2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737007 بازدید | 44690 پست

سلام دوستان 

ورودی و خروجی های این چند روزم :

یه بلوز و شلوارک، یه بلوز شلوار و یه تی شرت تک و یه جوراب برای کوچولوم خریدم .

خروجی هاش چند تا شلوار و بلوز و جوراب که کوچیکش شده بود.

+ دوتا ماسک نو از این پارچه ای ها که استفاده نمیکردیم +

یه کفگیر که از خریدهای مامانم بود برام و چون جنسش خوب نبودبه مرور کج شده بود 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان همگی خسته نباشین خروجی امروز من یه تاب خودم یه تیشرت دخترم که کهنه شده بودن امروز خونه مامانم بودم جانونی جدید و سبد رخت که آورده بودم گذاشت برا استفاده کهنه ها رو گذاشتیم خروجی و کلی ظروف پلاستیکی بدرد نخور همشون رفتن کیسه بازیافتیا

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها من كنكورمو دادم و الان كلى آرامش بازيافتم 

راستى در راستاى پيام هاتون كه گفتين لباس همسراتون رو انداختين دور و مقاومت ميكردن ... من ياد خودم افتادم كه داشتم ماگ هامو سر و سامون مى دادم ، اون وسط ماگ يكى ديگه رم دادم رفت ... بعد اننننننننقد ناراحت شد كه نگم ... گف اينو استفاده نميكردم چون از اعماق دلم دوستش داشتم ... دلم نميومد ... بچه ها اصلا بركت از زندگيم رفت 😅... هررررچى هم براش چيز ميز دوس داشتنى خريدم گف همه شونو خيلى دوس دارم ولى هيش كودوم ماگ خودم نميشه 😈 

خلاصه بعضيا با بعضى چيزا رابطه دلى دارن و معلوم نيس ، مواظب باشيد خوشگلا ⚠️

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
بچه ها من كنكورمو دادم و الان كلى آرامش بازيافتم  راستى در راستاى پيام هاتون كه گفتين لباس همس ...

چقدر تجربه  ها  شبیه به هم هستن...

منم ساله اول ازدواجم با مامانم خونه تکونی میکردیم 

مامانمم خیلی اهل پاکسازیه 

هی گفت بردار شلوارک شوهرت  رو بنداز بره  آخه این چیه لکه های روغن و ...روش  هست !

هی گفتم مامان آخه دوسش داره 

گفت نبابا داغونه چ دوس داشتنی بنداز بره 

اگه گفت چرا انداختی بگو  مامانم انداخته !

رابطه ی مادرم با همسرم عالیه...

اما اصلا شوهرم هنگ کرد چون عاشق اون لباس بود .

یه مدت ک چشمش دنبالش بود همش فکر میکرد من شوخی میکنم باهاش ...

هنوزم فقط و فقط میگه واقعااا من اونو دوست داشتم تنها لباسی بود ک روش حساس بودم و به تو گفته بودم اما اهمیت ندادی تو😞😕😒

ولی واقعا پشیمونم ایکاش که انجام نمیدادم

این پی‌نوشت خیلی خوب بود 👍🏻😂 منم برام پیش اومده شال و لباس هدیه گرفتم و چند بار هم جلو کسی که ...

وای من هی گلدون میدم به خواهرم ، بعد از من میپرسن گلدونمون چی شد ؟ میگم خراب شد ، من گلدون پیشم نمی مونه ، دوباره دفعه دیگه برام‌گلدون میارن 😭

سلام دوستان  ورودی و خروجی های این چند روزم :  یه بلوز و شلوارک، یه بلوز شلوار و یه تی ش ...

ماسک نو رو نگهدارین ، زمستونها جاهای شلوغ  که ممکنه افراد سرماخورده باشن ، مثل بازار و تره بار و ارایشگاه ها و خدای نکرده بیمارستان ها استفاده کنید ، حیفه نندازین دور عزیزم 🌹

وای من هی گلدون میدم به خواهرم ، بعد از من میپرسن گلدونمون چی شد ؟ میگم خراب شد ، من گلدون پیشم نمی ...

😂😂

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من بشقاب و کاسه روحی خریدم برای پیک نیک و مسافرت چون منم دوس ندارم تو پلاستیکی غذا بخورم چندوقت پیش ...

ببین اونا سبک نیستن آخه 

وقتایی که من کوله پشتم هست جنگل کردی می کنیم و سفرمون کلا با کوله هست باید همه چی سبک باشه من دوتابشقاب و پیالش گذاشتم واسه لوازم کمپ

ظروف پخت و پز مسافرتی هم داریم واسه کوله گردی

یه قابلمه روحی و ماهیتابه روحی هم پشت ماشین هست واسه غیر کوله گردی

البته خب این ست ۶ نفره هست ولی مثلا شده من تو پارک غذادبردم واسه دوستامون این ظرفا بردم.

یا مثلا تو یه سری مهمونی ها که نمی‌خواستیم ظروف یه بار استفاده کنیم اونایی که ظروف ست مسافرتی داشتیم بردیم 

عزیزم لباس ها رو بدید به خیریه ها اون ها تفکیک میکنن و میدن به آدمای نیازمند

برای لباسها می شناسم افرادی رو که بدم بهشون 

اما اینا اصلا قابل استفاده نبودن 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام چرا اون تاپیک شما خونه مادرتون تعطیل شد.داشتم لدت نیبردم از مینیمال بودنش😕😕

سلام چی بگم 

یک خانمی اومد گفت من شما رو دیدم تو یک تاپیک که در مورد گرونی بوده و با ما ها بد حرف زدی و اشکمون رو در آوردی و گفتی ما سیاه نمایی میکنیم و معلومه مرفه بی درد و کاخ نشینی 🤦‍♀️😅

آه ما پشتته و خونت ویران باد و..... 

هر چی هم گفتم من نبودم قبول نکرد 

چند نفر دیگه رو هم آورد با خودش همراه که الا و بلا تو بودی 🤪

بعدم دیدم ترکید 

نی نی یار گفت گزارش زدن و تا آخر شب برمیگردونه