2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

salam mamaanaaye naaz,,,,, omidvaaram hamatoon khoob bashin :) maman misi joon che axaaye ghashangi gozaashti :) ishalaa otaaghe ninit az inaa ham khoshgeltar misheh :) manam too miaan termaam hast, vaseh hamin natoonestam chand rooz biaam, albateh tamoom nashodan , hafteye digeh emtehaane kheili sakhty daram. doaa konin khoob bedam :) maman misi joon, hesabi esteraahat kon, enghadam negaraane kharidaat nabash, manam hichi nakharidam... vaght darim hala , tazeh hanooz jensiate nini ro ham ke nemidoonim....
سلام سلام شینیلی خانوم گل...خدا را شکر که حالت خوبه... امیدوارم امتحانات را هم به خوب سپری کنی... فکر کنم من دق کنم تا تو و نسترن درستون تموم بشه (همش مثل این مامان بزرگا نگرانتونم). بوس بوس ...مواظب خودت باش
زن حامله ای که در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد کرده زودتر حرف میزند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض مقاومت بیشتری خواهد داشت.

خانم های بارداری که نگران زیبایی پوست شکم خود در دوران باردای هستند روزی یکعدد گردو بخورند.

برای داشتن فرزندی زیبا خوردن هلو - سیب- انار - به را فراموش نکنید.

خوردن ماهی سبب افزایش هوش کودک می شود.
سلام به همه مامانی خوب تیری 89-خیلی وقته دارم میام توی سایت ولی وقت نکرده بودم مطلبی بذارم . الان یه اتفاقی افتاده می خواستم ببینم کسی هست که آزمایشات غربالگری رو تو آزمایشگاه نیلو داده باشه می خواستم ببینم اینا چه جوری از روی آزمایشات می فهمند بچه سالمه یا نه
سلام مامانا منم به امید خدا نینیم تو تیرماه 89 بدنیا میاد . آلاله جون آزمایشات غربالگری مفیده ولی لازم نیست .
راستش مامان و بابای من با هم فامیل بودن و خواهر کوچک من کمی عقب مانده ذهنی است البته الحمد ا... سندروم دان نیست فقط در فهم مسائل ریاضی و شمردن پول و غیره مشکل داره . به خاطر همین با اصرار من دکترم یک سونوی nt برام نوشته و آخر بهمن قراره برم . من شنیدم با این سونو می شه فهمید که بچه سندروم دان هست یا نه ؟؟؟ ولی آزمایشات غربالگری رو نداده . راستی آزمایشگاه نیلو کجاست چون من اسمش را زیاد شنیدم ولی نمی دونم کجاست .
سلام به همه..نی نی گلا چطورن؟؟؟؟؟نسترن جون ممنون از اینکه لیستو درست کردی...خدا بخواد داره اعضا زیاد میشه....راستی چطور خودت نرفتی سونو؟؟؟؟؟؟
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
مامان میسی جون قربونت برم من که نگران درس مایی. من دعا میکنم زود زوذ خوب خوب بشی و دیگه هیچ نگرانی نداشته باشی عزیزم.

مامان لوبیا جون دستت درد نکنه از مطالب مفیدت.

آلاله جون و توپولی عزیز خوش اومدین به تاپیک مامانای تیر ماهی. تا اونجایی که من میدونم سونوی ان تی رو تا 13 هفته و 6 روز میشه انجام داد چطور برای شما تو این هفته 18 نوشتن؟

النا جون خدا خواهش میکنم کاری نکردم عزیزم . ایشالا خدا بخواد این هفته میرم سونو ببینم نی نی رخ نشون میده یا نه ؟ فردا میرم دکتر برام سونو بنویسه و ببینیم نی نی در چه حالیه . اگه معلوم شد قول میدم زودی خبر بدم بهتون دوستای نازم.

قاصدک جون من نمیدونم نی نی چطوری تپلی میشه به هر حال غذا های مقوی بخور حتما تاثیر داره . حالا چرا حتما 3 کیلو دوستم؟ از هفته ی 18 به بعد جنسیت رو بدون شک و تردید میشه تشخیص داد البته اگه نی نی همکاری کنه :) ولی قبل از اونم ممکنه بشه تشخیص داد بعضیا حتی توی همون سونوی ان تی در هفته ی 13 تشخیص داده شده خلاصه که به وضعیت جنین و کیفیت دستگاه سونوگرافی و مهارت سونوگرافیست هم بستگی داره. شما الان هفته ی چندی؟

بوس برای همه مامانای مهربون نی نی های ناز نازی
2810