2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735004 بازدید | 44643 پست
شما برا اسباب بازی بچه ها چیکار میکنید ؟من یه عالمه اسباب بازی شکسته گذاشتم خروجی دلم میخواد یه سبد ...

اسباب بازیهاشو کردم تو چند تا سبد ،گذاشتم تو کمد زیر زمین

هردفعه (دوماه یه بار حدودا) جابه جا میکنم اسباب بازیها رو تا براش خسته کننده نشه 

در این حین هرچی از سبدی که میخوام بذارم کمد رو،اگه شکسته و خراب شده جدا میکنم میذارم بازیافتی یا سطل آشغال،هراسباب بازی هم که از سنش گذشته اگه سالمه،میشورم و ضدعفونی میکنم میذارم تو پاکت برای خروجی

قبلا خیلی اسباب بازی براشون میخریدیم،الان خیلی حساب شده تر میخریم  و در عین حال بیشتر بازیهای هوش ورودی داریم تا بیشتر از خریدشون استفاده کنن مخصوصا گروهی

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر میکنم که امروز تا حدودی سبک شدم .همش لباسهای بی ارزش که بیشترشون برام کوچیکه شده بودن ومن دلم نمی‌ومد حذفشون کنم .خدا شاهده پنج تا شال تو همین لباسهاست که من حتی یبار استفاده نکردم .براهمینم ۲۶ام همین ماه راهی شهرستان میشیم ایشالله .واونحا همینارو میدم به کسی که واقعا اندازش باشن یا بدردش بخورن

👩‍❤️‍👨

من یه احتکار کننده لباسم .تازه اگه بخوام بازم حذف کنم شاید ده تا کیسه بزرگ بشن .اما هنوزم دلم نمیاد .      می‌خوام ازهمه لباسها دل بکنم وبدمشون به کسانی که واقعا استفادشو میکنن 

👩‍❤️‍👨
شما برا اسباب بازی بچه ها چیکار میکنید ؟من یه عالمه اسباب بازی شکسته گذاشتم خروجی دلم میخواد یه سبد ...

من یه سبد خریدم عروسکاشو بعداینکه بازی کرد تو اون میریزه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
2810