2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

امروز یه کوله برده بودم برای تعمیر ، دو ساعتی باید تو مرکز خرید میگشتم ولی خداروشکر فقط نگاه کردم و وسوسه نشدم چیزی بخرم 

هر چند یکم الان لباسام کم شده ، مثلا برای هوای الان که یکم خنکه ، خیلی کم دارم و امروزم بیرون‌گرمم شده بود 

ولی گفتم اشکال نداره بزودی هوا کاملا سرد میشه دیگه 😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای عزیزم ورودی هاتون مبارک تون باشهما از عصر تا الان بازار بودیم.ورودی دوتا پیراهن ویه کتونی برا ...

شادی جان من تجربه سفرهای کوتاه زیاد دارم یعنی به خاطر کار همسرم زیاد در تردد بودیم ، به خاطر همین برام تجربه شده که علاوه بر ساک لباس که می‌پیچم و با خودم حمل میکنم حالا یا به منزل میزبان یا هتل ، یک دست لباس اضافه به همراه یک کفش هم برای خودم که لباس کم برمیدارم ، میذارم توی یه پک جدا گوشه جعبه عقب و پایین نمیارم از ماشین ،مگر در موارد ضرورت این خیلی خوبه خیالم راحته و بارها به دادم رسیده.‌‌.🌸

اول که باید اراده کنی بعد سعی کن گذشته رو فراموش کنی و خاطرات بد رو تکرار نکن فقط در زمان حال زندگی ...

مرسی عزیز تهرانم من به گذشته فکر نمی‌کنم کسی هست که هرروز باعث رنجشمه ونمیدونم حذفش کنم وگرنه خروجی خوبی میشد

سلام به دوستان گل مینیمال .بیشتر از  ۱۵ روزی هست که اینجا کامنت نزاشتم یعنی از اول مهر . چون من و دخترم امسال کلاس اولی شدیم کلی کار سرمون ریخته و با وجود بچه کوچیک و کارای خونه دیگه وقتی برام نمی مونه . تازه با وجود اینکه مادرم همسایمه و کمک بزرگیه برام . 

کمی طول کشید تا دخترم نظم رو یاد بگیره . هم توی استفاده از زمان ، هم توی مرتب کردن وسایلش . 

همون اول مهردبود که یه قفسه بالای میزش اضافه کردیم اما دخترم سریع با هر چی که داشت پرش کرد و کلی ذوقشو کرد منم اجازه دادم چند روزی شلوغی اذیتش کنه و کلافه بشه .بعد بهش پیشنهاد دادم بیا  اینجا رو خلوت کنیم تا جا باز شه کارت راحت‌تر بشه و قبول کرد . یه سبد پر از کاردستی و نقاشی داشت که قبلا اجازه نمی‌داد بهش دست بزنم اما اون روز با رضایت و کمک خودش همه رو دور ریختیم . بخاطر خواهر کوچولوش یه جا بالای قفسه برای کتابهاش اختصاص دادیم. به پیشنهاد معلمش  یه جعبه کفش برای کاردستیهای مدرسه اش در نظر گرفتیم . یه سطل برای مقوا و کاغذرنگیهای خرده ریز استفاده شد یه استند لوازم آرایشی داشتم که نیاز  نداشتم برای نظم دادن به مداد رنگی های کوچولوش استفاده کردم .چون دخترم یه مدت چند سری مداد رنگی خونه خودمون و مامانم و مادرشوهرم داشت . و یه دست هم نو برای امسالش خریدم . و از اونجایی که بنده مسئول کشیدن اشکال ریاضی و تصاویر کتاب فارسی توی دفتر مشق هستم از همون مدادهای کوچولو استفاده میکنم تا همه تموم شن. 

سلام به دوستان گل مینیمال .بیشتر از ۱۵ روزی هست که اینجا کامنت نزاشتم یعنی از اول مهر . چون من و دخ ...

تمیزو مرتبه..خیلی عالیه

خدایاشکرت بابت همه چیز......انچه دلم خواست نه ان میشود.هرانچه خداخواست ان میشود

بچه ها من با لباس راحتی اومدم مهمونی😭😭😭

البته باهاشون راحتیم مهمونی ام‌رسمی نیست ولی بازم من این شکلی

همسر من متخصص بیرون رفتن های یهویی یعنی هر چقدر سعی می کنم خودم اماده نگه دارم بازم از یهویی های ایشون جا می مونم.

شادی صدام کنید
بچه ها من با لباس راحتی اومدم مهمونی😭😭😭البته باهاشون راحتیم مهمونی ام‌رسمی نیست ولی بازم من این ش ...

خلاصه که من دفعه تا سرگوچه هم با دوتا ساک می رم همیشه هم میگم خانم باید تکمیل باشه وسایلش.

شادی صدام کنید
دوستای عزیزم ورودی هاتون مبارک تون باشهما از عصر تا الان بازار بودیم.ورودی دوتا پیراهن ویه کتونی برا ...

من هروقت برم شهرمادرمینا. اگرلباس زیادببرم استفاده نمیشه واگرکم ببرم یه مهمونی پیش میاد که مجبورم ازلباسای خواهرم بپوشم. تصمیم دارم اینسری یه دست لباس مهمونی جداگونه بزارم داخل نایلون بعدبزارم توی ساک که اگرم اسنفاده نشد بهم ریخته نشن

لطفالایک نکنین. 
بچه ها من با لباس راحتی اومدم مهمونی😭😭😭البته باهاشون راحتیم مهمونی ام‌رسمی نیست ولی بازم من این ش ...

اشکال نداره شادی جان وقتی باهاشون راحتی.پس  مینیمالست بودن همیشه هم خوب نیست😁

لطفالایک نکنین. 

سلام به همگی 

خروجی . میز tvقبلی ( البته هنوز نو خونه اس به لطف همسرم گزاشتیم انبار 😕دلم میخواد بزارم تو کوچه ) ، کفش های کوچیک شده بچه هام دادم  به ضایعاتی به علاوه چند تا پلاستیک اشپزخونه که خراب شده بود ، چند تا شورتک و شلوارک بچه گونه که کوچیک بود و کهنه بود انداختم  سطل زباله ، چند تا شیشه مربا خالی بود بردم برای مادرشوهرم لازم داشت برای ترشی ،،،، ،  

ورودی ، میز tv جدید و خیلی ساده ، ساعت دیواری ساده ( ساعت ایستاده داشتیم که دخترم چند ماه پیش شکست ) 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
امروز متوجه شدم چقدر نخریدن لذتش از خرید کردن بیشتره .

چه حرفی جالب و خوبی زدید 

منم تازگی این حسو تجربه کردم 

اینکه میتونی بخری ولی نخری و چه بهتر که پولشو صرف کاری بهتر مثل طلاو‌سکه خریدن کنی ☺️👌

❌لایک❌