2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
من کلا امروز رولت باز شدم..شام امشب رولت گوشت با این دستور
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=684:roletgusht&catid=103:modern&Itemid=161
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
جونم واستون بگه که خوشمزه بود..ولی من رولتی که خودم درست میکنمو بیشتر میدوستم..چون سرخ شده است
ولی این سالم تره..البته جاتون خالی با نون همبر ومخلفات(گوجه خیار شور.سس مایونز وکچاب)بسی چسبید..ودرست کردنشم راحت تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش تهیه نان سبوسدار
مواد لازم

نیم کیلو آرد
2 قاشق غذاخوری پودر خمیر ترش
یک قاشق چایخوری نمک
به مقدار کافی آب ولرم
یک قاشق مرباخوری شکر
250 گرم سبوس گندم
یک قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه:
پودرخمیرترش را درنصف لیوان آب گرم همراه با شکرحل کنید وبگذارید پف کند. مایه خمیررا با نمک و آب گرم، به آرد و سبوس اضافه کرده ، مخلوط کنید. خوب به هم بزنید تا خمیری نرم به دست آید. با دست چرب خمیر را به مدت 5 یا 6 دقیقه ورز دهید و خمیررا در جای تقریباً گرم نگه دارید تا حجم آن دوبرابر شود. مجدداً دست را چرب کنید و خمیر را دو تا سه دقیقه ورز دهید. قالب را چرب کرده و دورتا دورقالب را سبوس بپاشید و خمیر را درآن بریزید تا خمیر دوباره پف کند. روی خمیر را با آب یا شیر، کمی خیس کرده و مقداری سبوس روی آن بپاشید. سپس قالب را در وسط فر داغ شده با حرارت 350 درجه فارنهایت و به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید تا نان کاملاً بپزد.
بعد از یک تا دو دقیقه نان را از قالب بیرون آورده و روی شبکه سیمی قرار دهید تا نان کمی خنک شود. سپس آن را داخل نایلون بگذارید.
نکات تغذیه ای:
1- سبوس غلات یکی از منابع غنی ویتامین های گروهB، خصوصاً بیوتین است وبرای درمان ریزش مو بسیار مؤثر است.
2-همچنین یکی از منابع غنی فیبری است. کسانی که دارای تری گلیسرید بالا هستند، به جای نان سفید معمولی ، باید نان سبوس دار مصرف کنند.
3-مصرف نان سبوس دار برای درمان یبوست بسیار مؤثر است.
اینم پاناکوتا ...ورژن فوق عجله ای..اول یک لایه زله ریختم تو ظرف ..گذاشتم تو یخچال...بد که پاناکوتارو اماده کردم زله ها هنوز نبسته بودن...منم همرو با هم قاطی کردم .ریختم تو ظرف..با زله انار درست کرده بودم..همسری وامید بخاطر ترشی انار خیلی خوششون نیومد...
با اینکه مریض بودم دست از شیرینی بر نداشتم
ولی بیشتر بخاطر اینکه از ظهر تا شب چیزی نمی خورم، گفتم برای عصرانه با چای چیز خوبیه!
شیرینی کشمشی عزیز!

ظهر مونده بودم چی درست کنم، یک بسته گوشت چرخ کرده گذاشته بودم بیرون، خیلی دیر شده بود، دلو زدم به دریا و ایندفعه خودم کباب درست کردم
من اومدم
طرز استفاده کردن از این وسیله
اول یک پلاستیک رو روی اون قسمت که کباب رو میذاریم پهن میکنیم
بعد دستمون رو خیس می کنیم و روی پلاستیک می کشیم
و بعد مقداری گوشت میذاریم و اونو صاف می کنیم و بعد سیخ کباب رو روی گوشتا میذاریم و بعد دوباره یک مقدار دیگه گوشت روی سیخ میذاریم و اونو صاف می کنیم حالا بقیه پلاستیک رو روی گوشت میذاریم و درش رو می بندیم و با دست آروم فشار میدیم بعد درشو باز می کنیم و آروم سیخ رو همراه پلاستیک بر میداریم و بعد پلاستیک رو به آرومی از گوشت جدا می کنیم.
اینطوری همه سیخ ها یک شکل و یک اندازه میشه، کار باهاش خیلی راحته

اگه بازم متوجه نشدید این وسیله رو بخرید روی بسته کاملا توضیح داده چیکار باید بکنید