2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
آره عزیزم سفید بود ولی من روش یکم زعفرون زدم اسم شیرینیش پروانه ایه البته من قالب هام اینجا خیلی بزرگ بود خیلی جالب در نیومده

فهیمه جون من با شیر یا آب میتونم مخلوط کنم ولی من همیشه با شیر مخلوط کردم ....با پودر قند و وانیل
این دفعه البته برای کیک خامه ای که قبلاً عکسشو گذاشتم یادم رفتوانیل بزنم ولی اصلاً حس نمیشد که وانیل نداره

یه 15 مینی من با همزن میزنمش خیلی عالی میشه
نگاهت با نگاهم کرد برخورد .....خدا مرگت بده حالم بهم خورد [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم دیگه علاقه وافر من به رولت رو فهمیدین....نمیخواستم حالا حالا ها شیرینی بپزم ولی اینو برا خواهر زاده عزیزم درست کردم وبردم
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
خامش رو هم اینطوری درست کردم ..خامه پگاه وپودر شکرو کمی وانیل ومخلوط کردم نیم ساعت گذاشتم تو فریزر بعد در اوردم کمی که نرم شد یک ق پودر خامه اضافه کردم وزدم تا فرم گرفت

اوش جان ممنون اینبار فرو نیم ساعت قبل با دمای بیشتر روشن کردم....بعد ده دقیقه هم یک دقیقه گریلو روشن کردم...عالی شد
کیک برای مادر شوهر والان هم عکسش را برای مسابقه گذاشتم
خواهش میکنم مامان فی فی تبریز که مهد خانم های هنرمنده
ببخشیداسمتون چیه؟
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر

ظرفاش را خودم درست کردم همه سفالی بود البته این عکس مربوط به روز 15 است
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر
ببخشید من نمیدونستم
ظرف های سفالی را چسب های بیرنگ روش میزنیم بعد ای ابی ها را لوازم هنری ها دارند زوی انها میزنی زوباره از همن چسب ها اینها را وقتی پویا نبود درست کردم قبلا هر سال یک سفره هفت سین توپ درست میکردم هر کی میومد خونمون کلی زوق میکرد ولی الان همه تکراری شده
عزیزم پست های من را بگو هرکدام اضافی پاک کنم
یاسی‏ ‏جون‏ ‏دستورشو‏ ‏که‏ ‏چند‏ ‏صفحه‏ ‏پیش‏ ‏الی‏ ‏جون‏ ‏گذاشته.من‏ ‏الان‏ ‏با‏ ‏گوشیم‏ ‏نمیتونم‏ ‏ادرس‏ ‏بذارم....یکسری‏ ‏نکات‏ ‏هم‏ ‏اوش‏ ‏جان‏ ‏گذاشته‏ ‏بود.....فقط‏ ‏قشنگ‏ ‏تخم‏ ‏مرغا‏ ‏وشکر‏ ‏و‏ ‏وانیلو‏ ‏ب‏ ‏پ‏ ‏کامل‏ ‏بزنه‏ ‏که‏ ‏سفید‏ ‏و‏ ‏کش‏ ‏دار‏ ‏بشه...‏(‏پنج‏ ‏دقیقهبا‏ ‏دور‏ ‏تند‏ ‏همزن‏)‏....قلق‏ ‏فرت‏ ‏روهم‏ ‏خودت‏ ‏میدونی....من‏ ‏با‏ ‏دمای‏ ‏240بیست‏ ‏دقیقه‏ ‏گرم‏ ‏کردم‏ ‏بعد‏ ‏رو‏ ‏220گذاشتم......برا‏ ‏رول‏ ‏کردنت‏ ‏بذار‏ ‏از‏ ‏داغی‏ ‏بیفته‏ ‏بعد‏ ‏رول‏ ‏کن‏ ‏مثلا‏ ‏پنج‏ ‏دقیق....روی‏ ‏پارچه‏ ‏ای‏ ‏که‏ ‏میخوایی‏ ‏رول‏ ‏کنی‏ ‏هم‏ ‏پودر‏ ‏قند‏ ‏بپاش‏ ‏که‏ ‏کیک‏ ‏نچسبه‏ ‏بهش.....
شیما جون منم خیلی کباب درست نمی کنم تخصص همسریه نمی دونم کدوم صفحه در موردش توضیح دادم
ولی فقط پیازت نباید خیلی زیاد باشه و آب پیازت رو بگیری
من گوشتمو که از فریزر در میارم یکم باز میشه همینطور که سرده درست می کنم اینطوری خودشو بیشتر میگیره
وقتی سیخ میگیرم همونجا زود درست می کنم (یکی یکی سیخ میکشم)
گوشت من شتر مرغه ، گوشت شتر مرغ هم خیلی نرمه
ولی همسری میذاره تو یخچال بمونه خوب خودشو بگیره
وقتی هم کبابش می کنی یک طرفش کامل پخته نشه بعد طرف بعد ، باید یک طرف که یکم پخته شد برگردونی طرف دیگه هم یکم پخته بشه که نیفته.
نه عزیزم با اب اناناس وپودر زله درست کردم وبعد میوه داخلش ریختم
دستور پان اسپانیا صفحه یک
دستور خمیر پیراشکی از بهار سایت
طرزتهیه خمیر پیراشکی :

مواد لازم:

آرد:1.5پ

روغن جامد ذوب شده:3 قاشق سوپ خوری

اب ولرم:به میزان لازم

نمک و فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه:

* روغن و آرد و فلفل و نمک را در کاسه ای ریخته و سپس کم کم به ان آب اضافه می کنیم تا به دست نچسبد سپس خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود در نایلون می گذاریم و ده دقیقه به ان استراحت می دهیم.
............................
فقط من بجای روغن جامد از کره استفاده کردم و یکم بیشتر

اینم یک دستور دیگه

http://ashpazi.blogfa.com/post-18.aspx

ی سوال دیگه اینکه من هیچوقت برنجام قالبی از دیگ در نمیاد.حالا نمیدونم چون مقدارش کمه یا دلیل دیگه داره

کسی میدونه چرا?
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904