2777
2789
عنوان

مغزم داره سوت میکشه

84 بازدید | 12 پست

بچه هاوامشب دوستم چیزی گفت مغزم سوت کشیییید بهم‌میگه تو که با شوهرت مشکل داری مثل من بیا با مردا تو مجازی عکسو فیلم‌بده و بقول معروف چت جنسی کن پول بهت میدن دلم‌میخواست خفه ش کنم عصباااانیم واقعا خانومایی هستن که از این راه در امد داشته باشن خدای من مردا ینی در حد چتو و فیلمو عکس ارصا میشنو پول میدن اخه چقدر مزخرفه این دنیاااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=361905719]الان سوالت  عصبانیم‌چجوری میتونن بعضیا انقدر راحت خودشونو بدنشونو در اختیار قرار بدن بعد مردا چجوری حاصرن واسه همین چیز مول بدن تو مجازی چقدر مردا مزخرفن بخدا

تعجب کردی شماهم؟؟من واقعا دود از سرم زد بیرون حصوریش یه جور نافرمه اما اخه چتیو مجازی 😑😑😑😑

نه تعجب نکردم متاسفانه دخترای این مدلیو از نزدیک دیدم.با این کار پول درمیاوردن خرج زندگیو شوهر بیکارشون می‌کردن

[QUOTE=361905719]الان سوالت عصبانیم‌چجوری میتونن بعضیا انقدر راحت خودشونو بدنشونو در اختیار قرار بد ...

انقد بدبخت پیدا میشه ک ب همون تصویری ام کفایت می‌کنه کسی خب آدم حساب نمیکنه اینطور مردارو واسه همین گیر زنای پولی میوفتن