2777
2789
مرسی النا جون.دستت درد نکنه.دختر گلت چطوره؟میدونه می خوای براش داداشی بیاری؟النا جون چون از هممون بزرگتری یه راهنمایی ازت می خواستم من می خوام اخر هفته برم تهران خرید بهت گفته بودم دکتر هفته چهارده گفت نود درصد پسره البته امروز که رفتم بهداشت واسه چکاب گفت نود درصد دیگه پسره.به نظرت این هفته باز برم سونو که مطمئن برم خرید؟
آره دخترم میدونه و خیلی هم خوشحاله....به نظرم اگه جاییکه رفتی سونو معتبر و مطمئنه ،دیگه شک نکن.حتما پسره..بستگی به اعتبار جاییکه رفتی داره .اما معمولا اگه پسر دیده بشه جای شک نداره ولی واسه دختر ممکنه اشتباه شده باشه قبلا واست کامل توضیح دادم....
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون النا جون خیلی لطف کردی لیست درست کردی . ایشالا قدم نی نی جون برای النا خوشگله و مامان بابای مهربونش خیر باشه.

مامان کیامهر جون واسه گل پسرت با خیال راحت خرید کن . ایشالا مبارکش باشه.
سلام به همه مامانای آینده...
من تازه ثبت نام کردم اما قبلا با این سایت آشنا بودم حتی دکترمو از اینجا انتخاب کردم...خانم میترا کاشانی...منم بیست و یک سالمه اگه خدا بخواد تو تیر ماه بچم به دنیا میاد... هنوز معلوم نیست چیه هفته دیگه یکشنبه میرم سونو.

من خیلی از این سایت خوشم اومد.
سلام بر همگی ببینم از مامانای تیری کی رفته سونوتعیین جنسیت؟
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند
دوستای گل مامانای مهربون سلام خوبی نسترن جون پسر گلت چطوره؟من جمعه میرم تهران وقتی برگشتم از چیزایی که خریدم واستون عکس میذارم.سلام شوکا جون خوش به حالت چقدر خوب کاری کردی زود ازدواج کردی و زودم نینی دار شدی به سلامتی ان شالا.شوکا جون هفته چندی؟تا رفتی زود بیا بگو نی نیت چیه؟دل من یکی که آب میشه.مامان مسی جون تو کجایی نیستی؟
پریسا جون من سونو رفتم نشون نداد... شوکا خانوم خوش اومدی... شینیلی کجایی؟؟؟نکنه خدایی نکرده دوباره سرما خوردی؟؟؟؟ نسترن جون من هم که کماکان دارم استراحت میکنم و الان چند روزه که تو خونه حبسم. مامانم پیشمه و نتونستم سر بزنم... مواظب خودتون باشید.
مامان مصی ممنون... راستی چرا سونوت نشون نداد؟ یعنی امکان داره منم برم معلوم نشه؟ بعد شنیدم دخترو میگن رو حرفشون اعتماد نکن!؟ من تازه رفتم تو پنج ماه یکشنبه هم میرم تو هفته بیستم. سرویس خوابو قراره قرمز و زرد لیمویی بگیرم.
2810