2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
فدات بشم 💋خدارو شكر تيروييد ندارم  مرررررسي از راهنماييت گلم صبح به اميد خدا ميرم انشاالله هم ...

انشالله مامانی شک نکن.فقط اگه میتونی شیافتم ببر.نیم ساعت یکساعت بعد انتقالت بذار.بهت به چسبیدن هرچی سریعتر جنین کمک میکنه.رفتی خونه هم لوبیا سبز اب پز و نشاسته حل شده تو آب بخور

زينب جون من به اميد خدا فردا انتقال دارم البته با بيهوشي  بعد من ساعت ٦صبح بايد استراديول بخور ...

به امید خدا عزیزم، مشکلی نیست بعد از انتقال بخور و اگر حتی ساعت 2 مثلا انتقال دادن شما هر 4 تا رو تا آخر شب تقسیم بندی جدید کن بعد بخور 

خودم هم نمی دونستم از مرکز پرسیدم اینو گفت،با یکی دو روز جابجا خوردن جیزی نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به امید خدا عزیزم، مشکلی نیست بعد از انتقال بخور و اگر حتی ساعت 2 مثلا انتقال دادن شما هر 4 تا رو تا ...

مشکلی نیست دوستم...تو مشاوره بیهوشی مرکز ما به خیلیا پزشک بیهوشی رانیتیدین و یا آرام بخش تجویز میکردن که روز عمل بخورن منتهی با یک قلپ آب

زینب جون من به همسرم نشون دادم گفت ترکیب ب شیش و دوکسیلامین هستش که متاسفانه تو بازار دارویی ایران ن ...

مرسی عزیزم، ان شاء الله خدا به خودت و همسرت و بچه هات خیر بده

وااااااای نگو😭😭😭😭😭امروز رگ جدید به زور تو دستم پیدا کردن، داشتم ضعف میرفتم 

بعد قبل از رسیدن پرستار تو فاصله نیم ساعت که از خواب بیدار شدم و منتظر رسیدنش بودم ببخشید دو بار حالم بهم خورد کل دل و روده ام اومد تو حلقم این قدر شدید بود

سلام عزیزم نگران نباش دوست من ذخیرش ۰/۱ بود!دوتا تخمک داشت فقط.دوتا جنین براش تشکیل شد.خودش از دکتر ...

ممنون عزیزم خداروشکر نتیجه گرفته دوستتون

مشکل ما چون مینور بودن هست باید تعداد تخمک و جنین ها بیشتر باشه چون قرار بعد جنین شدن از ژنتیک روشون انجام بشه در صورت سالم بودن انتقال بدن واسه همین باید تخمک بیشتری داشته باشم

انشالله مامانی شک نکن.فقط اگه میتونی شیافتم ببر.نیم ساعت یکساعت بعد انتقالت بذار.بهت به چسبیدن هرچی ...

مررررسي گلم اره تو بيمارستان موقع انتقال بعدش دكتر خودش اولين شياف رو ميزاره مريضاش بهم گفتن 

🌺🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به امید خدا عزیزم، مشکلی نیست بعد از انتقال بخور و اگر حتی ساعت 2 مثلا انتقال دادن شما هر 4 تا رو تا ...

مررررسي زينب جون واسم دعا كن 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم ازی جون.سری اول نی نی یکم اذیت کرد و درست تکون نمیخورد دوباره شیرینی خوردم و بیست دقیقه راه ر ...

عزیزم برای افزایش اب دور بچه تا میتونی مایعات بخور بطری اب معدنی بزرگ پر کن که بدونی چندتا میخوری در روز و هندونه هم خیلی بخور عالی سریع زیاد میشه اب دور بچه

برای رشد بچه هم توی ماه های اخر گوشت کبابی بخور  و سوپو قلم

حالا کلا فرق خاصی بین آمپول یا شیاف هست؟ جز طریق استعمال؟ من روزی دو تا آمپول دارم. حس میکنم زیاده ...

امپول بهتر هست به  نظر من 

ولی درد داره 😁

منم اوایل دوتا داشتم  زیاد نیست 

به دکترت اعتماد کن ♥️♥️♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
کاش طب اسلامی یا سنتی بری با داروهای اونا این مدت رحمتو اماده کن

اطرافم اصلا دکتر طب سنتی خوب نیس خدایا کمکم کن فقط خودم هر شب با روغن سیاهدانه رحمم رو گرم نگه میدارم هر روز صبح هم یه ساعت پیاده‌روی دارم ماه بعد هم که انتقال دارم از روز اول عادت میخوام گرمی بخورم البته این ماه هم خیلی رعایت میکنم سردی نخورم در این حد انجام میدم خدا رحم کنه 😢

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
مشکلی نیست دوستم...تو مشاوره بیهوشی مرکز ما به خیلیا پزشک بیهوشی رانیتیدین و یا آرام بخش تجویز میکرد ...

آره گلم ولی چون استرادیول تهوع آور هست خصوصا اگر با آب کم خورده بشه اینو بهشون گفتم

رانیتیدین و آرامبخش نه تنها تهوع آور نیستن بلکه برای معده هم خوبن عزیزم