2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام دوستای خوبم لطفا هرکی میدونه جواب بده ، من ۲۱ ام سیکلم دیفرلین زدم پریودم با دو روز تاخیر اومد ...

گلم من بوسرلین زدم، دیر تر اومد و با حجم کمتر، 

لطفا با خوردن زعفرون و اینا آندومترت رو زیادی نازک نکن، بذار رو روال خودش

این یه پریود ساختگی هست 

😍😍😍😍😍خدا حفظش کنه

فدات مهربونم.ان شاالله هرچه زودتر حالت بهتر شه و انقد اذیت نشی ❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران سرویکس نباش..منم خوندم کلا ک با بالارفتن سن بارداری سرویکس کم میشه و طبیعیه...منکه دیگه بیخیال ...

دقیقا منم امشب به همین نتیجه رسیدم.دکتر که رفتم بهم گفت چرا انقد بی قراری؟چرا انقد نگرانی؟نی نیت بالاخره به سلامتی میاد بغلت.انقد خودتو اذیت نکن.وضعیتت خوبه.همه چی نرماله‌اصلا نترس.گفت سونوی قشم برای من قابل قبول نیست چون حتی طرف انقد علم نداشته طول سرویکس ۳۵ رو توی پرانتز نوشته کوتاه!گفت حجم کیسه ی آب ۱۰ از نظر ما نرماله اما مایعات مصرف کن همچنان...و اینکه بخاطر هماتوم‌شیاف داشته باش و استراحت کن.راستی درمورد پرولوتون هم گفت نیازی نیست،اگه قرار باشه پرولوتون بزنی باید شیافو قطع کنی،ما یکیشو تجویز میکنیم.چون مشکلی نداری قرار نیست یه عالمه هورمون به بدنت وارد کنیم...نمیدونم دکتر خیلی خوبی بود ولی بهم گفت توی این سونو هیچی درمورد وزن نی نی ننوشته و منم چون میخوام تشکیل پرونده بدم برات نیاز دارم بفهمم همه چیو.گفت فردا باز برو پیش همین سونو اورژانسی سونو شو...دعا کنین فردا هم همه چی خوب باشه

گفتم ضرر نداره این سونوها؟گفت نه امواجش صوتیه چه خطری داره اخه

نمیدونم تا چه حد درسته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم برای افزایش اب دور بچه تا میتونی مایعات بخور بطری اب معدنی بزرگ پر کن که بدونی چندتا میخوری در ...

ممنون عزیزدلم.اره همش با بطری آب معدنی آب میخورم.در روز ۲۰ لیوان آب میخورم(یادداشت میکنم توی دفترچم!) ولی آب هندونه رو زیاد نخوردم این مدت‌از این به بعد بیشتر میخورم

کباب هم اصلا دوست ندارم متاسفانه ولی به زور که شده برای رشد نی نی از این به بعد میخورم.ممنون خانمی.😘

ممنون عزیزم خداروشکر نتیجه گرفته دوستتون مشکل ما چون مینور بودن هست باید تعداد تخمک و جنین ها بیشتر ...

عزیزدلم ان شاالله شما هم جواب میگیرین خیلی زود.نگران نباش واقعا بدن هرکسی با دیگری متفاوت واکنش نشون میده در برابر داروها،ان شاالله با اولین پانکچر کلی تخمک تپل مپل و درنهایت جنین سالم خواهی داشت که با انتقال اول مامان دوقلوها بشی❤😘

خاکستری جان به نظر من اب دور جنینت هیچ مشکلی نداره و تحرک کم و زیاد جنین به خودش هم بستگی داره دختر ...

موافقم.منم حس میکنم نی نیم کلا یکمی آرومه.ولی دکتر هم گفت نباید مقایسه شه هرجنین یه جوریه.جنین تو پر جنب و جوش نیست ولی دلیل نمیشه بگیم حرکتش کمه

ممنونم ازی جون امیدوارم فندقتو صحیح و سالم بغل بگیری

باید تمام تلاشمو کنم استرسای بیخودو از خودم دور کنم و فقط و فقط به سلامتی نی نیم فکرکنم...❤😘

ممنون عزیزم.شرایطمون مثل همه برای همین همش جلو چشممی.همین ظهر سر نماز یادم افتادی.تو هم منو دعا کن.م ...

ممنون عزیزم ان شاءلله خدا به همه منتظرا بزودی زود بچه صحیح و سالم بده 

خداجونم شکرت       
عزیزم شما رویان بودی؟ چه تاریخی انتقال داشتی؟؟

دوتا انتقال اولم رویان بود 

انتقال سومم تو بیمارستان آبان بود یعنی جنینامو از رویان انتقال داده بودم آبان 

۱۶ تیر انتقال داشتم عزیزم

خداجونم شکرت       
نه بابا عذاب وجدان نگیر، من سردی بدنم زیاد بوده الان شدید تر هم شده فکر کنم ویار نگیری حالا که این ...

ممنون چقد ذوق کردم با حرفات عزیزم 

😀😀😀😀😀💜

خداجونم شکرت       
آخه منم از بس درگیر سرم زدن و دکترم روزا و کارایی که باید انجام بدم از دستم میره خدا به بچه م رحم ک ...

آخی عزیزم چرا پس؟ امیدوارم زودتر بهتر بشی نگران نی نی هم نباش گلم خدا خودش نگهدارشه🥰🥰🌸🌸💖💖