2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد اومدم بیرون از خونه تو بیمارستان نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 191 پست
شما احتمالا ندیدی خواهر بعضی خرا از خرم خرترن محلشونم ندی بازم جفتک میندازن

دیدم زیاد تا دلت بخواد دارم میگن وقتی میگه نمیتونه بره خونه باباش کاری نکنه که مدرک بده دست شوهرش 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدم زیاد تا دلت بخواد دارم میگن وقتی میگه نمیتونه بره خونه باباش کاری نکنه که مدرک بده دست شوهرش

از خر چ انتظاری داری عزیزم 

فقد میتونم بگم خدا ب داد استارتر برسه همین

وقتی با زبون زن کل کل میکنه مردم با همون زبون جواب بده از زورش استفاده نکنه،. سیس مادرشوهرا رو داری، ...

عزیزم من پشت هم جنس خودم هستم کسی دارم که شوهرش کپ این خانم هست ولی وقتی شوهرش الکی بهونه میگیره نباید بهونه بده دستش. 

مگ قراره همیشه آقا بالاسر داشتهدباشم. دستم تو جیب خودمه ن پدر میخام ن شوهر. چرا باید طرف فوش بده مث ...

اگر دستت توی جیب خودته چرا طلاق نمیگیری راحت بشی از این زندگی تا کی میخوای تو سری خور باشی

ای بابا ول کن توروخدا میخای عن شوهراروهم بخوریم یوقت بشون برنخوره عصبی بشن. برن بمیرن ب درک

دقیقا همین رو میخواد ماتحت مردا رو لیس بزنیم ک یک زمانی خیانت نکنن کتک نزنن ، این ترفندا زنونه می‌بینیم تو سوشا مدیا ک فلان کار کن فلان جور رفتار کن برا شوهره سوگولی شی، زورم میاد مردا چ غلطی میکنن؟  منت لقمه نون رو میذارن سر آدم تازه 

اگر دستت توی جیب خودته چرا طلاق نمیگیری راحت بشی از این زندگی تا کی میخوای تو سری خور باشی

بخاطر دخترم مومدم فقط. اگ برم نمیتونم ببرمش. از ی طرفم عمرااااا ب هیچ عنوان حتی ب زورِ قانون مطمئنم ب من نمیدش

ای بابا ول کن توروخدا میخای عن شوهراروهم بخوریم یوقت بشون برنخوره عصبی بشن. برن بمیرن ب درک

والا اگر تو اینه حرفت خودتو راحت کن برو کار طلاقت بکن 

2810