2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734433 بازدید | 44643 پست
سلام دوستان ،کتاب قران بچه هارو که برای سال تحصیلی قبل بود چی کنیم؟ من کتابارو دور میریزم قرآنو نمید ...

ما کنار بقیه کتابها می‌دیم ضایعاتی 😑😢

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما کنار بقیه کتابها می‌دیم ضایعاتی 😑😢

نه کتابارو نندازید سطل. همه رو بذارید داخل یه کارتن بذارید دم در میبرن

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

من داخل کابینت کنار سطل زباله یه پلاستیک گذاشتم، بطری شیر، دوغ، دلستر، آب، قوطی رب، روغن، کاغذ و ... رو میریزم داخلش. هر بار آشغالارو میبریم پایین این پلاستیکم جدا میذارم کنارش. اینقد آدما هستن که زندگیشون با همینا میچرخه

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
من داخل کابینت کنار سطل زباله یه پلاستیک گذاشتم، بطری شیر، دوغ، دلستر، آب، قوطی رب، روغن، کاغذ و ... ...

دقیقا به اطرافیانمون و بچه هامون معنای بازیافت رو یاد بدیم

منم همیشه تفکیک میکنم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
نه کتابارو نندازید سطل. همه رو بذارید داخل یه کارتن بذارید دم در میبرن

سطل نمیندازیم به نمکی می‌دیم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه ها پیج leyli.daily هم برای رفع انباشتگی خیلی خوبه. الانم یه چالش رفع انباشتگی شروع کرده میتونید باهاش همراه شید. از لباسای  خونگی شروع کرده و تا اول پاییز ادامه داره

بچه ها پیج leyli.daily هم برای رفع انباشتگی خیلی خوبه. الانم یه چالش رفع انباشتگی شروع کرده میتونید ...

من آنقدر هیجان دارم زود زود استوری هاشو چک میکنم 😑😂

سطل نمیندازیم به نمکی می‌دیم 

ببخشید اشتباه پیام شما رو ریپلای کردم.🤭 باغ فردوس گفته میندازیم سطل زباله 

ببخشید اشتباه پیام شما رو ریپلای کردم.🤭 باغ فردوس گفته میندازیم سطل زباله 

خواهش گلم❤️❤️

اره توی هال یک ست مبل و میز جلو مبلی. تلویزیون . میز ناهار خوری. چند تا گلدون طبیعی. یه کتابخونه که ...

سلام

میخواستم تا زمانی که یه قدم بزرگ برنداشتم اینجا نیام

صفحات اول را مرور میکردم . خواستم ببینم پست جدیدی هست که توضیحات شمارو دیدم

شما باید بیای خونه فامیلای مارو ببینی

تقریباً نصف کانتر رو وسیله گرفته.هرچند تمیز و مرتب چیدن.اما بازم شلوغی رو نمیشه انکار کرد.حتی یه بار خونه یکی شون دیدم در دوتا از کابینت ها نیمه باز مونده بود آنقدر که ظرفای بزرگ بزرگ داخلش بود و روی کانتر هم جا نداشت ماشالا

دیگه نمیخوام مثل گذشته به دیده عیب جویی به کارشون نگاه کنم.اما افسوس میخورم با هم زبان مشترکی نداریم تا بهشون چیزایی که اینجا یاد گرفتم را بگم.شاید در ظاهر تایید کنن و حرفمو بپذیرند.اما ممکنه پشت سرم بخندن و شانس بیارم یه صفت بی مناسبت هم بهم نچسبونن😂⁦🖐️⁩

اون چند وقت پیش هم تو یه تاپیک یه نفر عکس آشپزخونه را گذاشته بود یه عالمه مگنت رو یخچالی.دو سه تا گلدون تزیینی روی اوپن.کنارای آشپزخونه هر جایی که جا داشت یه وسیله چیده بود.کابینتهای سقف پر از وسایل برقی مختلف که مطمئنا نصفش هم استفاده نمیشه.به دیوارها هم یه چیزایی آویزون بود.بیشتر ویترین بود تا آشپزخونه...بخدا من که از توی عکس سرگیجه گرفتم

کارایی که فعلا انجام دادم بالاخره کتابها بخشیده شدن

یه سری لباس رفت خیریه

وسایل ریز هم که همیشه درحال خروج هستن

تو تمیز نگهداشتن خونه موفق نبودم ⁦☹️⁩ چون به لطف پسرم هیچ چیزی سرجای خودش نیست.

پارچه ندوخته یا نصفه هنوز زیاد دارم

یه مدته افتادم تو دور اینکه حداقل دو سه ماه یه بار یه مانتو جدید بدوزم .بعد چند وقت اگه نو مونده باشه و از مدلش خسته بشم تبدیلش میکنم به یه مدل دیگه.یکی دوبار اینکارو کردم جالبه که اطرافیان اصلا متوجه نمیشن این رنگو قبلا داشتم  و خودم لو میدم که مدلش را عوض کردم⁦⁦😐🤦🏻‍♀️⁩

بعد از اینکه تکراری شد هم تبدیل به لباس خونگی میشه

شاید هرکسی این روش را نپسنده.اما خودم راضیم .چون خیلی تو روحیه م تاثیر میزاره یه چیزی خلق کنم و از شما چه پنهون اون حس تشویق دیگران رو که دریافت میکنم لذت میبرم و انگیزه بیشتر پیدا میکنم🥰

سلام میخواستم تا زمانی که یه قدم بزرگ برنداشتم اینجا نیام صفحات اول را مرور میکردم . خواستم ببینم ...

من وقتی یه خونه شلوغ میبینم یه غم عمیقی رو دلم میشینه که اینجا رو چجوری هر هفته گردگیری میکنه🤐🤐🤐 

من وقتی یه خونه شلوغ میبینم یه غم عمیقی رو دلم میشینه که اینجا رو چجوری هر هفته گردگیری میکنه🤐🤐🤐& ...

دقیقا

من با اینکه خلوت کردم بازم تنبلیم میاد گردگیری کنم🥺

اینا ماشالا همه شون شیرزنن .مدام در حال تمیزکاری ان

سلام میخواستم تا زمانی که یه قدم بزرگ برنداشتم اینجا نیام صفحات اول را مرور میکردم . خواستم ببینم ...

عزیزم چه خوبه که خودتون لباساتون رو میدوزین عکس مانتویی که دوخته بودین یادمه. میشه بپرسم چه دوره های خیاطی شرکت کردین که دستتون راه افتاده؟

2810