2777
2789
سلام مسی جونممممممممممممممممم عزیزمممممممممممممم الهی من قربونت برممممممممممم. کجایی عزیزممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟ اسمتو تغییر دادی خانمییییییییی. منم زیبا. همونی که وقتی نی نی دار شدم براش یه تاپیک درست کردی و گفتی زیبا جونم مامان شد. من همونم. خیلی دلم برات تنگ شده عزیزم. دخمل من یه هفته دیگه ? ماهش تموم میشه نازگل من. فکر کنم تو هم نی نی دار شدی نه؟ حتما نی نی تو دلت داری که اومدی اینجا. با من تماس بگیر عزیزم. اینم ایمیل یاهوم :zrah2020

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها
منم اضافه کنید
اگه تا الان نیومدم چون در مورد سلامت بچم مردد بودم
ولی حالا از کواد دادم و سونو رفتم ایشالا که سالمه
راستی پسرم هست
من بارداری دوممه و یک دختر سه سال و نیمه دارم
ایشالا بچه همه سالم و صالح باشه و بارداری خوبی داشته باشید
من یه کم سرم شلوغه و شاید نتونم زود به زود سر بزنم ولی برای همه ارزوی موفقیت دارم
برای سلامتی پسر منم دعا کنید
هنوز در مورد اسمش هم با باباش به نتیجه نرسیدیم
راستی اخرین پری بیست مهر.خودم بیست ونه ساله ساکن تهران
و تعیین تاریخ طبیعی بیست و هشت تیر ولی اولی من سزارین بود احتمالا زودتر میشه ولی بازهم تیر ماهیه
راستی دخترم هم دو تیر هشتاد و پنج دنیا اومده
1- ها نا/?? ساله/ آخرین پریود پنجم مهر/ تشخیص سونو ؟؟؟؟فرزند اول
2- النا / سی وشش ساله / کرمانشاه / آخرین پریود ده مهر / تشخیص سونو : پسر /فرزند دوم
3- مامان میسی/ بیست و نه ساله/ کرج/ آخرین پریود چهارده مهر/ تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
4- زهرا /بیست و پنج ساله / پورتلند (آمریکا) / آخرین پریود پانزده مهر / تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
5- غزاله / سی ساله / تهران / آخرین پریود هیجده مهر / تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
6- نسترن/بیست و پنج ساله/ تهران/آخرین پریود بیست مهر/تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
?- مریم/بیست و نه ساله/تهران/آخرین پریود بیست مهر / تشخیص سونو پسر / فرزند دوم
8- سمانه/بیست و هفت ساله /همدان/آخرین پریود بیست و یک مهر/ تشخیص سونو : پسر /فرزند اول
زیبا جون بوس بوس بوس... دخمل نازت چطوره. ایشالا همیشه سایه پدر و مادر بالای سرش باشه. منم کلی دلم برات تنگ شده. منا از حال خودت بی خبر نذار...زیبا جون بازم سر بزن...اگه خدا بخواد از این به بعد دیگه تو کانون متولدین تیر ماه 89 هستم. نی نی داری چطوره؟؟؟ اذیت که نمیکنه دخمل طلا؟؟؟ چر وبلاگت باز نمیشه؟؟؟
شوکا جونم تو هفته بیست دیگه حتما معلوم میشه... عکس خریدها یادت نره. من چند تا مدل تو اینترنت دیدم. اگه بتونم عکسش را میذارم. فقط نمیدونم تهران هم میشه از اینا پیدا کرد؟؟؟
وای عزیزم مامان میسی جونم منم هزارتا بوسسسسسسسسس........... دخملم خوبه، ممنونم از احوالپرسی گل من....................... خیلی خوشحال شدم که دوباره پیدات کردم......................... ایشالله به سلامتی نی نیتو به دنیا بیارییییییییییییییییییییی................... وااااااااای الهی من قربونش برمممممم..................خیلی مواظب خودت باش خانمییییییییییی........................ اگه همه نی نی ها مثل دخمل من باشن که نی نی بزرگ کردن خیلی راحته هه ههه هههههههه................... دخمله خوبی دارم، خداروشکر اذیت نمیکنه................. البته تا دو ماهی بعضی شبا دل درد داشت و گریه میکرد ولی الان یک ماهی میشه که شبا هم مثل روزا آرومه و راحت میخوابه و خوب شیر میخوره و گریه نمیکنه .................... یه عکسشو که اینجا گذاشتم بقیه عکساشو هم تو گالریش گذاشتم دوست داشتی برو ببین.................. خیلی دوستت دارم بوسسسسسسسسسس بوسسسسسسسسس..................خانمای باردار نازنازی که نی نی هاتون ایشالله به سلامتی تیرماه به دنیا میان، ببخشید من اومدم اینجا قاطیه شما و پارازیت میندازم. هر سوالی داشتین در مورد دوران نی نی تودلی در خدمتم...................بوسسسسسسسسسس برای همتوووووووووووننننن

سلام مامانای ناز تیرماهی
من تازه اومدم
نی نی من بیست و دوم تیر دکتر گفته بدنیا میاد
اما هنوز نمی دونم چیه ؟ ( گریه )
من نمی دونستم تاپیک مامانای تیر ماهی داریم برای همین خودم یک تاپیک درست کردم در قسمت دوران بارداری - تهیه لوازم و انتخاب نام کودک - مامانای تیر ماه هشتاد و نه
2810