2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733911 بازدید | 44609 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اینجا دیگه فعال نیست چرا

سلام به همه. قبل گفته بودم قراره بخشی از وسایلمون رو ببریم یه شهر دیگه یه مدت و رفت و آمد کنیم بین اون شهر و مشهد. تو این مدت تجربه ی جالبی داشتم. مثلا اینکه بخشی از لباسهام تو مشهد بود و فقط همونا رو میشد استفاده کنم. مجبور میشدم زودتر لباسامو بشورم چون کم میومد. اما خوبیش این بود که پتوجه شدم چه لباسهایی رو بیشتر دوی دارم و میپوشم. و البته یاد حرف بلاگرهای مینیمالیست افتادم حسابی. میگن shop your closet first . یعنی اول از کمد خودت خرید کن. در واقع باید یه نگاه کاملتر داشته باشی به کمدت و ست های جدیدی تولید کنی به جای اینکه بخری . منم با همون لباسها و شال و کیف و کفشها تلاش کردم حداکثر تعداد ست رو درست کنم و استفاده کنم.

سلام به همه. قبل گفته بودم قراره بخشی از وسایلمون رو ببریم یه شهر دیگه یه مدت و رفت و آمد کنیم بین ا ...

همون ایده ی کمد کپسولی هست البته کمد من کپسولی بوده قبلا ولی باز هم کپسولی تر شد😆

تنها بدیش تکراری شدن لباسها و زودتر کثیف شدنشونه. اینجاست که با شستشو و استفاده زیاد جنس خوب و باکیفیت از جنس بدردنخور کاملا قابل تشخیصه😅

همون ایده ی کمد کپسولی هست البته کمد من کپسولی بوده قبلا ولی باز هم کپسولی تر شد😆 تنها بدیش تکراری ...

و کاملا متوجه میشین چه لباسهایی و چه رنگهایی پرکاربرد تر و ست پذیر تر هستند و کدومها رو در آینده نباید دوباره بخرید.

البته برای وسایل خونه م دلتنگ شدم. چون هر دوجا وسایلمون نصفه س و خونه دیگه شبیه خونه نیس😆 اما اگر مثبت نگر باشم کمد کپسولی تر، ظروف محدودتر و ریخت و پاش کمتر واقعا مفید بودن تا الان😍

سلام تاپیک دیکه فعال نیست

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی.                      تاریخ شروع کاهش وزن25/12/،1401.     وزن اولیه88.                  هدف اولیه 85.   ✔️         هدف دوم 80   🔒        هدف سوم 75.  🔒  هدف چهارم70.      🔒    هدف پنجم65.🔒    قد 165    
تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

اوووه ... فراووون...‌ دیر به دیر ممکنه یک کانال رو واکنم‌ ولی دلم نمیاد بپاکمش. نمیدونم‌چرا؟😦 دائم هم‌حافظه گوشیم پره🤐

وای من دلم میخواد اینهمه خرت و پرت و بدبزم دوررر شوهرمو چکارش کنم میره لباسا و کتابای اضافی دیگرانم ...

اره شوهر و دختر منم همین طورن. وسایل اضافی بقیه رو میارن خونه. برادرشوهر و خواهرشوهر و پدرشوهرمم همینطورن.‌اصلااا براشون قابل تحمل نیست که بخوان یه سری از وسایلشون رو رد کنن.‌😢

سلام دوستان🥰 منم میخوام باهاتون همراه بشم به چند دلیل میخوام مینیمال بشم.🤗 یک: خونه مون کوچیکه

دو: عاشق نظم و ترتیبم

سه: همه چی گرووونه تا کی باید بدوییم چیزایی بخریم که سال تا سال استفاده نمیکنیم؟ وسیله دکوری بخریم که بعد چند وقت برامون تکراری میشن و... 

سلام دوستان🥰 منم میخوام باهاتون همراه بشم به چند دلیل میخوام مینیمال بشم.🤗 یک: خونه مون کوچیکه دو ...

خوب اتفاقا چون همه چی گرونه مینیمال شدن برامون سخته. چیزهایی که داریم دور نمیریزیم میگیم مبادا یه روز به دردمون بخوره . بعدمجبور بشیم کلی پول بدیم بخریم.‌

خوب اتفاقا چون همه چی گرونه مینیمال شدن برامون سخته. چیزهایی که داریم دور نمیریزیم میگیم مبادا یه رو ...

من برعکس به خاطر همین گرونی من ترجیح میدم وسیله زیاد نخرم ولی بهترینشو بخرم.🙃 

بعضی از وسایل هستن چند سال استفاده نمیشن و ادم نمیدونه باهاشون چکار کنه. تا کی باید گوشه ی خونه نگهشون داریم تا ببینیم چند سال دیگه به دردمون میخوره؟

من الان یه ماهیتابه و یه دونه از قابلمه هام خراب شده میخواستم برم عوضشون کنم و بذارم روش یه قابلمه دیگه بخرم ولی فکر کن کردم دیدم من نیازی به قابلمه بیشتر ندارم و با همون قدیمیها کارم راه می افته. 

2810