2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
دقیقا همین طوره اولش اصلا بغض کردم همش گفتم کاش قبول نمی کردم می رفتیم خونه ولی بعد گفتم واقعا قدر د ...

شادی جان بخدا  بهترین کارو کردی 

من شهریور چندتا مراسم دعوت بودم ..جشن عروسی ..هیچکدوم رو آرایشگاه نرفتم خودم آرایش کردم ..هم خودم هم همسرم ساده پسندیدم وکلا دوست ندارم با میکاپ یه آدم دیگ شم و قیافه عوض شه ..میکاپو در حدی دوست دارم که قشنگتر بشم نه اینکه کلا عوض شم ..و لباسام هم در ساده ترین حالت ممکن بود و خیلی راضی بودم و آنقدری به خودم تشر زدم که چرا قبلا میرفتم آرایشگاه برا عروسی  فامیل درجه دو و سه و وقت و انرژی الکی میذاشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، من متاسفانه نمیتونم مینیمال سفر کنم،همیشه یه جفت کفش اضافه و تعداد زیادی لباس باخودم می ...

دخترتون پد روزانه رو تست کرده؟ به نظرم وسیله ی خیلی خوبیه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستای خوبمنظر میخام ازتونکدوم یکی از این دوتایی که بالا و پایین سفید هستن برای آشپزخونه انتخاب ...

ترنم جان ما دو ماه پیش کابینت زدیم سفید هایکلس براق انتخاب کردم الان خیلییییی راضیم هم اصلا لک رو نشون نمیده هم خیلیییی سریع بدون هیچ زحمتی با دستمال و شبشه پاک کن تمیز و براق میشه آشپزخونه هم بزرگ و دلباز دیده میشه  

دخترتون پد روزانه رو تست کرده؟ به نظرم وسیله ی خیلی خوبیه

بله براش گرفتم ولی پوستش خیلی حساسه اذیت میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
شادی جان بخدا بهترین کارو کردی من شهریور چندتا مراسم دعوت بودم ..جشن عروسی ..هیچکدوم رو آرایشگاه نر ...

عزیز دلم منم یه شلوار مشکی بوت کات دارم با یه کت مشکی سالهاست مراسم عروسی اشنا ودوست اینجوری می رم.

دو سه سال پیش یه کیف نود هم خریدم که بند زنجیری داره 

با یه کفش مشکی پاشنه دار

وقصد دارم همین استایل تکرار کنم واقعا راحتم.

کلا خوبه همه چیز به اندازه باشه

شادی صدام کنید

خوب دوستای خوبم ما یه کم پیش اومدیم خونه

✅️خریدای خوراکی مون جا به جا کردم

✅️خریدای خونه جا به جا کردم.

✅️لباس هایی که برده بودم شستم پهن کردم.

✅️خودم و دخترم دوش گرفتیم.

✅️یه لباس زیر پایین تنه که این سه روز تنم بود رفت خروجی [قصد خروج اش داشتم دیگه یه سره شد]

شادی صدام کنید
ترنم جان ما دو ماه پیش کابینت زدیم سفید هایکلس براق انتخاب کردم الان خیلییییی راضیم هم اصلا لک رو نش ...

نازنین جان ازتحربت درموذد سینک وگازهم ممنون میشم بگی. چه جنسی زدی وراضی هستی؟ 

لطفالایک نکنین. 

دخترا یه سوال

میگن لباسها و وسایلی که سالهاست تو خونه انبارکردید و بلااستفادن بلاکهای مالی درست میکنند و گره میندازن تو زندگی

حالا همین مبحثو بی ربط به خمس نمیدونن

من یک کارتن بزرگ پارچه های مختلف دررنگهای مختلف خریدم و شاید شش هفت ساله ندوختم و موندن رودستم به امیداینکه یه روزی بدوزم...

الان اگه ما بخوایم خمس بدیم من باید اینارو ردکنم؟ 

❌لایک❌
دخترا یه سوالمیگن لباسها و وسایلی که سالهاست تو خونه انبارکردید و بلااستفادن بلاکهای مالی درست میکنن ...

نه عزبزم اگربخوای خمس بدی باید یک پنجم قیمتش روبه نرخ روزبدی

لطفالایک نکنین.