2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

سلام دوستای خوبم

نظر میخام ازتون

کدوم یکی از این دوتایی که بالا و پایین سفید هستن برای آشپزخونه انتخاب کنم،البته تو عکس کمی پررنگتره

خودم سفید خالی و اونم جنس پلی اورتان مدنظرم بود ولی خب هزینه‌ها خیلییی بالاست،فعلا دلمو راضی کردم همین پاک‌چوب بزنیم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
بچه ها من با لباس راحتی اومدم مهمونی😭😭😭البته باهاشون راحتیم مهمونی ام‌رسمی نیست ولی بازم من این ش ...

خودتون رو اذیت نکنید 

این مهمونی رو یک تجربه ببینید و موقعیتی که هستید رو با آرامش بگذرونید

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبمنظر میخام ازتونکدوم یکی از این دوتایی که بالا و پایین سفید هستن برای آشپزخونه انتخاب ...

به نظرم هیچی سفید نمیشه

ولی باز پایینی بهتره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان، من متاسفانه نمیتونم مینیمال سفر کنم،همیشه یه جفت کفش اضافه و تعداد زیادی لباس باخودم میبرم،مثلا دخترم به شدت وسواس داره و روزی بالای پنج بار لباس زیرش رو عوض میکنه،پس تعداد زیادی لباس زیر براش برمیدارم ،خودم روزی دوبار مسواک میزنم ،پس مسواک رو حتی سفر یک روزه باشه برمیدارم،برای هر روزی که قراره تو سفر باشیم جوراب برای هر سه تامون برمیدارم،اگر مهمان کسی باشم اصلا اونجا لباس نمیشورم چون توی نی نی سایت خوندم خیلی ها خوششون نمیاد مهمان خونشون لباس بشوره،اگر هم خودمون جا بگیریم یا هتل باشیم چون کمی وسواس دارم بازم نمیتونم لباس بشورم،اگر کم لباس بردارم کل سفر آرامشم به هم میخوره و لذتی نمی‌برم متاسفانه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
به نظرم هیچی سفید نمیشهولی باز پایینی بهتره

خودمم همین حسو دارم ،سفید باهررنگی هم راحت ست میشه،فرش و ..

ممنونم از نظرت

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
من هروقت برم شهرمادرمینا. اگرلباس زیادببرم استفاده نمیشه واگرکم ببرم یه مهمونی پیش میاد که مجبورم از ...

دقیقا دوست عزیزم همین شرایط

از شما عزیزان یاد گرفتم یه ساک جدا بذارم که باز نکنم بهم بریزه.

خوب دوستان همسرم گفت شادی بپوش بریم تا سرکوچه ترشی بخریم شلوار خیس ام پوشیدم رفتیم:

ورودی:

یه جا صابونی

یه زعفران ساب که نداشتم

گیره لباس

قاشق مربا خوری دم دستی که در خروجی های اشتباه متاسفانه گذاشته بودم خروجی البته اونا ریز بودن الان این که خریدم از مربا خوری بزرگ تر از غذاخوری کوچک تره[شربت خوری نیستا]

خلاصه مناسب.

شادی صدام کنید
سلام دوستان، من متاسفانه نمیتونم مینیمال سفر کنم،همیشه یه جفت کفش اضافه و تعداد زیادی لباس باخودم می ...

منم تعداد کافی میبرم و طبق عادت همیشه دوتا لباس شیک و مجلسی تر هم میبرم... برای عکاسی لذت بخشه ...

البته ما همیشه با 111سفر رفتیم و طبق صندوق کوچیکش وسیله بردیم . حتی رختخواب هم میبرم حتی اگر هتل باشه . البته چندتا ساک چیده میشه که فقط یکی از صندوق خارج میشه 

چه یک روزه چه بیست روزه... اول انتخاب میکنم که چی میخوام بپوشم و چی میخوایم بخوریم ... 

لباسی که بین راه میپوشیم راحت ترینه و رفت و برگشت استفاده میکنیم... 

تمام وسایل کاربردی رو میبرم. چون خودمم میشناسم و کمی بیخوابی بکشم نیاز به مسکن پیدا میکنم و این چیزها هم میبرم...

همسرم قبلا میگفت که از همون جا میخریم ولی یکبار مجبور شد بخره و چقدر گشتیم و وقت هدر دادیم تا تونستیم اون چیز رو بخریم. 

خیال آسوده برام بالاترین چیز هست مخصوصا بیرون از خونه ..

خودتون رو اذیت نکنید این مهمونی رو یک تجربه ببینید و موقعیتی که هستید رو با آرامش بگذرونید

دقیقا همین طوره اولش اصلا بغض کردم همش گفتم کاش قبول نمی کردم می رفتیم خونه ولی بعد گفتم واقعا قدر دورهمی ها باید دونست این جمع ها وبگو وبخندها یه تفکرات این چنینی اخه دارم

خلاصه همین جا ارایش کردم سشوار کشیدم و سعی کردم لذت ببرم تا الانم خوش گذشته خداروشکر

شادی صدام کنید
سلام دوستای خوبمنظر میخام ازتونکدوم یکی از این دوتایی که بالا و پایین سفید هستن برای آشپزخونه انتخاب ...

عزیزم بنظر منم اول سفید بعد پایینی . اما پاک چوب هم سفید داره دیگه محدودیتی برای رنگ نداری . 

ولی اینم بگم از جهاتی ام راحت بودم وخیلی درگیر وسایل نبودم فقط نبود شلوار اذیتم کرد.

یعنی اینجوری بود که خیلی مشغول وسایل ولولزم این قبیل رسیدکی ها نبودم واقعا ابن سه روز خوش گذشت.

میشه از این جنبه هم نگاه کرد

حالا ظرفیت ها واستانداردهای هر ادمی متفاوته

ولی قطعا ساک دوم نیازه.

چون مثلا بار قبل اومده بودیم‌متزل همین فامیل مون بعد دعوت شدیم منزل یه فامیل دیگه که اونا مهمان غریبه داشتند

بعد من روز قبل از شهرشون یه شومیز خریده بودم که اون پوشیدم.

پس از این به بعد به قول شادی جانان یه دست لباس مهمانی هم می ذارم در حد یه شومیز وشال مناسب

شادی صدام کنید

امروز حسابی ورودی داشتم

سه جفت جوراب برا پسر

یه ست لباس خونگی دخترم

یه کرم پودر خودم

دوجفت جوراب خودم

دوتا لباس زیر

دوتا سفره برا روزمره فقط یکی داشتم ..دیگ گفتم دوتا بخرم یه مدت کار کنن ..ما زود به زود سفره عوض میکنیم چون بچه هام کوچه زود ب زود شسته میشن و هم اینک ی  وقت با کاردی با چنگالی ی جاشو میزنن سوراخ میکنن

یه دونی بارانی خوشگللل

یه مانتو مخمل کبریتی  خوشگل البته مدلش مث بارونیاس

بارونی رو تو برنامه بود بخرم ولی این مخمله خوشم اومد و دیدم واقعا شیکه خریدم ..

یه تیشرت مینیمال برا زیر مانتو جلو باز ..رنگ کرم  ساده 

ازبین اینا دوتا جوراب خودمم هیجانی بود ..من علاقه شدیدی به خریدن جوراب و دستمال آشپزخونه دارم ..یه مدت دستمال و نخریدم ولی جورابو همچنان دوست دارم

عزیزم بنظر منم اول سفید بعد پایینی . اما پاک چوب هم سفید داره دیگه محدودیتی برای رنگ نداری .

درسته عزیزم همسرم میگن از دورنگ استفاده کنیم

منم تعداد کافی میبرم و طبق عادت همیشه دوتا لباس شیک و مجلسی تر هم میبرم... برای عکاسی لذت بخشه ...ال ...

دقیقا منم مثل شما هستم پتو و ملحفه هم میبرم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود