2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736159 بازدید | 44675 پست
خدا نکنه عزیزم ، حالا حالا ها به سلامتی و دل خوش زنده باشی . دیگه همونطور که ما از زندگی اونا تعجب ...

اونا تو خونشون مشکلی حس نمیکنن که هیچ، خونه های ما رو مشکل‌دار میبینن 😁

خیلی به من گفتن چرا خونه مامانت تابلو و مجسمه و دکوری نداره 

یا میگفتن چرا میگی با سلیقه اینکه هیچی نداره سلیقش کجا بود، در صورتی که من دقیقا منظورم همون هیچی نداشتنه بود 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا دوربری های من بعد فوتم میان خونه ام غیبتم میکنن😄😄میگن زندگیشم زندگی نبود خدابیامرز همون بهتر ...

تندرست باشید ان شاالله 

سایه تون بالای سر خونوادتون باشه 💕

❌لایک❌
عزیییییزم ،تندرست باشید الهی  حرف رفتن نزنید 😥😥😥 سایه تون مستدام گلم

خدا نکنه حرفم باعث دلگیری شما عزیزم حتی برای ثانیه ای شده باشه ، سال نو در پیشه و براتون ارزوی بهترین ها رو دارم .🌹

سلام ب همگی 

خروجی امروز یک شیشه شیر کوچک مال بدو تولد دخترم بود 

و دو دست لباس نوزادی

فریزر هم مرتب شد خروجی نداشت.

فریزر من هفت کشو داره 

جوری چیدم سه تاش خالی شد و از دیدن این فضای خالی لذت میبرم😁

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
چه خوبه که طبیعت گردی دارید💕  همیشه به گردش ان شاالله

مرسی عزیزم

این سفرا یه جور تمرین مینیمالبست هست

من ۱۶ روز یه کشور خارجی رفتم کلا یه کوله پشتم بود و همه لوازمم داخل اون بود ، تنها سفر کردم خیلی تجربه هیجان انگیزی بود🤩

با دوستم هم سفرهای داخلی طولانی که می رفتیم دیگه همراه با کوله لباس کیسه خواب و چادر و زیرانداز و لوازم پخت و پز و... هم همراهمون بود اونا هم عالی بودن 

با دوچرخه هم سفر کردم باهمسرم ، کلا همه لوازم تو خورجین بود

ولی بعد ازدواج بیشتر با همسرم با ماشین سفر کردیم بعد چون میگیم کوله کشی که ندارم متاسفانه دیگه مثل قبلنا مینیمالیست نیستم تو سفر 😅