2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
گلم فریتین به خاطر سقط پایین اومده، سقط خیلی بدن رو ضعیف میکنه  ویتامین د 3 هم عالیه، یا یه دو ...

زینب جون قبل از انتقال هم فریتین ۱۵ بود همیشه پایینه

ممکنه علت سقط باشه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

رفقا من حس میکنم تهوعم کم شده ، نمیدونم یا مدلش عوض شده. در هر حال تا سه چهار روز پیش حال بدی توی گلو و دهنم بود ، الان رفته توی معدم.

ولی کلا قابل تحمل تره.

شماها کی رفتین سونوی ساک؟

کلا اولین سونو رو میگن دو هفته بعد از آز مثبت. اما من میخوام امروز و فردا که میشه یک هفته ، برم لااقل ساک رو ببینم.

دفعه قبلم زود رفتم ، اما چون لک و خونریزی داشتم ترسیدم و زود رفتم.

میشه رشد کم یا متوقف شده باشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم 💋خدارو شكر تيروييد ندارم  مرررررسي از راهنماييت گلم صبح به اميد خدا ميرم انشاالله هم ...

به سلامتی عزیزم، ان شاالله با نی نیها مهمون نه ماهه دلت بشن و به سلامتی بغلشون بگیری، عزیزم روز چندم سیکلت هست که میخوان برات انتقال بدن؟ 

زینب جون قبل از انتقال هم فریتین ۱۵ بود همیشه پایینه ممکنه علت سقط باشه؟

فریتین نمی تونه علت سقط باشه

فقط اگه کسی با فقر آهن یا فریتین پایین باردار شه خود مادر آسیب می بیینه واسه جنین هیچ اتفاقی نمی افته

جنین کلسیم و آهن مورد نیازش رو از مادر می گیره و این بدن مادر هس که ضعیف تر می شه

گلم من بوسرلین زدم، دیر تر اومد و با حجم کمتر،  لطفا با خوردن زعفرون و اینا آندومترت رو زیادی ...

اهااا ممنون ازت زینب جون ، دیروزصبح فقط کمی نبات و دارچین و ... خوردم که تاثیری هم نداشت ،الانم همون دو سه تا لک رو دارم ، حالا امروز باید دکتر برم دارو بگیرم ممنون ازت گلم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ال دی هم داری؟خب پس نگران نباش شروع میشه فعلا لکه بینی داری

نه گلم ال دی ندارم ، امروز نوبت دکتر دارم که دارو بگیرم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
به جای سینال بوده عزیزم

وای مرسی عزیزم چند روزه خودخوری میکردم ...خیالم راحت کردین ممنونم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
رفقا من حس میکنم تهوعم کم شده ، نمیدونم یا مدلش عوض شده. در هر حال تا سه چهار روز پیش حال بدی توی گل ...

نه عزیز دلم به خودت استرس نده..اگه بتات بالا بوده ساک رو میبینن 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فریتین نمی تونه علت سقط باشه فقط اگه کسی با فقر آهن یا فریتین پایین باردار شه خود مادر آسیب می بیین ...

رسما خل شدما هي ميرم آزمايش ميدم ببينم چيزي پيدا ميكنم كه علت سقط باشه 

دكتر زرناني اونروز بهم گفت خودتو به در و ديوار نزن هي نرو اين دكتر اون دكتر كه بپرسي چرا اينجوري شد؟ كسي نميتونه جواب اين سوال رو قطعي بهت بگه ولي سقط زير 10 هفته علت ايمونولوژيك نداره 

چقدر خوب حالمو فهميد كه اينو گفت

آزمايشاي كاريوتايپ و تيروئيد و فريتين... رو دادم گاهي هم ذهن مميره سمت اينكه شايد آسپرين لازم نداشتم باعث هماتوم شده يكي از دوستان هم ميگفت دوز انوكسات پايين بوده چون تو انعقاديا هم هتروزيگوت و هم هموزيگوت داشتم  تو پروندمم ديدم نوشتن انوكسا 4000؟؟؟؟؟؟ با كلي علامت سوال جلوش فكر كنم اخر سر خودشون فهميدن اشتباه كردن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
رسما خل شدما هي ميرم آزمايش ميدم ببينم چيزي پيدا ميكنم كه علت سقط باشه  دكتر زرناني اونروز بهم ...

شایع ترین علت شناخته شده تو سه ماهه اول برای سقط اختلالات کروموزومیه

و می گن این یه روش اصلاحی هس که خدا گذاشته و گرنه کلی نوزاد معلول با اختلالات کروموزومی به دنیا می اومد

تو آمریکاش هم همین رو می گن

اونایی که طبیعی هم باردار می شن بدون هیچ دارویی خبلیاشون سقط رو تجربه کردن

اینقد خودتو اذیت نکن

عزیزم خاکستری جون هماتوم دارن و هنوز شیاف دارن شما چرا شیاف دارین هنوز عزیزم؟⚘⚘⚘⚘

عزیزم من بخاطر طول سرویکسم ک گفتن کم هست..دکتر گفت باید شیاف بذاری تاهفته36...ولی بعد ک سونو مجدد دادم و گفت سرویکس خوبه دکتر گفت میتونی قطعش کنی ولی من میترسم و برا احتیاط ترجیح میدم هنوز استفاده کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دقیقا منم امشب به همین نتیجه رسیدم.دکتر که رفتم بهم گفت چرا انقد بی قراری؟چرا انقد نگرانی؟نی نیت بال ...

دقیقا دکتر منم گفت یا شیاف یا پرولوتون...و گفت پرولوتون بیشتر برا کسای هس ک ریسک زایمان زودرس دارن. وگرنه همون شباف تنها کافیه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شایع ترین علت شناخته شده تو سه ماهه اول برای سقط اختلالات کروموزومیه و می گن این یه روش اصلاحی هس ک ...

بله منم با حرف دوستمون موافقم.تو کشورای دیگه مادر با خونریزی و تهدید به سقط دارو نمیدن که بچه ش بمونه میگن جنین ناسالمه اگه بخواد میمونه.ولی ما از همون هفته اول به زور شیاف و امپول بچه رو نگه میدارم که واقعا صحیح نیست...خداروشکر کن و به حکمتش راضی باش.همینکه رحم شما یکبار پذیرای جنینت شده یعنی بازم میتونه.این نقطه قوتیه برای شما

دوتا انتقال اولم رویان بود  انتقال سومم تو بیمارستان آبان بود یعنی جنینامو از رویان انتقال داد ...

عه چه جالب

روزی که من انتقال داشتم یه خانومی هم بود اونجا مثه شما

۳۳ تا تخمک داشت. ۲۲ سالش بود

خیلی هم امیدوار و شیطون بود😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️