی هستن  چوبی چرخ دارن از اونا بگیر ک هو جنبه بازی دارن هم چوبی هستن و سازگار با محیط زیست و هم خودش یاد میگیره دستش راه بیوفته تو خونه وسایلش رو جمع کنه از رو زمین 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

هفته قبل شش تا مربا خوری سفارش دادم دو سه روز قبل رسیدن ازشون راضی بودم تو ماشین هم گذاشتم اوکی بودن شش تا قاشق و چنگال غذا خوری ش رو هم میگیرم و اون دسته پلاستیکی ها رو میزارم خروجی  . مارک ناب استیل سری فلورانس قیمتش هم ۲۱۳تومن 

یعنی چی؟الان شهر ما کلا با فلاسک چایی میخورن کسی قوری استفاده نمیکنه بعد اگر از نظر رنگ چابی منظورتو ...

عزیزم ،بهترین زمان مصرف چای ۱۵ دقیقه تا نیم ساعت بعد از دم کشیدنش هست ،زیاد بمونه عطر و طعمش رو از دست میده ،و ماده ای تولید میکنه که مانع جذب آهن میشه .

ما فلاسک رو فقط تو مسافرت و پیک نیک استفاده می‌کنیم. 

وقتی خونه هستید خوب چای تازه دم کنید 

حیلی چیزها هست که مطمئنم به کارم نمیاد ولی فعلا در کشمکشم هر چیزی رو نمیخوام سریع میزارم سر کوچه تا ...

یه مدت به وسایل مهلت بده ، به قول سنیتا جان ۶ ماه وقت بده.اگر استفاده نمیشن تبدیل به نقدش کن.

شما برا اسباب بازی بچه ها چیکار میکنید ؟من یه عالمه اسباب بازی شکسته گذاشتم خروجی دلم میخواد یه سبد ...

اگه کمد داره توی کمد .اگه هم نداره بنظرم سبد گزینه خوبیه.من توی کارتن گذاشتم.کارتن جلد کاغذ کادو کردم.نمیخواستم هزینه سبد بدم😂

2810