2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
عزیزم چند سالته؟؟  من دوستم پارسال سقط داشت و بعد درگیر یه مریضی شد ، امسال که این ازمایش رو د ...

عزیزم من۳۵ سالم هست  و زوج مینور هستیم

مشکل طبیعی باردار شدن ندارم اصلا دوبار هم اقدام کردم و باردار شدم یه دختر دارم خداروشکر اما پسرم ماژور شد و هفته۱۴ سقط کردیم دیگه نمیخوام ریسک کنم چون هر بارذاری۲۵ درصد احتمال ماژور شدن  بچه هست واسه همین میخوامpgdکنم که قبل انتقال مشخص بشه سالم بودنشون و به روش ivfنجام میشه و تازه که وارد این روش شذم متوحه شدم amh من6/. هست

عزیزم من۳۵ سالم هست  و زوج مینور هستیم مشکل طبیعی باردار شدن ندارم اصلا دوبار هم اقدام کردم و ...

به نظر منivfخیلی به پاسخ دهی بدن به دارو ربط داره 

من ذخیره ام بد نبود ۲.۱ بود و دکتر گفت انتظار داشتم که حدود ۱۵ تا تخمک برات تولید بشه با دوز داروهایی که داده بود ولی در کل ۶ تا برام دراومد 

خانمهایی بودن با سن بیشتر از من که خیلی تخمک بیشتر داشتند البته ذخیره شونو نمی دونم چند بود 

انشالله که بدنت به داروها خوب جواب بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا چی بگم من انتقالم منفی شد ولی خیلیا باهاش باردار شدن یه ذره خون گرفتن اندازه یه ازمایش خون ساده ...

منظورم برای ضخامتت بود

مگه برای ضخامت نباید زودتر تزریق بشه که تاثیر بذاره!؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
منظورم برای ضخامتت بود مگه برای ضخامت نباید زودتر تزریق بشه که تاثیر بذاره!؟

ضخامتم رو برد بالا 48 ساعت قبل از انتقال جنین انجام دادم. من تقصیره خودم بود ضخامتم کم شد برایه پریود شدن دوفاستون خوردم بعداز سه روز پری نیومد قرص مدروکسب پروژسترون خوردم پریود که شدم وسط سیکل انتقال بازم لکه بینی کردم همین باعث شد ضخامتم بیاد پایین ایم ماه ال دی میخورم برایه پریود شدن بعدا روز دوم میرم دکتر واسه انتقال

آره رفتم دکتر گفتش ک جفتت خیلییی پایینتر اومده استراحت کن . گفتش ک باید پرولوتون تزریق کنی اونم خارج ...

نمدونم.عزیزم کجا دارن. .چون میگن کمیابه و همون شیاف سیکلو هم.من جدیدا چنتا ب سختی پیدا کردم..

داروخانه بینایی کنار بیمارستان سعدی قبلا پرولوتون داشت ی سربزن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيز دل من وقتي نوشته نرمال ريسك يعني مشكل نداره ديگه . 😍😍😍 ببين سهيلا جون عصباني نشيها ، يك حسي ...

نمدونم.چرا منم این حسو دارم کلا از سوالای سهیلا جون😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من۳۵ سالم هست  و زوج مینور هستیم مشکل طبیعی باردار شدن ندارم اصلا دوبار هم اقدام کردم و ...

سلام دوست عزیز من تو مرکزمون   دیدم با کار از این ذخیره هم با ای وی  اف جواب گرفته به داروها ربط داره نگران نباشید 

ضخامتم رو برد بالا 48 ساعت قبل از انتقال جنین انجام دادم. من تقصیره خودم بود ضخامتم کم شد برایه پریو ...

دکترت گفت ال دی بخوری؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
ویتامین دی و خودم دادم که کم بود دو هفته یکبار خانوم دکتر آمپولشو داد میزدم  میبینی بهار جون ه ...

عزیزم توکلت ب خدا باشه ایشالا ک ب همین زودیا مامان میشی و میای میگی میبینی بهار خواب ندارم😂😍🙏