2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734992 بازدید | 44643 پست

چالش امروز من اینه یه مقدار وسیله هنری از سالها پیش دارم که نه دلم میاد بندازمشون و نه دیگه اون هنر رو دوست دارم که بخوام انجام بدم. 

میدونم باید پا رو دلم بذارم و رد کنم بره چون اگه میخواستم اون کار هنری رو ادامه بدم تو پنج سال گذشته انجام میدادم. 😁

چالش امروز من اینه یه مقدار وسیله هنری از سالها پیش دارم که نه دلم میاد بندازمشون و نه دیگه اون هنر ...

من همین مشکل رو با ویولونم دارم. ۱۰ ساله گوشه کمدمه

از همه چیز راحت گذشتم از ویولونم نمیتونم بگذرم😑 شاید چون یه جورایی تو ذهنم، استعداد و توانایی خودمو زیر سوال میبرم😪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چالش امروز من اینه یه مقدار وسیله هنری از سالها پیش دارم که نه دلم میاد بندازمشون و نه دیگه اون هنر ...

نصف اون وسایل هنری رو انداختم دور چون دیگه قابل استفاده نیودن. بقیه رو میخوام امانت بدم دست کسی استفاده کنه. و وقتی کارش تموم شد احتمالا بفروشمشون. 

با کتابهای دانشگاهم چکار کنم؟ اصلا دلم نمیخواد رشته امو ادامه بدم و از طرفی دوست ندارم بندازمشون. 🤔

ممکنه یه روز مرورشون کنم؟ 

نه،در اون صورت هم دلم نمیخواد از رو اون کتابها باشه. ترجیح میدم به جاش کتابهای جدید بخرم دوست ندارم بعضی از خاطرات دانشگاهم یادم بیاد. 🙄

اول پاییز با قیمت کم میذارمشون برا فروش. 👌

سلام دوستان وسایل اضافه رو چه کار کنم تو سایت دیوار فروش بره همشون نو هستن ولی استفاده نمیکنم 

اره با قیمت مناسب بزار دیوار

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من برعکس به خاطر همین گرونی من ترجیح میدم وسیله زیاد نخرم ولی بهترینشو بخرم.🙃  بعضی از وسایل ...

خوب اینا که داریم واسه تو جهازمون براموک خریدن دیگه ... ما هم بخاطر گرونی دلمون نمیاد ردشون کنیم 

خوب اینا که داریم واسه تو جهازمون براموک خریدن دیگه ... ما هم بخاطر گرونی دلمون نمیاد ردشون کنیم&nbs ...

بله میفهمم منم یه سری وسایل اضاف دارم که مال جهازمه که کاش از اول میدونستم اینا چندان فایده ندارن و همون پول رو میدادم چیزای کاربردی میخریدم. 

بعضی از وسایل که قیمتشون کمه و استفاده شدن رو کم کم رد میکنم برن و بقیه هم به هر حال یه عمر مفیدی دارن. دیر یا زود خراب میشن.🙃

الان خونه ت چه شکلیه که می‌گین مینیمالیسم شدم آیا مبل و تخت و... هم داری یا نه 

اره توی هال یک ست مبل و میز جلو مبلی. تلویزیون . میز ناهار خوری. چند تا گلدون طبیعی. یه کتابخونه که توش دکوری نیست و فقط کتابه. یه ساعت و یک قاب شیک. 

و البته فرش.

تو اتاق خواب. تخت . دراور و اینه. یک پاتختی. یک قاب لکس و یک گلدون طبیعی.و قالیچه

تو اتاق پسرم هم تخت و دراور و قالیچه. و یک قاب عکس.

روی کانتر و اپن اشپزخونه هم یه جعبه دستمال کاغذی. سه تا پاسماوری برای قند و چای و نبات . 

تو دکور اشپزخونه هم یه گلدون طبیعی و دو تکه از سرویس چینی.

همین چیز دیگه ای اویزون نیست.

از چیزهایی که ترند میشه مثل ظرفای چوبی و جای تی بگ شیشه ای و ظرفای سنگی و ... ظروفی که طلایی و براق هستند شدیدا گریزونم. همه چیز کاربردی و کم و تا جایی که بتونم با کیفیت.

میز قاب عکس و اویز و دکوری و مجسمه در خونه من جایی نداره.

سلام دوستان. منم خیلی وقته سعی میکنم وسایل اضافه رو رد کنم. هر بار فک میکنم این دیگه آخرین باره اما بازم میبینم کلی وسایل اضافی هست. الان یکی دو هفته هست دوباره افتادم به جون خونه 😄 این بار یکی یکی جاهای پنهان خونه مثل کمد و کابینت و کتابخونه و ... رو ریختم بیرون بعد در مورد تک تک وسایل سعی کردم با خودم روراست باشم. اگه استفادش نمیکردم یا دوستش نداشتم میذاشتمش یه گوشه از خونه. بعد دسته بندیشون کردم. یه سری (ساندویچ ساز، پلوپز، میز تحریر، صندلی اپن، دو دست پارچ و لیوان که استفاده نمیکردم چون سنگین بود، سه تار، کاپشن، دستگاه ایکس باکس، سرویس چینی، پرینتر قدیمی، دو تا کیف، روفرشی ) تو دیوار فروختم. یه سری (قابلمه و تابه سایز بزرگ، لباسایی که دوستشون نداشتم، وسایل تحریر اضافی و ...)رو دادم مامان و خاهرام. یه سری مانتو و ... هم که سایز کسی نبود بسته بندی کردم دادم رفتگر محله. کتابخونه هم دوباره ریختم بیرون. یه سری کتاب درسی و چنتا کتابای همسرو جدا کردم و دادم بازیافت. خلاصه همه گوشه گوشه و کنار خونه رو گشتم تا چیز اضافه ای نباشه. الانم مشغول خونه تکونی و چیدمان جدید هستم و کلی از فضای خالی کمد و کابینتا لذت میبرم. البته بگم در حین کار غر غرای مادرشوهر و همسر جانم بود که نفروش، اگه یه روز لازمت شد چی و .... ولی درنهایت کار خودمو کردم😊😊

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
سلام دوستان. منم خیلی وقته سعی میکنم وسایل اضافه رو رد کنم. هر بار فک میکنم این دیگه آخرین باره اما ...

چه حس خوبی 😢😍 دلم از این رفع انباشتگیا میخاد ولی ازبس انجام دادم نزدیک صفر رسیدم 😂😂

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

2810