سلام به دوستان گل مینیمال .بیشتر از ۱۵ روزی هست که اینجا کامنت نزاشتم یعنی از اول مهر . چون من و دخترم امسال کلاس اولی شدیم کلی کار سرمون ریخته و با وجود بچه کوچیک و کارای خونه دیگه وقتی برام نمی مونه . تازه با وجود اینکه مادرم همسایمه و کمک بزرگیه برام .
کمی طول کشید تا دخترم نظم رو یاد بگیره . هم توی استفاده از زمان ، هم توی مرتب کردن وسایلش .
همون اول مهردبود که یه قفسه بالای میزش اضافه کردیم اما دخترم سریع با هر چی که داشت پرش کرد و کلی ذوقشو کرد منم اجازه دادم چند روزی شلوغی اذیتش کنه و کلافه بشه .بعد بهش پیشنهاد دادم بیا اینجا رو خلوت کنیم تا جا باز شه کارت راحتتر بشه و قبول کرد . یه سبد پر از کاردستی و نقاشی داشت که قبلا اجازه نمیداد بهش دست بزنم اما اون روز با رضایت و کمک خودش همه رو دور ریختیم . بخاطر خواهر کوچولوش یه جا بالای قفسه برای کتابهاش اختصاص دادیم. به پیشنهاد معلمش یه جعبه کفش برای کاردستیهای مدرسه اش در نظر گرفتیم . یه سطل برای مقوا و کاغذرنگیهای خرده ریز استفاده شد یه استند لوازم آرایشی داشتم که نیاز نداشتم برای نظم دادن به مداد رنگی های کوچولوش استفاده کردم .چون دخترم یه مدت چند سری مداد رنگی خونه خودمون و مامانم و مادرشوهرم داشت . و یه دست هم نو برای امسالش خریدم . و از اونجایی که بنده مسئول کشیدن اشکال ریاضی و تصاویر کتاب فارسی توی دفتر مشق هستم از همون مدادهای کوچولو استفاده میکنم تا همه تموم شن.