2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736568 بازدید | 44687 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندتا جوراب نو نازک که سالهاست دارم وتابحال استفاده نکردم  دوتا جاکلیدی که خیلی وقته استفاده م ...

حالا دوربری های من بعد فوتم میان خونه ام غیبتم میکنن😄😄میگن زندگیشم زندگی نبود خدابیامرز همون بهتر که رفت🤣🤣

ورودی های امروز واسه بچه ها

✅️ نفری یک ست تیشرت شلوار راحتی برای خونه مامان و مادرشوهر ورودی داشتن(نفری یکی هم تو کمد دارن نو هست)

✅️نفری دوتا شلوار  خونگی ورودی داشتن (که دوتا شلوارهای پسرم رفت خروجی در حال حاضر پنج تا شلوار خونگی داره و دخترم پنج تا شلوار)

✅️نفری دو تا پیراهن خونگی ورودی داشتن (در حال حاضر  پسرم هفت تا پیراهن خونگی داره و دخترم شش تا داره )

✅️نفری یه جفت جوراب ورودی داشتن (در حال حاضر نفری دو جفت جوراب دارن)

✅️شلوار جین نفری یه دونه ورودی داشتن(در حال حاضر نفری دوتا جین دارن)

✅️لباس بیرونی ورودی نداشتن(پسرم یه پیراهن بیرونی داره دخترم دوتا سارافن بیرونی داره و یه پیراهن )(پسرم یه لباس بیرونی کوچیک شده رفت خروجی باید یکی جایگزین کنم )

✅ورودی کفش نداشتن(درحال حاضر پسرم یک جفت کفش داره یه کتونی کفش تابستانه هم داشت کوچیک شده بود رفت خروجی دخترم دو جفت کفش داره یه کتونی یه تابستانه)

✅️یه ساپورت برای دخترم ورودی داشته که با سارافنی که از یلدای سال قبل داره و نو هست بپوشه واسه عید امسال

✅️یه تیشرت و شلوار هم واسه همسر 

خود طفلکمم هیچ😅همه چی دارم چند هفته قبل یه شال مشکی و یه شلوار مشکی خریده بودم 

✅️راستی اون کیف قهوه ای که قبلا عکسش داده بودم اینجا اونم گذاشتم خروجی و در حال حاضر فقط یه دونه کیف دارم

ماسک نو رو نگهدارین ، زمستونها جاهای شلوغ  که ممکنه افراد سرماخورده باشن ، مثل بازار و تره بار ...

عزیزم ماسک جایگزین و نو داریم گلم 

این از اینا بود که تو خونوادمون هیچ کدوم استفاده نداریم و یه بار که رفتیم مدرسه پسرم دوتا به منو همسرم دادن که هردومون چون ماسک داشتیم استفاده نکردیم ازش ....

اصولا خروجی های من (غیر از چیزهایی که میره سطل آشغال یا کیسه بازیافتی ها)میره برای یه خونواده نیازمند عزیزم 

❌لایک❌
سلام چی بگم  یک خانمی اومد گفت من شما رو دیدم تو یک تاپیک که در مورد گرونی بوده و با ما ها بد ...

از عکس های خونه مادر گلتون کلی لذت بردم 

خیلی باسلیقه و تمیز و مینیمال بود 

خدا پدر و مادربزرگوارتون رو براتون حفظ کنه عزیزدلم 💕💕💕

❌لایک❌
عزیزم از عکس های خونه مامانت لذت بردم خیلی با سلیقه و تمیز بود سایشون مستدام باشه💚

ممنون لطف دارین 

خدا عزیزانتون رو حفظ کنه براتون 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
حالا دوربری های من بعد فوتم میان خونه ام غیبتم میکنن😄😄میگن زندگیشم زندگی نبود خدابیامرز همون بهتر ...

😂😂😂

دور از جون 

پایدار و سلامت باشید 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
از عکس های خونه مادر گلتون کلی لذت بردم   خیلی باسلیقه و تمیز و مینیمال بود  خدا پد ...

ممنون هیدوا جان 

خدا عزیزانتون رو حفظ کنه 

شاید اول لازم باشه وسایل دور ریختنی مثل شیشه و پلاستیک تبدیل به پول کنی.بدی بازیافت و پولش کنی.یک چن ...

آره حیف همشونو ریخت سطل زباله

کلی هم لباس دارم که نمیپوشم ولی دلمم نمیاد بندازم بره

خیلی زیادن 

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
حالا دوربری های من بعد فوتم میان خونه ام غیبتم میکنن😄😄میگن زندگیشم زندگی نبود خدابیامرز همون بهتر ...

خدا نکنه عزیزم ، حالا حالا ها به سلامتی و دل خوش زنده باشی .

دیگه همونطور که ما از زندگی اونا تعجب میکنیم اونا هم از طرز زندگی ما متعجبن ، چند روز پیش مهمون بودم ، احساس اشفتگی و پریشونی داشتم از اون همه شلوغی و درهمی کابینت ها که داشتم‌بعد از ناهار تو اشپزخونه کمک می کردم ، میخواستم بگم تا شب اینجا رو بدین من ، کاری میکنم کارستون ، اما گفتم طفلی ها الان خودشون مشکلی احساس نمیکنن که تو بخوای حلش کنی ، تو برو خودت رو درمان کن که خونه مردم به جای نشستن و خندیدن ، به ابن حال نیفتی .🌹

چندتا جوراب نو نازک که سالهاست دارم وتابحال استفاده نکردم  دوتا جاکلیدی که خیلی وقته استفاده م ...

عزیییییزم ،تندرست باشید الهی 

حرف رفتن نزنید 😥😥😥

سایه تون مستدام گلم 

❌لایک❌