2777
2789
عنوان

دعا کنین شوهرم بمیره راحت بشم

159 بازدید | 23 پست

تو گوشی شوهرم دیدم حرومزاده فیلم سوپر میبینه زده بود بدنمایی دو دختر ایرانی همشم میره بالا خونه مامانش میمونه من ۵ ماهه عروسی کردم تازه عروسم نفرینش میکنم دعا کنین بمیره دلم انقد شکست چقد گریه کردم ایشالله بمیره حرومزاده حالم ازش بهم میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با حرف میشد ینفرو کشت الان کسی زنده نبود . خودتو اروم کن اگه فک میکنی درست میشه باهاش حرف بزن.وگرنه کاری از دستت نمیاد . این جور چیزا الان راحت تو دسترس همه هست مخصوصا با این فیلتر.  شکن ای ک مث نقلو نبات ریخته بخاطر فیل ترینگ . اومدن ابرو رو درست کنن زدن چشمم کور کردن .

شاید با کسی ام حرف میزنه که پیش من نمیاد رو مبل میخوابه من زمین

خب عزیزم 

اینجوری هعی داری باخودت شاید و چرا میگی 

ببین دلیل کارش چیه سوال کن 

بلاخره باید توجیه کنه 

خودم الان جای تو تعجبم که چرا این کارو انجام میده 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

اکثر مردها نگاه می‌کنن خودتو اذیت نکن گلم 

با اینه همه فساد و فضای مجازی و ... اکثرا همین هستن 

توقع نداشته باشید شوهرتون جزو ملائکه باشن

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

بهش بگو براچی اومدی خاستگاری من وقتی وجودشو نداری مث ی انسان کنارم باشی

بگو تو ک قرار بود کلا پیش خانواده وقت بگذردنی منو تنها بذاری چرا اومدی منو از زندگی خودم کردی؟

بگو تو ک اینجوری بودی دنبال این چیزا بودی ب چ جرعتی پاتو گذاشتی خون ما و منو از خانوادم خاستی؟

قشنگ باهاشصحبت کن ۵ ماه ینی چی 

تنها راه حل برطرف کردن مشکل تو زندگی بیان کردن مشکله

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

2810