2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
سلام به مامان های خوشکل ومهربون روزتان مبارک فرشته های مهربان
فهیمه جان مراحل آماده سازی رولت:

1- گرم کردن فر با درجه حرارت 200 تا 220 درجه سانتی گراد از نیم ساعت قبل.

2- آماده سازی مواد طبق دستوری که قبلاً گفته شد.

3- انداختن کاغذ کف سینی لبه کوتاه و ریختن مواد آماده داخل سینی و سریع صاف کردن.

4- قرار دادن سینی داخل فر داغ به مدت 10 تا 12 دقیقه.

5- خارج کردن سینی از فر و قرار دادن سینی هم اندازه روی سینی اول.

6- برداشتن سینی و پس از چند دقیقه برگرداندن رولت روی کاغذ روغنی ای که پودر قند پاشی شده است.

7- جدا کردن کاغذ روغنی از رولت. با مالش روی کاغذ روغنی، کاغذ به راحتی جدا می شود.

8- پس از یک و دو بار بالا و پایین کردن رولت(باد دادن)، رولت را به همراه کاغذ روغنی زیری ببندید و چند ساعت کنار بگذارید.

9- سپس رولت را باز کرده و باخامه فرم گرفته پوشش داده و به آرامی ببندید و در یخچال قرار داده و پس از چند ساعت یا اگر عجله ندارید پس از یک شب برش بزنید.

بهتر است خامه فرم گرفته را بیش از اندازه نزنید تا موقع بستن رولت باعث ترکهای ریز نشود.
عزیزم هر موقع خواندید بفرمایید تا پست را پاک کنم چون طولانی

همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

http://hanichef.blogfa.com/post-339.aspx
این دستور کیک اسفنجی که کامل مراحل رو توضیح داده
http://mamisite.com/forum/decoration-sweet/topic-t5823-8.html
اینم تزئین کیک کریستال

مهشید جون دستور شیرینی کشمشی تو لیست صفحه اول گذاشتم
سلام این کیک را من بهصورت مافین درست میکنم وخیل یسالمه برای نی نی هامون اگه طعم جوز وادویه ها را دوست داشته باشید ولی من که راضی بودم هر موقع دستور را احتیاج نداشتید بفرمایید تا پاک کنم
دستور زیر دقیق و به گرم است
برای مافین 20 دقیقه کافی است

کیک سیب، هویج و گردو

آرد 300گرم

بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری پر

دارچین یک قاشق چایخوری

نمک کمی

جوز هندی کوچک یک سوم عدد، رنده شده

تخم مرغ 5 عدد

وانیل کمی

شکر 250 گرم

روغن مایع 150 گرم

شیر یک سوم پیمانه

هویج رنده شده یک پیمانه(فشرده نکنید)

سیب رنده شده یک پیمانه(فشرده نکنید)

گردو 100 گرم، نگینی

طرز تهیه:

کف قالب گرد 23 سانتیمتری را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید و مجدداً روی کاغذ روغنی را نیز چرب کنید. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد، بیکینگ پودر، دارچین، نمک و جوزهندی رنده شده را با هم الک کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا کف کند. شکر و وانیل را هم افزوده و باز هم با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود.

روغن مایع و شیر را هم بیفزایید. مخلوط آرد را هم افزوده و به آرامی مخلوط کنید. در آخر میوه های رنده شده و گردو را بریزید. بعد از یکدست کردن مخلوط، مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت در فرم از پیش گرم شده بپزید. بعد از خارج کردن از فر آن را روی توری سیمی برگردانده و کاغذ روغنی را جدا کنید و اجازه دهید خنک شود. قبل از سرو روی آن را با پودر قند و دارچین یا مربای هویج تزئین کرده و سرو کنید.

نکته:

- اغلب افراد به خوشمزه بودن کیکهای محتوی میوه جات یا کیکهای دارای هویج شک میکنند. در حالیکه این کیکها نیز جزو کیکهای خوشمزه و قابل توجه بوده و طعم هویج داخل آنها محسوس و غالب نیست.

- دقت کنید که باید از سیب های زرد یا سبز سفت برای تهیه کیک استفاده کرده و آنها را با رنده درشت رنده کنید.

همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر
آپلود عکس کوچولوهای فارسی کیک تولد دختر خواهرم با روکش بریلو اصلا نتونستم خوب تزیین کنم اولین باری بود که با بریلو کار میکردم ولی طعمش عالی
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
عکس شیرینی های عید البته دو مدل دیگه داشتم یادم رفته عکس بگیرم
آپلود عکس کوچولوهای فارسی شیرینی گل مینا
آپلود عکس کوچولوهای فارسی شیرینی برنجی زعفرانی وساده ونخودچی
آپلود عکس کوچولوهای فارسی شکلات که مغز انها از شیر عسلی وپودر نارگیل میباشه
سمت چپ ظرف شیرینی نارگیلی پودری
ممنون ولی من خیلی خنگم توی شیرینی پزی ...
ولی توی کیک و غذا خیلی مهارت دارم ...

اون کیکم برای 17 نفر بود و 2 تا 6 تخم مرغی بود
آپلود عکس

اینم از عکس شیرنی من بی هنر
نگاهت با نگاهم کرد برخورد .....خدا مرگت بده حالم بهم خورد [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]